Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 20
AlexAndra_81 spune:
va las si cateva poze
https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Craciun201102#
http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia
inapreda spune:
Hola!
Sa traiasca Stefanii si Stefaniile!
La multi ani cumnatului meu!
Stiu ca-i dimineata dar mai am o sticla de spumant si o deschid in cinstea lui ca mi-e tare drag!
Novusel, aseara am fost la petrecerea de copii unde a fost ok vreo 3 ore, pina cind Ian s-a incaierat cu sarbatoritul de la o...funda de cadou! Apoi, pe Ian l-am lasat cu tata (pe la 21.30) iar noi am fost iar la colindat. In stilu-mi caracteristic, iar am stat mult si iar mi-e somn. Mai e cafea?
bebe_shtrumf spune:
Faina atmosfera la pozeeeeee, nici nnu stiu cu care sa incep...Olga m-a dat gata amenajarea mesei si toata cadoriseala ingenioasa; al fel si al Pisik, Sophia foarte cumintica in poze, plus Ilinca-gen Veronica fata buna si cuminte ce a mai niste copiii de nota 10!
Sorry c an-am ami intrat, insa vineri am sters geamurile pe intuneric, sambata m-am bagat al cozonaci; tot vineri copilul a venit cu febra, insa si-a revenit brusc si am mers cu colindul, sotul cu coarne de reni si cumnatul cu fes de mos, ei singuri si copiii, a ajuns acasa la 23imi venea sa-i bat.
samabata seara a venit si Moshu al noi, insa Mos cardiac, ii venise rau, ca pt poze l-am asezat langa semineu si saracu' nu mai avea aer, ariana insa radea de nu mai putea
aseara dupa o zi nedormita a reusit sa de abradul jos, cika a tras de o "imina", asta in timp ce eu faceam o baie relaxanta cu saruri si tac-su era la bucatarie fierbea laptele; si m-am derelaxat brusc cand am iesit din baie, da cu mopul, curata aragazul, si schimb-o pe fi-mea care era plina de carioci pe frumoasa rokita de fulg de nea
In rest am luat amsa la socrii I zi si aprinti a 2-a zi, azi emrgem la nepotica si gata.
La multi ani, Stefanilor si Stefanitelor!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 va las si cateva poze https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Craciun201102# http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia |
Ce dulce e dovlecica
AlexAndra_81 spune:
normal ca am uitat pe cineva, dar mi-am amintit acum ca am vazut si pozele Ilincai si ca Phiphi e dulce tare de tot, bestiala a fost la serbare, toata aranjata si dichisita, imi venea s-o mananc cu mutrita ei trista Sunteti o familie tare frumoasa!
Amalia
bebe_shtrumf spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 va las si cateva poze https://picasaweb.google.com/103311982790457684935/Craciun201102# http://picasaweb.google.com/103311982790457684935" target="_blank">Amalia |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
simonapro spune:
Buna!
De ieri dimineata nu mi-a mers netul, cu putina intarziere doresc:
La multi ani senini, cu multe bucurii si impliniri MONICA
La multi ani tuturor sarbatoritilor de nume
Eu sunt pe baricade la munca, obosita, aseara am avut musafiri pana mai tarziu si nu m-am odihnit deloc, toata noaptea m-am foit, cred ca de la burta plina
Mi-au placut tare mult pozele, atmosfera calda si copii fericiti
Olga: drum bun si diatractie placuta
Insanatosire grabnica bolnaviorilor
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 In bucuria zilei de astazi am avut si am inca o mica urma de regret: Ana a primit la gradi o papusa din aia mai de duzina, dar haioasa, plange, rade, zice mama si tata. Cum ea nu prea le are cu papusile nu prea a gustat-o. Aseara a primit-o pe Maria. Initial nu prea a inteles ea ce si cum, cum e cu vorbitul, nici acum nu o prea apasa, dar vad ca incepe sa se ataseze de ea. Dimineata cand am plecat si-a luat mare parte din cadourile de la mos, adica pe Maria, trusa de doctor si inca ceva parca si a vrut sa ia si papusa de la gradi, dar eu nu am lasat-o ca i-am zis ca daca a luat-o pe Maria nu ii mai trebuie inca una si asa aveam sacosa plina de jucarii si urma sa mai primeasca. Nu a insistat caci dupa cum spuneam nu prea o intereseaza f tare. Dupa amiaza am fost la Buni, noi doua am dormit vreo doua ore, apoi am stat toti la masa, am papat, ne-am desfacut cadourile, etc. Intre timp, la usa sunau colindatori. Cum Ana e fan de colindatori m-am dus cu ea de fiecare data. Intai au venit un tata cu fiica lui (cam clasa a VI-a), tigani amandoi, dar curatei si am fost f impresionata de acest gest: un om cat usa sa isi scoata copilul la colindat. Chiar daca a facut-o pt bani si tot e ceva ca nu o invata sa fure sau sa cerceasca si o invata si traditii, chiar mi s-a parut ceva f frumos. Apoi la vreo ora a venit o alta familie, tot tigani, tot un tatic cu doua fete de data asta, una mai maricica si una de vreo 6-7 ani. Au cantat, le-am dat banuti si mandarine. Si fetita cea mica (avea ochi deschisi la culoare si parul prins in doua codite) m-a intrebat "nu aveti o papusa"? Avea atata candoare si tristete in ochi Imi venea sa imi dau pumni ca nu am luat papusa aia primita la gradi. Numai la asta ma gandesc, nu pot uita privirea aceea si cand ma gandesc ca Ana nu mai stie din ce sa aleaga si se plictiseste imediat de ele, iar copilul ala cerea la usile oamenilor o papusa in ziua de Craciun Nu vreau sa va intristez, dar sunt tare data peste cap, ma tot gandesc la toti copiii amarati care nu au de nici unele. Chiar ma gandesc sa iau niste jucarii si dulciuri si sa duc unor copii amarati. |
M-am dus sa inventariez si eu papusha... Noi nu descoperisem ca spune ceva...
Culmea e ca asa urata cum e, Adelei i-a placut, asa ca nu e rost sa o dam la vreun copilash amarat...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, si eu abia acum am reusit sa-l adorm; de fapt, m-am amuzat teribil pentru ca a trebuit sa ne-nghesuim toti 3 in patutul lui si sa tragem si peredelutele ca la cusheta Daca nu adormea repede, mai aveam putin si ne sufocam, nu mai vorbesc de cit de ca sardelele stateam ca erau si Bobby si o broasca cu noi iar Ian tot repeta "'cape si tata, cape si tata" (=incape si tata) |
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Minunate pozele si tare frumos Craciunul la Mada acasa! Mada ride si cu ochii si asta imi place de mor! Pisik, foarte bine iti vin suvitele si bob-ul mai scurt; pari o fetitza, sa stii! Despre cele 2 mari prietene ce sa spun? Cind le vad impreuna nu pot sa nu ma gindesc la 2 surori. Sind foarte figura impreuna. Monn, imi plac bluza multicolora pe care o purtai si felul in care s-a integrat Inji, avind companie feminina! Bravo Mada pentru organizare, multumim Pisik pentru poze! |
Multumim.