Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- Ceai de menta sau de musetel.

Oly- Peste cativa ani, Chiti isi va judeca tatal. In momentul asta e important ca exista.

Ca tot imi plac mie esarfele, taman am mai primit...10. Da, cititi bine. Au fost baietii la film si apoi Alex a vrut intr-un magazin, unde au vazut el in vitrina esarfe...Cica era asa fericit cand alegea, ca n-a putut taica-su sa-l opreasca. Am acum sa-mi pun si-n cap si fiecare are povestea ei...Cica ii era teama ca le revendica Anastasia. Ceea ce a si facut: Sunt ale mele!!!
Astia-s periculosi rau amandoi in oras.

Tot spunea Ina de temerile ei cu cazutul din pat....
Anastasia are doar un loc de 2 palme la coborare. 3 sferturi din latura patului e protejata de o bariera http://meubles-bebe.twenga.fr/barriere-de-lit-tomy.html si o parte e protejata de scara, pe care urca Alex in patul lui.
Seara, Alex adoarme imediat, iar ea se da jos, zdrangane jucariile, citeste la lumina de pe hol.
Aseara s-a dus taica-su de doua ori la ea si a pus-o la loc in pat cu amenintari(are mai mult succes decat mine).
A treia oara a gasit-o pe jos citind. ...
-De ce nu dormi? Ai promis ca stai in patul tau cuminte pana adormi.
-Am CAZUT.
S-a facut si ...mincinoasa.

Cat am fost la baie si baietii afara, iar a disparut. Era din nou in bucatarie sub masa cu o bomboana de pom.
Mama, e asa de buna!!!
Se pare ca ala a devenit locul micilor pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Multumesc pentru laude. Sper ca -cu-ocazia celor 3 zile libere de anul nou sa se invredniceasca tas-su sa "urce" si filmuletul/filmuletele pe youtube sa o auziti trancanind. Sa ma auziti si pe mine :))) ca m-am chinuit la greu sa fac atmosfera, era casa plina si bautura in balcon, si usa de la balcon blocata cu cadouri, iar ea statea tacticoasa in virful canapelei, curata si minca la clementine si nici ca-i pasa...:)))

Bunicuta cu pricina este sora mamei Motanului, o doamna de nota 10+, fosta profa de fizica. e vesela, optimista, se mentine tinara, adora sudoku :) si vrea...computer ca sa isi scrie retele :))

Oli,urit de tot. Vorba ta, macar putea sa vina cu o jucarie sau ceva... Na, o sa inteleaga Chiti cind o sa creasca, deocamdata nu ai ce face. Norocul ei ca nu depinde de taica-su.
Si eu mai am o teorie... si anume ca oricit s-ar tot bate moneda pe instinctele "genitorilor", una e cind stai in casa cu copilul, il vezi zi de zi, stii "cu ce se maninca", si alta e cind stii ca exista, dar nu esti implicat in nici un fel nici in cele bune, nici in greutati in ce il priveste.

Inapreda, stiu ca ai mai scris pe aici, mai des decit mine, da' mi-e dor de tine. Nu stiu, parca te simt...trista.

Monn, te pup si azi si iti urez toate cele bune. Si daaaaaa Doaaaamneeeee sa ne vedem si noi cindva !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asa....
Chato, fantezia ta mi se pare usor de indeplinit mai ales acolo unde traiesti tu . Daca as avea io fantezia cu "in 3 cu un negru" in Iasi cred ca ar fi mai greu, ca nici nu prea avem negri veritabili, mai mult arabi si greci bronzati :))). Da' daca ai povestit-o pe forum, tare mi-e ca nu iti pui problema la modul serios sa ti-o indeplinesti :)))

Olga, si mie mi-e dor macar tu ai o scuza...

Ilinca, noi probleme cu burtica nu am avut (adica nu cu kk moale, noi "imprastiem" pe capatul celalalt... cind ne apuca) dar cred ca totusi trebuie o tzira de regim. Adica portocala e si laxativa si cred ca si fermenteaza, nu prea pica bine. "Mantra" credca o stii, cu orez, covrigi, sticksuri, banane, mere coapte etc etc. Nu mai stiu eu ce maninca Sophiphi ca sa iti dau idei, ca ea stiu ca era foarte selectiva la capitolul asta.

Azi am avut parte de prima "criza" din ciclul "nu asta, cealalta". M-a luat prin surprindere :))) mai ales ca ma asteptam sa se petreaca la altceva. Adica mi s-a refuzat spanacul cu carne si mi s-au comandat macaroane cu brinza. Pe care le-a halit pe canapea, cu castronul in poale, cu furculita de oameni mari, motanoiul alaturi adulmecind si caciula rosie cu coarne de ren in cap. Avea asa o fata de Mutulica, era adorabila. Ce ma fac eu cind creste???

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, Debridatul ar fi fost bun. Smecta este pentru diaree, poti sa ii dai daca face kk moale, in mod normal ar trebui sa-i calmeze cat de cat si durerile de burta. Fructele nu sunt bune in asemenea situatii, fiindca fermenteaza, asa ca prelungesc problema. Ceaiul de menta e ok, ti l-au recomandat si fetele. Sanatate Sophiei!

Olga, mi-e mila de Chiti, la ce copil minunat este merita un tata mai bun, dar, decat o absenta totala a acestuia din viata ei, mai bine o prezenta intermitenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, va multumesc mult pentru urari, venite pe toate caile. E minunat sa stii ca fie si pentru cateva secunde s-au gandit la mine atatia oameni azi.

Cadoul zilei a venit de la Inji, care s-a gandit sa-mi dea si mie virusul de laringita si prin urmare is cu gatul in pioneze, abia am baut o gura din propria sampanie. Rusinos! Tusesc si beau ceai, in schimb...

Va pupacesc si va urez petrecere frumoasa in continuare - ca maine oti avea si voi Stefani si Stefanii. Asa ca zic cu anticipatie LMA pt Stefan de Ramona si Stefan de Rivali si Bianca Stephanie... or mai fi?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

ILINCO, io te-as certa un pic. Inteleg ca ti-e greu sa-i refuzi fetei ceva, dar cand e spre binele ei, mai bine o portie de plans ca nu primeste ceva decat prelungirea cufurelii cu inca o zi.

Si da, chiar fara febra si voma poate fi un virus. Unul mai bland. Am avut si noi o chestie similara saptamana cealalta si l-a sacait tare burtica, dar a inteles cand i-am explicat ca trebuie sa manance asta si nu ailalta ca sa nu il mai doara burtica. N-o subestima pe Phiphi, io cred ca nivelul ei de intelegere depaseste asteptarile tale.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

OLGA, io nu l-as condamna pe om ca n-a cumparat cadou. Dar timpul petrecut cu copilul nu costa nimic si pentru ala cred ca va fi tras la raspundere candva.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, ai gasit documentarul de care-ti ziceam? Se numeste The Bear Sancturary, tradus Paradisul Ursilor. Io am vazut 2 episoade pe Animal Planet.

Nush daca am zis, Pisilinca e o frumoasa si o dulcica! Are o figura matura si senina in acelasi timp... Ia sa o lauzi mai des!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

... la sfarsit va zic ca nu prea rezonez la fanteziile astea sexuale. Io nu fac fata nici cererii casnice, iar daca legendele alea urbane (si io stiam varianta lui Roro) is adevarate, cred ca as fugi mancand pamantul la vederea instrumentului... Adica la ce-ti foloseste o chestie imensa cand obiectul matale are dimensiuni „europene”?

Apropo de asta, banc. Ion dupa noaptea nuntii:
- Ioane, Maria era fata mare?
- Exagerat de mare!!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

... la sfarsit va zic ca nu prea rezonez la fanteziile astea sexuale. Io nu fac fata nici cererii casnice, iar daca legendele alea urbane (si io stiam varianta lui Roro) is adevarate, cred ca as fugi mancand pamantul la vederea instrumentului... Adica la ce-ti foloseste o chestie imensa cand obiectul matale are dimensiuni „europene”?

prea tare !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput