Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***
Raspunsuri - Pagina 16
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Olga, e super ca cere la olita, Ada cand simte ca ii vine, ne anunta in gura mare: fac in pantaloni, fac in pantaloni si apoi ne explica cum si-a facut dl kk repede bagajele si a coborat pe scari cu viteza www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
anamariame spune:
Novus, la pantaloni nu m-am uitat deloc, dar sunt convinsa ca o sa gasesti tu ceva pana la urma.
olishka spune:
Of, am uitat ce era mai important, dar la care m-am gandit toata ziua:
LA MULTI ANI Monnvass!!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii in viata
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
anamariame spune:
Unde ati disparut? Eu o astept pe Eva acasa, dar pana atunci cred ca ma bag la un episod din Dr House, caci sotul a adormit, deci a picat filmul vizionat impreuna
olishka spune:
Eu sunt pe-aici, fac treaba, am terminat de calcat dar mai am multe de impachetat.
Am o stare tare nasoala...A venit tatal lui Chtiti si mi-a stricat toata dispozitia. Dupa ce ca se vad 1 data la 2-3luni (ar putea veni si mai des, dar nu-si da deloc silinta), sta cate 15-20 min pleaca. Nu mai zic ca nu i-a adus nimic lui Chiti, decat niste mandarine si portocale (pentru noi sau david chiar nu mai aveam pretentia, dar pentru fiica-sa, macar atat....). Si nu pentru ca nu are bani, caci are 2 servicii bunicele...este mecanic si are propriul sau garaj si mai lucreaza ca electrician la aeroport. Chiar nu pot sa inteleg astfel de oameni Chiti i-a prezentat costumul sau de schi pe care i l-am cumparat, cu bocanci si alte cele si nu s-a oferit sa contribuie nici cu 1 leu (nu ca am fi avut pretentia, dar macar asa, ca este fiica-sa). Stie ca plecam in excursie pe multe zile si la fel, nu i-a lasat nici macar 1 leu Si Chiti il iubeste de nu mai poate si este asa de fericita cand vine, iar mie mi se face asa o greata cand il aud cand ii zice ca o iubeste de nu mai poate si pleaca in 15 min. Mi-e asa de mila de ea Of mi-a stricat toata dispozitia de sarbatori...nu mai am chef de nimic...Stiu ca nici al meu sot nu este tatal perfect, dar nici macar nu se poate compara. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru sotul pe care il am si ca il iubeste cu adevarat pe fiul sau dar o arata asa cum stie el. Mie imi este suficient, dupa ce vad astfel de exemplare...
Olga, mamica lui David iepurasul si 31+
andiaroro spune:
Cu riscul de a o dezamagi pe Chato, trebuie musai sa va zic si voua, ca eu am citit un articol "serios" (dupa parerea mea), in care se spunea ca "dimensiunile" si "veselia" abanosilor sunt, de fapt, niste "legende urbane". Ca statistic sunt si ei ca toata lumea (exceptand membrii unor triburi, care n-au prea ajuns prin lumea civilizata)... Sunt doar mai liberi "mental" si mai "primitivi" pe latura asta, adica nu stau ei prea mult sa cugete (ca vesticii) inainte de a se lansa. In plus, cum sunt baieti destepti, s-au prins ca femeile vesticilor (singure si nconsolate) pot fi o foarte buna rampa de lansare( bani, cetatenii, etc) in noile societati, in care aterizasera, si uite asa au fost f activi si "seriosi" in domeniu. Asa ca renumele si l-au castigat prin munca...
Si noi pe vremea lui Ceasca aveam niste romanasi seriosi si rezultatul a fost cu "beneficii" pentru litoralul romanesc, ca turismul feminin (german, suedez) era f bine reprezentat ...
In sf, daca tie iti face bine la moral, visreaza , maica...viseaza si poate visele iti vor deveni realitate.
Acum, revenind la ale noastre, m-am indragostit (inca o data) de Ilinca (a mica)...E copilul de pus pe "felicitari"...
Bine, nici aranjatorii de brad nu-s mai prejos.
Monn- La multi ani!
Pe mine, pana acum, o singura persoana m-a enervat "din vorbe" si am reusit sa scap de ea cu strategia inversa...Eu nu am ales tacerea ci trancaneala. Am facut exact ca ea: de cate ori ne vedeam, ma laudam (era un efort imens) si nu-i lasam o secunda libera. Ziceai ca vorbesc din varful Everestului. Cum nu mai avea loc de mine si 2 bengoase pe aceiasi canapea nu incap, a disparut in neant. Barbatul nu mi-a dat sanse de reusita, dar la final s-a plecat in fata mea si mi-a zis ca deja se vedea la 80 de ani cu privighetoarea cantandu-i la urechi cat de minunata e ea si ce zerouri suntem noi.
Ilinca_M. spune:
Ei, na, andiaroro...studiu serios! Ala e un "studiu" al ciudoshilor, sa le spulbere negrilor "magia" si sa le convinga pe nevestele lor ca nici ei nu-s mai prejos decat "legendele urbane":)))) Nu se-mpiedica chatonel in niste studii!:)))
Te pomenesti ca si ce se spune despre chinezi e o legenda urbana si nu o au sfarojita ci cat Casa Popo(r)ului!
Da' de fapt nu ma-ntereseaza!:))))
Tufete, da' ce sa-i dau la Phiphi de durere de burta? Daca-i dau nurofen cand o doare nu-i bine, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
anamariame spune:
Ilinca, poate biotice pentru refacerea florei? Sincera sa fiu nu prea am idei, caci nu ne am confruntat cu dureri de burtica prea des. Stiu ca Debridat e bun, dar tb sa ai praful in casa, ca daca ai amestecat cu apa nu e valabil decat doua saptamani, parca.
chatonel spune:
hahahaha, sa mor de ris aci la socrii, citind studiul si contrastudiul
mie imi place sa cred ca nu iese fum fara foc :))
ilink, depinde de ce o doare burtica pe sophiphi... eu i-am dat iziei cite o juma de saprosan cind a avut gastroenterita si a mers bine.
chatonel spune:
Olguta, da de ce nu ii zici de la obraz ca fetei ii trebuie bani de buzunar, bani de excursie etc... ca e tata si trebuie sa contribuie si el cu ceva, nu doar cu "te iubesc" dat din gura