Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 22
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Novus, poate gesesti ceva pe mycloset punct ro; ordoneaza-le dupa "pret crescator" "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
ma pun pe treaba !www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Tufete, nu tre' sa spuneti nimic; stiu ca e greu sa gasesti de spus ceva "inteligent" / "empatic" in astfel de situatii; de aceea nici nu prea vorbesc despre asta; acum v-am spus ca sa raspund intreberii nerostite a pisiciigri, sa nu se inteleaga ca am patit ceva. ![]()
inapreda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
ma pun pe treaba !Si eu asta fac acum; da link, daca-ti place ceva; eu imi gasisem o rochie faina dar, pina a 2-a zi cind sa o comand, nu mai era; asa ca, dac-ti place ceva, nu sta pe ginduri... www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ilinca_M. spune:
Inapreda, tu macar traiesti cu gandul ca mama ta te vede, de aceea nu plangi; eu plang cand sunt singura fiindca nu mai am speranta/ credinta ca "dincolo" e ceva, ca suntem vazuti de cei de dincolo...si asta mi se pare cel mai groaznic, ca tot ce-a fost e gata, in neant, in afara de amintiri nu mai e nimic...Impodobind bradul am vazut un globuletz de care imi amintesc perfect ca l-am gasit pe jos, in cartier si nu stiu de ce am fost asa de entuziasmata, mi s-a parut ca e un semn, sa gasesc eu un glob in forma de inima (aveam 7-8 ani). Si acum m-am gandit:"uite, globu' asta, de peste 25 de ani il tot agat in brad si tot asa arata, cat ai zice ca-i de fragil, a rezistat...si ai mei, care acum 25 de ani erau fericiti si in putere, unde sunt acum?..." Pentru mine Craciunul nu cred ca va mai fi prilej de bucurie caci va insemna intotdeauna "si 6 luni".
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Inapreda, tu macar traiesti cu gandul ca mama ta te vede, de aceea nu plangi; eu plang cand sunt singura fiindca nu mai am speranta/ credinta ca "dincolo" e ceva, ca suntem vazuti de cei de dincolo...si asta mi se pare cel mai groaznic, ca tot ce-a fost e gata, in neant, in afara de amintiri nu mai e nimic...Impodobind bradul am vazut un globuletz de care imi amintesc perfect ca l-am gasit pe jos, in cartier si nu stiu de ce am fost asa de entuziasmata, mi s-a parut ca e un semn, sa gasesc eu un glob in forma de inima (aveam 7-8 ani). Si acum m-am gandit:"uite, globu' asta, de peste 25 de ani il tot agat in brad si tot asa arata, cat ai zice ca-i de fragil, a rezistat...si ai mei, care acum 25 de ani erau fericiti si in putere, unde sunt acum?..." Pentru mine Craciunul nu cred ca va mai fi prilej de bucurie caci va insemna intotdeauna "si 6 luni". I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nu sint deloc religioasa dar:
1. ar fi absurd sa fie gata; "totul se transforma", remember?
2. Ian o vede in continuare -ocazional- pe mama;

inapreda spune:
http://www.mycloset.ro/produse/imbracaminte-femei-rochii/christin-michaels/laurel--139392/culoare/leopard-print--272884
Asta cum vi se pare pentru mine?
Nu-mi place ca e din poliester dar credeti ca ma acopera "in punctele esentiale", adica alea "in exces (burta, shale, kur)? Nu am chef sa stau in noaptea de Rev cu burta supta, nici sa fiu la cura de slabire; vreau sa beau, sa maninc si sa...rigii! ![]()
pisigri spune:
Inapreda, rigii tu, da macar sa spui pa'don!, da? Te pup si te imbratisez si...imi pare rau.
Ilinca, si pe tine te imbratisez.
Nu pot sa ma gindesc la ce zicea novus. Si daca tot o pomenesc pe novus...nu, nici eu nu am gasit nici un aviz in cutia postala. Dar mai sper :))
Ilinca, bine ca Sophia e mai bine.
Monn si fecioru', voi ce faceti? V-au revenit glascioarele?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui inapreda http://www.mycloset.ro/produse/imbracaminte-femei-rochii/christin-michaels/laurel--139392/culoare/leopard-print--272884 Asta cum vi se pare pentru mine? Nu-mi place ca e din poliester dar credeti ca ma acopera "in punctele esentiale", adica alea "in exces (burta, shale, kur)? Nu am chef sa stau in noaptea de Rev cu burta supta, nici sa fiu la cura de slabire; vreau sa beau, sa maninc si sa...rigii! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Mie chiar imi place doar ca nu-mi dau seama cum e materialul
Asa modelul e ff fain, cu dresuri negre mate mi-ar placea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si eu l-am trimis pe Pisi in vizita la cutia postala nu e nimic
asa ca rog mosii sa caute hartiile lor de la posta si sa ne dea PM de acolo cu numarul de prezentare ca sa ne putem lua si noi cacadourile ![]()
Ne-or fi sutit astea de la posta coletele 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Sa va pove' 2 "de somn":
1. Azi Ian a vrut sa doarma pe...masuta de trenuri, inconjurat de masini; si asa a adormit ![]()
2. Cind e obosit si nu vrea sa doarma, il aburesc ca ne jucam "ascunsea" si ne ascundem ca sa nu ne gaseasca Patrik, Dominik, Tudor, Bianca, in fine, toti cunoscutii care se repeta pina doarme; intr-o seara, a vrut sa se "ascunda" cu Jambo care stia ceva din joc dar nu tot
Il auzeam cum ii spune: daca vine Iliescu si ne cauta, nu ne gaseste ca ne-am ascuns.
Dupa Iliescu, au urmat: Gica, Saveta, Bula, Sinatra, Ceausescu si alte personalitati. ![]()