Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi
Raspunsuri - Pagina 4
marci_mami spune:
CRACIUN FERICIT SI SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!!!!
24+
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
monna3 spune:
Buna fetele,
Ce faceti? Va petreceti de zor?
Dara da tu nu vrei sa-ti pui caruciorul roz acolo la listuta? Ca dupa atatea eco in care nu s-a vazut nici un cuculet sigur o sa fie fetita
Pup burticile si strengareii
Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei
ronina spune:
Buna burtici,
Se vede ca sunt zile pline de sarbatoare, e mult mai liniste pe aici
Ai mei au plecat deja si casa e mai pustie parca, ma bag la un filmulet.
Pup burtcicile si petrecere frumoasa in continuare!
28+ Bianca
wali spune:
Fetelor, Sarbatori de iarna binecuvantate de Dumnezeu, alaturi de oameni dragi sufletului vostru si impreuna cu bebelinii si bebelinele din burtici !!!!!!
Chiar daca n-am mai scris demult, asta nu inseamna ca nu am fost alaturi de voi, de problemele si bucuriile voastre si am plans si am ras impreuna cu voi.
Eu am fost la eco saptamana trecuta, in 21 si Bibi meu avea 26 s+4z si 937 de grame. Ieri, in prima zi de Craciun, am implinit 27 s, conform masuratorilor.
De vreo 2 sapatamani am dureri in zona inghinala si burtica se intareste mereu. La recomandarea medicului iau utrogestan 600 mg pe zi si no spa. Poate doar se intinde uterul, ca medicul n-a reclamat nimic suspect la eco de saptamana trecuta, doar ca tre sa continui cu utrogestan, magne b6 si femibion.
In rest, sunt foarte fericita ca bebele este bine si se incadreaza in parametrii.
Va pe toate, aveti grija de voi si zile frumoase in continuare.
27+ cu
J.D. spune:
Fetelor va pupam! Noi maine zburam in ro si nu stiu daca mai intru pana pe 8 cand venim inapoi. probabil o sa va citesc.
Un an nou plin de bucurii si sanatate!
Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor
Tala spune:
Eu n-as putea spune ca am petrecut azi...am avut niste musafiri cam neplacuti insa noroc ca n-au stat mult. In rest am stat ore intregi pe amazon.com si m-am imbolnavit. Mi-am facut o listuta cam cu ce imi trebuie si nu-mi vine sa cred ca totalizeaza doar 800$ dar este chiar tot ce-mi trebuie (inclusiv fotoliu de alaptare, 2 scaune de masina pt ca vreau sa-i iau altul si lui David si inca alte gramezi de nebunii). Problema este ca transport aici nu-mi asigura decat pentru carut si accesoriile lui insa pt restul nu stiu cum o sa fac. Speram sa ma ajute o prietena plecata acolo, dar tocmai am aflat azi ca e in Ro si nu pleaca prea curand Am inteles de la cineva ca exista o firma in usa care preia comenzile de pe amazon si le expediaza in ro, trebuie sa aflu detalii, clar. Ce n-am gasit acolo si voi lua de aici este un sezlong de bebe absolut mirific: Leaf de la Nuna (asta il voi lua in loc de patut de zi).
Cam astea sunt framantarile mele de la aceasta ora , va pup si va doresc somn usor
J.D am scris in acelasi timp: drum bun si vacanta frumoasa sa aveti!
monna3 spune:
J.D. drum bun si distractie placuta!
Tala wow, 800$??
Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei
Tala spune:
Monna ti se pare mult? aici un carut mai in firea lui si sa zicem inca o scoica fac atata. Totul este cel putin triplu aici ca si pret fata de ce am vazut pe amazon (raportat cat de cat la aceeasi calitate).
Eu am mai intrat pe picasa si am vazut pozici noi, comentarii de care n-am stiut si m-am invrednicit sa pun si pozele promise cu bradutul decorat de David si altele noi cu evenimente recente din viata noastra. Ma iertati ca tot ma afisez in pijamale , dar sunt ca un fel de reper (si pe cuvant ca mai am si altele, dar cum spuneam in astea am apucat sa-mi fac primele poze, astea au ramas ca si costumatie oficiala de sarcina )
Of! iar am pacatuit si am mancat usturoi si parca vad ca am arsuri la noapte.
pupici la burtici si bebici somnorosi
oanace spune:
Tala, si eu am pacatut aseara , dar cu ceapa verde, era asa de cruda...si nu pisca....Si apoi sa vezi azi noapte , si sete, si arsuri, ce mai, tot tacamul. Abia acum m-am linistit cu o felie de cozonac cu mac...Eu am cumparat carucior de pe ebay.de www.concord.de/en/#/products/moving/buggys/neo/details/side-view/folding-down" target="_blank">http://www.concord.de/en/#/products/moving/buggys/neo/details/side-view/folding-down si prezentarea www.youtube.com/watch?v=VEdwIV9eY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=VEdwIV9eY Mi-a placut usurinta cu care se schimba landoul cu scoica sau cu partea sport. Daca ai timp sa urmaresti poti prinde preturi bune.
Monna , nu stiu ce sa iti zic ca se simte cand se intoarce, eu n-am simtit nimic, sau nu mi-am dat seama, pentru ca Emma e tare vioaie de felul ei. Si ieri a miscat toata ziulica. Nu stiu cand mai doarme si ea.
Nikoniko, daca iti indulceste eventuala depresie, afla ca eu te iau cu doi ani si un pic!
Sper ca Mosul a trecut pe la toate si v-a lasat un zambet pe fata
28+ Emma