Bubu-LMA REBECCA, RAZVAN, ROBERT, STEFAN! (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:


La multi ani Tudor!
La multi ani Iris!
Sa va fie viata ca o zi de Ajun, magica si plina de veselie!




Craciun fericit, cu bucurii si amintiri frumoase!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Va dau ziua buna si aici, sa va pot scrie cum se cuvine, din suflet,
SARBATORI FERICITE, PLINE DE BUCURII, LINISTE, CALDURA SI NUMAI IMPLINIRI!

Va doresc din suflet ca toate dorintele cele mai secrete sa vi se implineasca in perioada asta magica si plina de incarcatura emotionala pozitiva.

Revin cu povestea ajunului nostru


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

LA MULTI ANI TUDOR!!!
LA MULTI ANI IRIS!!

Iar viua fetelor dragelor,va urez un Craciun minunat,plin de fericire,implinire si lumina.In aceasta seara,cand il asteptati pe Mosu,priviti-va puiutii pentru cateva secunde,dati-va seama cat de mult v-au schimbat viata,bucurati-va ca sunt sanatosi,ca sunteti si voi sanatoase si implinite.Asta conteaza cel mai mult,bucuriile materiale trec si nu-si aminteste nimeni de ele.

Va pup cu drag,nu stiu sigur daca mai pot intra.Daca gasesc timp,ne mai citim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

CRACIUN FERICIT!VOIE BUNA,POFTA DE MANCARE LA MESE IMBELSUGATE SI SANATATE CAT CUPRINDE!
CADOURI FRUMOASE,MULTA DRAGOSTE SI LINISTE SUFLETEASCA!

Va ureaza Tundulic & Soniuc si Mariuc!


Si curent pentru cei care au pana de curent in capitala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Noi am avut zile incarcate recent, am tinut-o numai pe drumuri.
Miercuri trebuia sa vina nasul lui Felix sa-i ia pe soata si pe Felix impreuna cu o parte din pungutele pentru copilasii din Teiu. Doar ca intre timp, socroseniile mele au venit neanuntate la Bucuresti, au sunat de pe drum si au spus "intr-o ora suntem la voi" - iar casa mea era un haos complet - cu hainute, jucarii, plase, pungi, bomboane pretutindeni. Asa ca m-am enervat rau de tot si am spus: eu nu sunt acasa. Am imbracat copiii in goana si am fugit in parc. Din parc,mi-am dat seama ca aia nu vor pleca cu una cu doua si, salbatica de mine, a cerut azil la Simo (draga de Simo!), care ne-a primit pe tustrei (cu Flavia cu tot), cu shatra, la ea. Deci ca la nebuni. Intre timp, soata a plecat de la serviciu, aia au asteptat in masina in fata blocului sa vina el, au lasat niste papornite cu sampanie, portocale, ciocolata (ca la ajutoare) si au plecat. Asta a fost vizita lor dupa 7 luni in care nu au dat nici un semn de viata. Ma rog.
Apoi, da-i si fugi de la Simo, ca mai vine omu si mai si pleaca, si pregateste masina nashului pt plecare. Alti nervi, alta distractie.
Am petrecut seara cu Flavia, ne-am facut bradutul, si ne-am culcat.
A doua zi, vine soata inapoi cu Felix (da,da! fix ca in povestea cu capra, varza, lupul si o singura barca) sa ne ia pe noi si a doua incarcatura de lucruri pt copiii din Teiu. Pe seara cand am ajuns in Teiu, am lasat cutiile cu jucarii si hainute direct in clasa, si am fugit sa ne culcam. Am fost numai noi 4 pentru ca nashul s-a dus la el la apart, cica sa ne lase sa ne odhinim dupa drum. Da-i si fa din nou ordine in sacosele, pune numele in trusele copiilor - soc si groaza: imi lipseau 8 pungi si 3 penare. Da-i si plangi, si dracuie, si smulge parul din cap oricui trecea pe langa mine. Am trecut prin diverse stadii: sa fug la Carrefour sa iau penare si bomboane, si cadouri din nou. Era vreo 10 noaptea, asa ca mi-a trecut ideea asta. Sa anulez totul si sa revin altadata, cu alta ocazie, si sa-mi pun cenusa in cap fata de toti si toate. Sa fug in lumea larga, sa, sa, sa. M-am culcat si am visat numai orori.
Dimineata, aud: Tu stii cat e ceasul??? OPT!!!
da-i, fugi, imbraca-te, spala-te (cred ca nu in ordinea asta), imboldeste copii, fa biberoane, fa ceva, orice, numa fuuuuuuugi. Fuga la Metro sa luam sucuri. Fuga, fuga, in timp ce punea sucurile in portbagaj, soata mea uimita se aude din fundul masinii: Ziiikiiii, aici sunt opt plase uitate!
Ajungem la Teiu, Dna.Rosu pregatise totu, frumos, cu masa pusa, clasa aranjata, orga si Dj, ce sa mai - am ramas masca. Au venit copiii, eu stateam numai cu lacrimi in barba - noroc ca m-am ascuns dupa aparat si am pozat de la inceput la sfarsit. Au fost puii emotionati, sfiosi, mirati, desi era a doua serbare pe care o faceau. Apoi, dna Rosu imi zice - ati vrea sa facem si cu mos, ca am si costum de mos. Pac - ne uitam amandoua spre Marius fluturand din gene. Degeaba a incercat bietul om ca Felix, ca stati sa vedeti, ca talent actoricesc ioc - nu i-a mers. Asa ca au avut copiii mos nou anul asta, pe care abia l-au recunoscut (daca!) si sper sa le fi placut cadourile lui atat de mult cat mi-a placut mie serbarea lor! A fost extraordinar. veselie, emotii, curiozitate, joc si voie buna. A doua zi, Flavia ma intreba agitata - hai, e 9, nu mergem la gradi de ieri?

Noi am mai stat la vorbe cu doamna Rosu, care este ca o mamica pentru copilasii aia si care merita, si are, toata stima mea. Ii cunoaste pe fiecare nu numai dupa parinti si situatia familiala, ci si dupa frici, preferinte, potential, e fix o a doua (uneori unica) mamica pentru ei.
Are in clasa tot felul de cazuri, dar pe mine m-a atins foarte mult fetita blonda pai din poze, care vine de la 5km distanta la gradi, zilnic, iarna pe bicicleta cu tatal ei, cu promoroaca la nas....

Si ca sa ajung si la final, ieri seara am facut cumparaturi pentru masa de Craciun, cu gandul unei sarbatori in superba casa a nashului (are si semineu, sa vin amosu pe horn), si cand sa bagam sacosele in masina, nashul ne spune ca el se duce la apartament, si ca nu are chef sa stea nici seara asta cu noi, ca nah, prietena..e noua...ma rog.
Asa ca ne-am culcat, am rumegat vestea, ne-am inchipuit nitel cum vor fi si restul zilelor si dimineata ne-am facut frumos bagajul, l-am sunat, i-am multumit pentru opsitalitate, si am plecat acasica, de unde va scriu acum
soata, saracutu, s-a dus inapoi sa duca masina - ca la nebuni, stiu - si acum il astept din clipa in clipa inapoi, cu maxi taxi.

Oricum ar fi fost, stiu ca vom petrece Craciunul frumos, acasa, langa brad, cu toate cadourile (aveam de gand sa impartim cadourile in doua - o parte pt acolo, una pt aici), si cu liniste in suflet, pentru ca nu vreau sa ma incarc cu uratenii taman acum.
oricum, mi-s pasnica de fel, si voi avea niste sarbatori pe masura sufletului, sper.
Ceea ce va doresc si voua, precum si multa rabdare la citit magaoaia de poveste a noastra.

Inca o data, sa primiti tot ce va doriti, si inca ceva pe deasupra!

Sarbatori fericite tuturor!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Ziua buna, dragelor!!!


LA MULTI ANI, TUDOR!!!
LA MULTI ANI, IRIS!!!
SA CRESTETI MARI, VOIOSI SI SANATOSI!!

ZIKISOR, povestea ti se potriveste...bine ai facut ca ai venit acasa. Ce bine e, nu? sunteti toti 4, ati trecut prin atatea emotii frumoase si v=ati incarcat cu optimism si dragoste, ce va mai trebuie?

SHUBULINO, sa stii ca ma voi uita si mai mult la pui zilele astea...ea e cadoul cel mai de pret!

URAM SI NOI MULTA CALDURA SI FERICIRE IN CASELE VOASTRE, MULTA BUCURIE, SANATATE SI SPOR IN TOATE! VA PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Asa e MONIKUTZ!
In Cuibusor City, vorba lui Gabiv, pe care am lasat-o cu ochii in soare, saracuta, caci urma sa ne vedem.
Dar ne vedem noi, am promis

LA MULTI ANI FRUMOSI PUIUTILOR DE AZI,IRIS si TUDOR!!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LA MULTI ANI FERICITI TUDOR SI IRIS!!



UN CRACIUN LUMINOS SI LINISTIT PENTRU VOI TOATE, MAMICI DRAGI!



_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani Tudor!
La multi ani Iris!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Si eu am trebaluit azi la greu. Lasat copil cu tatic toata ziua.
Desi am zis ca nu o sa iau asa multe cadouri anul asta, dimineata ma mustra constiinta si am fugit sa iau si pentru nasi, fini, veri. Am sunat nasii sa ii invit la noi ca sa le dam cadoul si s-au fofilat. Sunt sigura ca motivul e ca ei nu ne-au luat nimic, dar eu chiar vroiam sa le dau cadoutul si nu ma asteptam la reciprocitate. Asta e, sunt cam supi acum, dar imi trece.
Dupa sedinta de shopping am venit acasa, bagat rufe la spalat, facut ceva curatenie, pus la gatit. Inca nu am terminat, dar imi trag si eu o leaca sufletul. Nu am prestat mare lucru, doar o piftie si un tort de mere. O sa primim o gramada de mancare de la parinti.
Eu va pupic, va doresc un Craciun superb, cadouri multe si multa-multa liniste sufleteasca!

Mergi la inceput