Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Noi am fost in vizita si apoi am avut musafiri asa ca am lipsit motivat !!Anul asta vad ca totusi am fost cuminte pt ca prietenele mele s-au intrecut in cadouri care de care mai originale , vad ca s-a prins ceva de ele pana la urma, sunt foarte incantata si bucuroasa !!
Olga, imi pare rau pt Chiti, chiar nu merita un asa tata darrr cum parintii nu ni alegem noi , nu are ce sa faca , din fericire voi si mama ta compensati si lipsa unui tata adevarat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Ca tot imi plac mie esarfele, taman am mai primit...10. Da, cititi bine. Au fost baietii la film si apoi Alex a vrut intr-un magazin, unde au vazut el in vitrina esarfe...Cica era asa fericit cand alegea, ca n-a putut taica-su sa-l opreasca. Am acum sa-mi pun si-n cap si fiecare are povestea ei...Cica ii era teama ca le revendica Anastasia. Ceea ce a si facut: Sunt ale mele!!! Astia-s periculosi rau amandoi in oras. |
Super tare !! imi plac baietii tai bine si de voi fetele imi place dar la shopping as merge cu ei !!
olishka spune:
Pun linkul cu poze de la Craciun si fug repede la culcare caci ma cearta Cristi. maine plecam intr-o excursie luuuunga, asa ca trebuie sa fiu fresh. Va , sper sa mai reusesc sa intru de pe undeva.
https://picasaweb.google.com/olgagireada/Craciun2011?authkey=Gv1sRgCKu0hcnJqeCr5gE#5690589044444503410
Olga, mamica lui David iepurasul si 32+
novus spune:
Neata !!!!
Sper ca mai leneviti la ora asta si nu munciti ca si mine !
Daca v-ati trezit insa, haideti la o cafea !!
Olga, abia astept sa ajung acasa sa vad pozele !! Drum bun sa aveti si sa ne vedem cu bine !!!
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!!! Sper ca mai leneviti la ora asta si nu munciti ca si mine ! Daca v-ati trezit insa, haideti la o cafea !! Olga, abia astept sa ajung acasa sa vad pozele !! Drum bun sa aveti si sa ne vedem cu bine !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
Trezireeeea !!!
Eu sunt intr-o forma de zile mari , am o lista cu ''de rezolvat'' langa mine si tot tai de pe ea !!! Da' as face si o pauza la o poveste cu voi !!
Bianca2503 spune:
Neata,
Vladimir este la mama si eu as avea ceva treaba dpdv profesional., doar ca cei cu care am treaba inca dorm. Asa ca m-am apucat sa sortez niste jucarii si sa fac putina ordine prin casa ca parca le-a adus apa pe toate.
Acum sunt in pauza.
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
Vin si eu la cafea ca-s la birou si n-am chef de nimic!
Am citi din urma si pot sa zic ca am murit de ras cu negri si cu teoriile si studiile descpre ei (si eu cred ca nu iese fum fara foc, trebuie testat )
Vazut si poze si filmulete, la Olga pare ca a fost o petrecere pe cinste, si Pisicii s-au distrat fain de tot (tare bine iti vine cu suvitele si tinutele au fost foarte frumoase ), la Mada se simtea asa o atmosfera faina de acasa, Vladimir e tare smecher si dulce, la fel si mata de Pisigri Sper sa nu fi uitat pe nimeni
Novus vrem si de la voi poze, ca pare ca tare bine v-ati distrat si voi zilele astea.
Anamaraiame, clar viitoarea ta cumnata e o nesimtita, trateaz-o ca atare
Olga, uff ce mila mi-e de Chiti, dar cand Dzeu iti ia pe o parte iti da pe alta, mare noroc are cu voi doi, asta e un alt motiv, pe langa multe altele, pentru care imi esti tare tare draga
Despre cadouri, am vazut ca ati primit o gramada, bravo gagici. Despre cadoul DC eu nu pot spune ca va prindeti imediat de la cine e dar va zic ca mi-a mers direct la suflet.
In rest, pe langa parfum, barbatul mi-a luat si modelul nou de la telefonul care-l aveam, chiar nu ma asteptam, plicuri si un fular Burbery, care mi-e drag de mor.
ce mai era oare?
Ahh, drum bun celor care pleaca in excursii, sa aveti vreme faina si distractie cat incape!
Amalia
Bianca2503 spune:
Pozele Olgai sunt dementiale. Pun pariu ca si atmosfera a fost la fel.
Ps: imi place tapetul:D