Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Olga, sa stii ca eu la novus m-am gandit cand am citit de Womanity!

Daaa, m-am razgandit pe ultima suta de metri , dar deja i-am spus lui Pisi ce vreau de ziua mea , cu toate ca daca bine ma gandesc mai sunt evenimente pana atunci : 8 martie, Paste, ca sa nu zic de Valentine`s day care nu are prea mare importanta pt noi dar ca motiv de cadou e binevenita

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ada si Pisi inca dorm !! iar eu cand ma gandesc ca maine merg la birou ma ia somnul
Noroc ca doar 2 zile tre' sa mai merg, anul asta, desigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
..David a cerut astazi singur de 2 ori la olita Sunt tare mandra de el

Felicitari.....

La acest capitol tare m-a surprins placut Isabella,desi azi se implinesc 2 saptamani decand in casa nu-i mai pun scutec...avem deja 3 zile decat nu a mai avut nici un accident...zice dar mai ales alearga la olita.Iar la capitolul kk a reusit sa faca odata in oala si asta tare ma bucura ,caci curand vom scapa definitiv de scutece.Aaaa noapte nu-i pun deloc scutec tot chilotel...nici un accident DECI am fetita mare

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Daaa felicitari David si Isabella !! la noi mai e ceva de lucru pe tema asta

Mergi la inceput

Anaan, fa o pauza de la inul tau si hai la o poveste !!

Inapreda,
tu cu ce te ocupi ?

Mergi la inceput

Eu maine abia astept sa-mi primesc cadoul DC-ist, sper ca ajunge totusi ....
Si tot maine vreau sa-mi cumpar ceva pt revelion, bine nimic spectaculos ca nu o sa fie la ceva local select, dar vreau ceva nou si nu stiu ce ? ceva recomandari ? daca ar fi de la Orsay ar fi ideal ca in rest nu avem nu stiu ce brand-uri in zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Hai ca mi-a mai facut o surpriza fii-meu...dupa ce a facut caca la olita si l-am laudat si pupacit, dupa 10 min a facut ditamai ca...toiul in chiloti. Nu stiu de unde a scos atat, mai ales ca facuse cu 10 min inainte dar tot sunt madra de el ca mi-a cerut de 2 ori astazi. este un pas inainte, asa ca va multumesc

Verisoara mea mi-a spus ca atunci cand a vazut parfumul s-a gandit direct la mine , asa ca am fost tare flatata. Bine, eu stiu ca ma iubeste foarte mult

Anamariame foarte frumoase cadouri ai primit si tu

Eu iubesc Craciunul Este sarbatoarea mea preferata. Pacat ca nu este zapada....

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, eu de la Orsay mi-am luat o rochita, am probat cred ca vreo 15 modele, au foarte multe si sunt convinsa ca o sa iti gasesti ceva pe gustul tau. Am dat 90 lei pe ea, ca era redusa, si de la Leonardo mi-am luat pantofi, cu 69 lei Tinand cont ca ne costa 600 lei Revelionul, zic eu ca am dat suficient pe haine . Problema e ca nu stiu ce dresuri sa port la ea, ma bate gandul sa fac niste poze sa ma sfatuiasca Gina. Si nici bijuterii nu am care sa mearga...Cred ca zilele astea mai bag o tura de shopping

Mergi la inceput

Pai cred ca pana la urma o rochie aleg si eu chiar daca in pantaloni ma simt cel mai bine , maine merg si probez !

Mergi la inceput

Olga, e super ca cere la olita, Ada cand simte ca ii vine, ne anunta in gura mare: fac in pantaloni, fac in pantaloni si apoi ne explica cum si-a facut dl kk repede bagajele si a coborat pe scari cu viteza

Mergi la inceput