Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 17
chatonel spune:
merci de urari dragelor dar nu cred ca se va intimpla in curind kestia... mai ales ca daca n s-a intimplat pina acum, slabe sperante de-acum incolo; sau, mai stii, cind oi fi baba o sa-mi faca cadou motanul - mos si el- o pereche de tinerei, LOOL... probabil ca ar fugi mincind pamintul, vazindu-ma cu pialele lasate lungi
in orice caz, ma bucur ca va distrati pe seama fantasmelor mele :)))
anamariame spune:
Ah, ca tot ati redeschis subiectul, chiar vroiam sa intreb, Gina: cum adica ti e dor de sex? asta pentru ca tu faci doar dragoste, nu? scuza mi indrazneala...
andiaroro spune:
Bre, visati la ce vreti voi, ca sunteti libere si "vaccinate".
Io, recunosc, nu-s tentata de nenii astia. Da' nu din cauza asta va scrisei aicea.... Nici nu stiu, de fapt, de ce m-am apucat de dezvoltat "sobectul".(poate prea mult timp liber)
Ilinca- Citisi mesajul despre esarfe e pe mailul comun?
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel Olguta, da de ce nu ii zici de la obraz ca fetei ii trebuie bani de buzunar, bani de excursie etc... ca e tata si trebuie sa contribuie si el cu ceva, nu doar cu "te iubesc" dat din gura Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Adevarul este ca nu pretindem bani, noi ne descurcam, doar ca asa ca idee...M-a deranjat cel mai mult ca avenit fara nici un cadou de Craciun. Nu ca ar fi ramas Chiti necadorisita, caci sunt multe perosane care o iubesc si s-au gandit la ea, doar ca asa ca idee...doar este taica-su...
In fine, o sa-mi treaca...Mai greu o sa fie cand o sa creasca mai mare si o sa constientizeze si ea ce se intampla...
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
olishka spune:
citat din mesajul lui chatonel merci de urari dragelor dar nu cred ca se va intimpla in curind kestia... mai ales ca daca n s-a intimplat pina acum, slabe sperante de-acum incolo; sau, mai stii, cind oi fi baba o sa-mi faca cadou motanul - mos si el- o pereche de tinerei, LOOL... probabil ca ar fugi mincind pamintul, vazindu-ma cu pialele lasate lungi in orice caz, ma bucur ca va distrati pe seama fantasmelor mele :))) Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Chato eu zic ca daca iti doresti cu adevar mult de tot, nu are cum sa nu ti se indeplineasca visul...Vezi tu cum faci, caci esti fata desteapta
olishka spune:
citat din mesajul lui anamariame Ah, ca tot ati redeschis subiectul, chiar vroiam sa intreb, Gina: cum adica ti e dor de sex? asta pentru ca tu faci doar dragoste, nu? scuza mi indrazneala... |
Mie mi-e dor si de una si de alta Dar mai astept si recuperez dupa...
Ilinca_M. spune:
Vai, eu acum ca a adus vorba chatonel am vazut mesajul Olishkai, ca nu-l observasem: da' nu-ti face tu sange rau pentru asa un specimen, Olishka si oricum pentru Chiti, pentru confortul ei spiritual, pentru increderea in sine, conteaza ca macar isi vede din cand in cand tatal si se simte iubita, tot e bine ca macar ii spune ca o iubeste. Stii ca sunt tati care nici macar atata nu fac...
Anamariame, ce ma distreaza pe mine "dihotomia"(bine zic in context, sarbautorito?!) cu "a face sex", "a face dragoste"...sa cante violinele, oh si vai:)))
Tufete, io nu i-am dat nimic lui Phiphi ca am mers pe principiul ca isi va reveni singurel stomacul, fiind deranjat (m-am gandit ca daca nu e cu febra/voma si nici kk prea des- nu e "dirus"! M-oi fi gandit bine au ba?).
Cum spuneam, azi n-a mai facut kk pana la somnul de pranz dar o data s-a trezit plangand cam la o ora dupa ce a adormit- si a plans vreo 5 minute- am presupus ca de la burta. Apoi a readormit pentru inca 2 ore si iar s-a trezit plangand, dar acum deja era cu un kk la fund (nu f. moale si putintel) si a plans si a fost prost-dispusa vreo 10 minute. Oooof si vai. N-am nici saprosan, nici debridat...am niste smecta, o fi bun si pt dureri sau numai pentru a opri "robinetul"?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
olishka spune:
Ilinca chiar nu ma pricep la dureri de burtica. Sper sa va treaca cat mai repede
Olga, mamica lui David iepurasul si 32+
Ilinca_M. spune:
Andiaroro, vizionat materialul, merci frumos!! Dar trebuie sa i-l dau tema de studiu sotzului, ca mie, in afara de prima imagine, toate mi s-au parut complicate!! Is neindemanatica rau!!! Mi-a dat si Ramona un link...tre sa-l pun pe huzband sa se specializeze, ca io-s pe nicaieri!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Anamariame, ce ma distreaza pe mine "dihotomia"(bine zic in context, sarbautorito?!) cu "a face sex", "a face dragoste"...sa cante violinele, oh si vai:)))I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |