Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Mai vreau sa spun ca cei care au facut studiul asupra "micimii" barbatilor de culoare -dupa parerea mea- au aplicat principiul "strugurii sint acri"
In alta ordine de idei, dar pe acelasi subiect : in Franta am avut posibilitatea -si onoarea!- sa cunoc mai multe persoane "de culoare"; cu unii m-am imprietenit si tinem legatura si azi. Mie mi-au placut mult pentru ca mi s-au parut niste persoane "naive" (a se citi "inocente"), bune, "de onoare", corecte, foarte legate de familiile lor -ceea ce in tarile "civilizate" nu se mai intimpla. Singurul lucru ciudat -mi se parea atunci ca, acum, as zice ca e irelevant- era cind mergeam la discoteca si "albele" (nu musai "romancele") beau wiskey iar negrii cocktail...de banane (nealcooloic)
inapreda spune:
Anamariame: nostalgia mea vizeaza resursele necesare...punerii in practica a dragostei care implica si sexul sau vice versa!
Resurse ca si: timp, energie, euforie, dispozitie sufleteasca, tabula rasa in cap , re-considerarea prioritatilor etc.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Sa va pove' 2 "de somn": 1. Azi Ian a vrut sa doarma pe...masuta de trenuri, inconjurat de masini; si asa a adormit 2. Cind e obosit si nu vrea sa doarma, il aburesc ca ne jucam "ascunsea" si ne ascundem ca sa nu ne gaseasca Patrik, Dominik, Tudor, Bianca, in fine, toti cunoscutii care se repeta pina doarme; intr-o seara, a vrut sa se "ascunda" cu Jambo care stia ceva din joc dar nu tot Il auzeam cum ii spune: daca vine Iliescu si ne cauta, nu ne gaseste ca ne-am ascuns. Dupa Iliescu, au urmat: Gica, Saveta, Bula, Sinatra, Ceausescu si alte personalitati. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Tari baietii tai !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Gata, plec si eu acasa, ma mai opresc la doua magazine de care mi-am amintit acum, nu ca as avea sperante prea mari de la ele, in afara ca aduc scumpeturi turcesti nu sunt diferite de celelalte dar mai stii ? astazi oricum constat ca nu sunt in pasa buna de shopping de aia nu-mi place nimic
Ne auzim mai tarziu !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Inapreda, ce barbati ai in casa, se ascund de Sinatra :)))))
Cu sexu si dragostea si io-s tot pe acolo... "Ideaa" imi suride, ora, locurile disponibile, dispozitia etc...mai putin.
Mie imi place...mirosul cind vine vorba de negri. Ala de "acum transpir/am motive sa transpir". Am o banuiala ca e mai plin de feromoni. Altfel, nu pot sa spun ca-s nici curioasa in legatura cu marimea (ca io ca si Monn, si ca sa parafrazez niste discutii dintr-un topic de-al lui tanti Zavaidoc, am "tufanica" europeana) si nici ca am fantasme legate de contrastul piele/piele, piele/dinti etc. Bine, io nici nu ma omor dupa corpuri sculpturale, mereu am fost atrasa mai degraba de barbatii mai ...silfizi asa, mai care dau impresia de "gingas", care au nevoie sa fie "salvati", care trezesc niscai instincte mamoase...iar "negrul clasic" de 2 metri inaltime si care toata viata a fugarit (a fost fugarit de) gazele (leu) nu e chiar pe lista slabiciunilor mele :)))). Io mai cu "aschilopati" gen Mick Jagger, M. Jackson, solistu-de-la-Aerosmith, David Bowie etc. (acu la maturitate m-am mai "stricat" si a inceput sa imi placa si de barbati mai...normali, de ex o feblete actuala este Gerard Butler - da na, si pt asta o trebui sa gugalesc acuma ca sa aflu cum il cheama, ca sa nu va zic si voua cum ii sic Motanului: Mitz, tipul ala fain din filmul ala dragut...comedia aia...cu aia care iti place tie si mie nu...aia care o jucat in Friends...Rachel...cum dracu o cheama...na mitz, tipu o mai jucat in niste filme mai de actiune asa...cre ca e britanic?")
Ma duc la Selgros sa iau pulPPPPPPPPPPPe pe pui, ca vorbesc prostii
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
citat din mesajul lui pisigri Inapreda, ce barbati ai in casa, se ascund de Sinatra :))))) Cu sexu si dragostea si io-s tot pe acolo... "Ideaa" imi suride, ora, locurile disponibile, dispozitia etc...mai putin. Mie imi place...mirosul cind vine vorba de negri. Ala de "acum transpir/am motive sa transpir". Am o banuiala ca e mai plin de feromoni. Altfel, nu pot sa spun ca-s nici curioasa in legatura cu marimea (ca io ca si Monn, si ca sa parafrazez niste discutii dintr-un topic de-al lui tanti Zavaidoc, am "tufanica" europeana) si nici ca am fantasme legate de contrastul piele/piele, piele/dinti etc. Bine, io nici nu ma omor dupa corpuri sculpturale, mereu am fost atrasa mai degraba de barbatii mai ...silfizi asa, mai care dau impresia de "gingas", care au nevoie sa fie "salvati", care trezesc niscai instincte mamoase...iar "negrul clasic" de 2 metri inaltime si care toata viata a fugarit (a fost fugarit de) gazele (leu) nu e chiar pe lista slabiciunilor mele :)))). Io mai cu "aschilopati" gen Mick Jagger, M. Jackson, solistu-de-la-Aerosmith, David Bowie etc. (acu la maturitate m-am mai "stricat" si a inceput sa imi placa si de barbati mai...normali, de ex o feblete actuala este Gerard Butler - da na, si pt asta o trebui sa gugalesc acuma ca sa aflu cum il cheama, ca sa nu va zic si voua cum ii sic Motanului: Mitz, tipul ala fain din filmul ala dragut...comedia aia...cu aia care iti place tie si mie nu...aia care o jucat in Friends...Rachel...cum dracu o cheama...na mitz, tipu o mai jucat in niste filme mai de actiune asa...cre ca e britanic?") Ma duc la Selgros sa iau pulPPPPPPe pe pui, ca vorbesc prostii Editat pentru eroare grava de tastare. P-U-L-P-E de pui, da? Sper ca nu a apucat sa citeasca nimeni :))))))))))) http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
pisigri spune:
Bai, deci mi-a murit si neuronul ala stingher.
Am vrut sa editez mesajul ca sa corectez: ma duc sa cumpar chicioare de pui, nu organe genitale de pui, cum scrisesem cu o litera mincata.
Si in loc sa editez, ma citez.
Si postez repede, completez cu lamuriri lamuritoare, dau trimite, recitesc (si eu nu imi recitesc mesajele de obicei..)...si iar ma impiedic de pul(p)ele de pui
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Cu aceasta ocazie, raspund si Pisiciigri: da, sint trista pentru ca eu nu mai am mama; ii simt lipsa in fiecare zi dar de Craciun -deja al 2-lea fara ea- mi-e foarte greu sa nu pling; pentru ca eu nu pling ca nu vreau sa ma vada si sa o intristez si mai tare. Nici anul asta nu m-am dus acasa -desi bietul tata s-a pregatit cu de toate-; nu ma pot duce pentru ca nimic nu mai e la fel, desi totul e la fel, inclusiv posetele mamei mele sint inca agatate de usa de la debara. |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Impodobind bradul am vazut un globuletz de care imi amintesc perfect ca l-am gasit pe jos, in cartier si nu stiu de ce am fost asa de entuziasmata, mi s-a parut ca e un semn, sa gasesc eu un glob in forma de inima (aveam 7-8 ani). Si acum m-am gandit:"uite, globu' asta, de peste 25 de ani il tot agat in brad si tot asa arata, cat ai zice ca-i de fragil, a rezistat...si ai mei, care acum 25 de ani erau fericiti si in putere, unde sunt acum?..." Pentru mine Craciunul nu cred ca va mai fi prilej de bucurie caci va insemna intotdeauna "si 6 luni". |
Ilinca, daca ai stii cat de des am sentimentul asta...
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Bai, deci mi-a murit si neuronul ala stingher. Am vrut sa editez mesajul ca sa corectez: ma duc sa cumpar chicioare de pui, nu organe genitale de pui, cum scrisesem cu o litera mincata. Si in loc sa editez, ma citez. Si postez repede, completez cu lamuriri lamuritoare, dau trimite, recitesc (si eu nu imi recitesc mesajele de obicei..)...si iar ma impiedic de pul(p)ele de pui |