Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 21
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Am admirat pozele pisicesti- intotdeauna de-abia le astept!- si am fost impresionata (inca o data) de modul frumos in care stiu sa se bucure de sarbatori protagonistii lor.Cat despre impodobirea bradului la gazde precum Mada si Costin, nu pot sa zic decat ca imi pare rau ca nu stau si eu in Bucuresti, sa iau si eu parte la asemenea evenimente (a se observa ca nu-mi fac nicio grija ca n-as fi si eu invitata) Mi-au placut mult fetele noastre: Mada cu codite, Monnvas multicolora(azi imi vorbea nu stiu ce de varsta ei, insa pun asta pe seama unui delir momentan)si Pisik fermecatoare in diverse nuante de roz. |
Cand aveti drum prin capitala republicii, anuntati si punem de-un eveniment! Pana atunci, raspunde la telefon!
A-propos de coditze, Monn mi le-a facut, ca trebuia sa completez toaleta asortata la cerceii de la moshul DC, pe care ii puteti admira pe-aceasta cale! Manushile le puteti admira in pozele de la Moeciu (tot cadou de la moshul DC).
Si pentru ca ieri nu am reusit sa intru, ii urez SI PE ACEASTA CALE La multi ani! doambei Munica!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Vazut poze cu Pisilinca dulce foc!
Tavalit de ras la citirea perlelor injinereshti si pisilinceshti.
Olga stiam ca sunteti gazde Craciunul asta...
novus spune:
Am revenit dezumflata din oras pt ca nu mi-am gasit nimic la Orsay , m-am trezit si eu acum cand toata lumea e innebunita sa isi cumpere ceva nou
Sper sa ma inviorez la loc cand oi primi avizul de la mosul meu
A propos Inapreda, Pisigri , la voi au ajuns astazi avizele ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Am revenit dezumflata din oras pt ca nu mi-am gasit nimic la Orsay , m-am trezit si eu acum cand toata lumea e innebunita sa isi cumpere ceva nou Sper sa ma inviorez la loc cand oi primi avizul de la mosul meu A propos Inapreda, Pisigri , la voi au ajuns astazi avizele ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La mine nu.
Ilinca_M. spune:
Cucurucu!
Phiphi doarme de namiaza. N-am dus-o azi la gradi. joi si vineri musai s-o duc, sa fac pe gospodina, ca am invitat 2 cupluri cu copii de Rev.
Phiphi a fost bine ieri, doar dimineata la 5 s-a trezit plangacioasa pentru a fabrica un kk (destul de moale, dar beton pe langa cele de sambata:))) apoi a vrut Shiji, a zburdat prin toata casa, la 6 a venit si mi-a shoptit misterios:"caca!"- mai facuse unul mic apoi iar a zburdat si pe la 7 a venit in pat si am dormit toti ca porcii pana la 11!! Ne strica vacantza asta! Intre timp am cautat dupa diaree pe net si m-am shocat ca de fapt n-am facut nimic rau din ce-am facut, nici macar cu potrshka, maaama, ce instincte am!
Am admirat pozele Olishkai, nu ma satur sa le privesc, atata veselie, aranjamente faine, numai oameni frumoshi de zici ca-i selecteaza cineva la poarta!!! Deja parca-s "de-ai mei", asa familiari imi par, parca-i cunosc personal!
Am admirat-o si pe cocheta Amalia in diverse tinute si ipostaze, are un talent nativ la pozat
Tufete, io zic sa mergeti voi la poshta sa faceti o intrebare, cine stie pe unde s-au ratacit avizele...mai ales ca Deva si Bistrita nu-s asa mari, stiti voi unde va vin coletele de obicei, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Foarte frumoasa atmosfera si la Olga si la Alexandra!
Olga, parca in fiecare an e mai frumos! Asa mi-ar placea si mie!
Cu aceasta ocazie, raspund si Pisiciigri: da, sint trista pentru ca eu nu mai am mama; ii simt lipsa in fiecare zi dar de Craciun -deja al 2-lea fara ea- mi-e foarte greu sa nu pling; pentru ca eu nu pling ca nu vreau sa ma vada si sa o intristez si mai tare.
Nici anul asta nu m-am dus acasa -desi bietul tata s-a pregatit cu de toate-; nu ma pot duce pentru ca nimic nu mai e la fel, desi totul e la fel, inclusiv posetele mamei mele sint inca agatate de usa de la debara.
Acasa la mine, petrecem ca-n studentie: cu prietenii, bautura si mincare oribila de catering; parca nu pot sa incerc sa fac ce facea mama mea, nici nu vreau pentru ca orice as face nu mai e la fel; nici unul nu ridem din inima; si cind ciocnim, stiu sigur ca toti ne gindim la ea; noi obisnuiam sa colindam o seara intreaga intre felurile de mincare; acum nu mai colinda nimeni etc. etc. etc. As putea abera la nesfirsit pe acest subiect dar ma opresc aici pentru ca nu vreau sa va intristez
In afara de asta, sint bine; urmeaza alte serate cu prietenii
denisamada spune:
Vazut Craciunita Amalia!
Vazut si pozele superbe ale lui Oli!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui inapreda Foarte frumoasa atmosfera si la Olga si la Alexandra! Olga, parca in fiecare an e mai frumos! Asa mi-ar placea si mie! Cu aceasta ocazie, raspund si Pisiciigri: da, sint trista pentru ca eu nu mai am mama; ii simt lipsa in fiecare zi dar de Craciun -deja al 2-lea fara ea- mi-e foarte greu sa nu pling; pentru ca eu nu pling ca nu vreau sa ma vada si sa o intristez si mai tare. Nici anul asta nu m-am dus acasa -desi bietul tata s-a pregatit cu de toate-; nu ma pot duce pentru ca nimic nu mai e la fel, desi totul e la fel, inclusiv posetele mamei mele sint inca agatate de usa de la debara. Acasa la mine, petrecem ca-n studentie: cu prietenii, bautura si mincare oribila de catering; parca nu pot sa incerc sa fac ce facea mama mea, nici nu vreau pentru ca orice as face nu mai e la fel; nici unul nu ridem din inima; si cind ciocnim, stiu sigur ca toti ne gindim la ea; noi obisnuiam sa colindam o seara intreaga intre felurile de mincare; acum nu mai colinda nimeni etc. etc. etc. As putea abera la nesfirsit pe acest subiect dar ma opresc aici pentru ca nu vreau sa va intristez In afara de asta, sint bine; urmeaza alte serate cu prietenii "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
novus spune:
Inapreda, nici macar nu vreau/pot sa-mi inchipui cum ar fi daca mama mea nu ar mai fi langa mine asa ca iti trimit o mare imbratisare si multi pt ca nu stiu ce as putea spune pe langa faptul ca mi-au dat lacrimile :(((!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)