Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Oana arata super bine caruciorul, sa-l folositi cu spor! cat a costat?
Si eu am avut si cosmaruri din cauza usturoiului (desi e mult mai bine de cand am citit aici pe forum ca pt eliminarea arsurilor e bine sa scot mijlocul acela care incolteste), dar acum iar as manca salata aia buuuuna buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

La multi ani tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Foarte frumoase lucrusoare (caruciorul si patutul de zi)
Tala, sa ma anunti si pe mine, te rog, daca afli numele unei firme care livreaza din State in Ro...ca am si eu niscaiva preferinte de pe amazon.
Si mie mi se pare ok suma de 800 usd....avand in vedere ce preturi mai sunt la lucrusoarele de bebei de la noi...ma refer la firmele mai scumpe...nu la produse gen Primii Pasi.
JD, sper ca ati avut un zbor usor si fara peripetii! Pofta mare la porcarii!!!!
Sarbatori fericite in continuare

Miha, mamica fericita de Rares si 24+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Tala nu... e mult cand le iei pe toate odata dar cred ca si noi am cheltuit vreo 400$ pana acum cu bebe si am luat numai lucrurile mari... Foarte frumoase pozele
Oanace foarte frumos caruciorul, sa-l poarte sanatoasa Emma. Si la mine ieri a misunat intr-una, nu stiu cand a mai si dormit. Si de dimineata mi-a dat trezirea la 7, cred ca vrea la sanius ca aici ninge asa de frumos

Pup fetele

Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

bine v-am regasit! sper ca ati petrecut frumos Craciunul. La multi ani celor ce isi sarbatoresc astazi ziua numelui..
noi suntem bine. de Craciun am fost acasa.. casa plina.. ieri am bananait toata ziua
si azi am iesit sa ne plimbam putin.. de pe 3 sotul se intoarce la munca si nu mai pot 'profita' de el
bebelusa e agitata.. tropaitoare.. asa draga imi e.. abia o asteptam.
suntem prin zona.

28s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

JD: drum bun sa aveti si sedere frumoasa in RO!
Tala: bravo pt achizitii, si mie mi se pare un pret bun pt atatea articole.
Oanace: frumos carut, sa-l folositi sanatosi!
Monna: trimite-ne si noua niste zapadaaa Apropo de zapada, am citit la odiseea bulgarasilor ca s-a dat startul la nasteri, ieri si azi au aparut 5 minuni frumoase Asta inseamna ca deja ne apropiem si noi vertiginos de momentele emotionante

28+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Fetelor, Sarbatori de iarna binecuvantate de Dumnezeu, alaturi de oameni dragi sufletului vostru si impreuna cu bebelinii si bebelinele din burtici !!!!!!
Chiar daca n-am mai scris demult, asta nu inseamna ca nu am fost alaturi de voi, de problemele si bucuriile voastre si am plans si am ras impreuna cu voi.
Eu am fost la eco saptamana trecuta, in 21 si Bibi meu avea 26 s+4z si 937 de grame. Ieri, in prima zi de Craciun, am implinit 27 s, conform masuratorilor.
De vreo 2 sapatamani am dureri in zona inghinala si burtica se intareste mereu. La recomandarea medicului iau utrogestan 600 mg pe zi si no spa. Poate doar se intinde uterul, ca medicul n-a reclamat nimic suspect la eco de saptamana trecuta, doar ca tre sa continui cu utrogestan, magne b6 si femibion.
In rest, sunt foarte fericita ca bebele este bine si se incadreaza in parametrii.
Va pe toate, aveti grija de voi si zile frumoase in continuare.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

La multi ani Stefan si derivatelor lui !!!!!!!!!!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Monna si eu tot doar lucrurile mari/scumpe le-am inclus in pachetul asta (pacat ca la noi nu e obiceiul cu Baby shower ). Ronina inca nu e cazul sa ma feliciti pt ca nu am cumparat nimic (asa cum ziceam nu stiu cum rezolv problema transportului - imi spunea prietena mea din Florida ca ea a trimis de acolo in Ro cu vaporul si a costat-o 1.3$/pound - pana la urma gasesc eu o solutie...)
Voi ce pregatiti pt Revelion? eu am si invitati si habar nu am ce sa scriu pe lista de cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Wali: felicitari pt vestile bune de la echo
Tala: important e ca te-ai decis, cu transportul sigur rezolvi tu cumva
De revelion ma gandeam la niste peste cu legume la cuptor si ceva salate reci. De prajituri parca nu m-as apuca de facut pt doar 2 persoane, poate cumpar ceva de pofta.

28+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Seara buna, burtici!
Noi am terminat party-ul lui Stef, acum mi-am intins burtica ca dimi am fost la munca si la amiaza am avut musafiri.
Fetelor, eu am o problema: aveam programare la eco morfologica pe 3.01 cand implineam fix 24 sapt, insa acum m-a sunat de la cabinet ca dr nu vine la cabinet in sapt. aceea si poate sa ma programeze pe 10, deci voi fi in 25 fix. Eu stiu ca poti face pana in max 24 sapt, dar nu stiu de ce este o limita. Doar pt ca nu se mai poate face intrerupere de sarcina in caz de probleme grave depistate la eco sau pt ca nu s-ar face determinari corecte daca se depasesc cele 24 de sapt? Ca am intrat in panica...
Va pup!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 22+ cu

Mergi la inceput