Strumfi&prichindei iul-aug'11- An Nou Fericit!(32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Si eu cunosc beneficiile avocadului si consum fff mult,dar pe siteul canadian zice de la 9 luni,iar aici http://wholesomebabyfood.momtastic.com/babyfirstfoods.htm
zice ca poti incepe cu el sincer,cam sunt de acord
Pup fetele informate

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pufi asa e ...faza cu pediatru e cu 2 taisuri, din pacate ink mai sunt pediatrii care recomanda marul cu biscuite sau sucul de portocale la 4 luni si te mai intreaba si ce e ala gluten

mamutz, aici nu se recomanda ceai sau apa pana la varsta de 1 an. Apa poate aduce brain damage. Acum...fiecare face cum vrea, bbii alaptati stiintific vorbind NU nevoie de altceva decat de lapte

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana
bbii alaptati, stiintific vorbind, NU au nevoie de altceva decat de lapte .

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Dar cei care papa LP ? Oare au nevoie de apa sau ceai ?
Asta am omis sa intreb la pediatra........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Pai teoretic si ala e mult % apa, nu? oricum intreaba pediatrul dc ai incredere in el....eu cu a mea m-am lamurit, ma luase ca la 6 luni tre sa ii dau carne...si eu vreau sa ii dau dupa 8

La multi ani, RoxyBarbu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor vreau sa va mai povestesc ceva.
Stiti ca eu de o luna si ceva am incetat alaptarea din motive de sanatate, spitalizare etc.
Acum cateva zile Maria plangea si nu o puteam consola nicicum, nici leganata nici mangaiata si mi-a vent o idee.
I-am dat sanul si surpriza....nu numai ca a tacut instantaneu dar a si adormit mititica.
Eu i-l dadusem pe post de suzeta dar cand a luat-o somnul am vazut ceva laptic la gurita ei si cand am apasat pe san am vazut ca, curgea lapte, nu prea mult dar curgea si m-am hotarat sa-i mai dau din cand in cand, macar la culcare.
Si acum vine bomba eu f incantata le spun tuturor din familie si bunica-mea zice :
mama eu sic sa nu-i dai fetii laptele ala sa nu-i faca rau ,ca e vechi, cred ca a expirat
Ce ziceti de asta ?

Mergi la inceput

Offf....batranii astia scot niste perle...dar, din pacate, nu numai batranii :( Zilele trecute vbeam cu o vecina care are un bebe de 2 saptamani, si inca un baietel de vre-o 10 ani. si zicea ca alapteaza ca si pe celalalt l-a alaptat pana la 7 luni, ca dupa aia nu mai are consistenta.

Mergi la inceput

am uitat esentialul. Sper sa reushesti sa iti stimulezi iar lactatia, ar fi super, iar pe batrani, spune-le sa isi vada de ale lor...sa bea ei lapte praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

La multi ani si din partea noastra,tuturor sarbatoritilor

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

La multe lunite
MATEI de mariaruxi
ALEXIA-CARLA de roxybarbu
ANDREI-SABIN de gogoshika10
AMIRA de omibaba
LUCA-TUDOR de navicula
ANDRA MARIA de Crisspy -
ERIC de Gliana
KATE RINA de MatzaRebela!

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

legat de diversificare: eu ii dau cereale Milupa cu orez si porumb (cele de la 4 luni)seara inainte de culcare,eu ii dau si banana ,la inceput cand i am dat intradevar s a constipat(o faceam amestecata cu mar copt),dar acum adaug si para la cele 2 fructe si nu mai avem probleme ,oricum ii place la nebunie acest piure de fructe,cu supita de legume nu ne impacam prea bn ,mananca dar nu f mult aaa si am uitat eu ii mai dau si iaurtel cu piure de mere sau ii mai amestec si cu piure de legume ,cam atat deocamdata ,

gata fug la somn sa aveti o noape linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna seara mamicilor
Am si eu o intrebare legata de diversificare. Am inceput si noi usor usor, morcov, mar, dovleac, dovlecel, cartof, avocado
Nu stiu in ce cantitate sa ii dau si la ce ore, pediatra mi a zis pe la unspe sa ii dau legume si patru fructele, ceva de genul asta
Eu i am dat dupa capul meu, nu i am dat inca de doua ori pe zi, ideea e ca nu stiu cand sa ma opresc, vad ca el deschide gurita ca ii e foame, ii dau intotdeauan inainte de biberon si dupa completez
Si altceva legat de cereale, as vrea sa introduc in ultimul biberon cereale, cum el e cam slabut...am vazut aici niste cereale pt bebe, fara gluten bledina si nestle ce exista aici, ar mai fi si altele dar asta am vazut eu in carrefour. Ce parere aveti de cerealele astea ?

Noapte buna :)

Mergi la inceput