Strengari de 2012 - 17 Marcella iti suntem alaturi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Anda, la voi la odisee la bulgarasi o fata zicea c-a pus materiale in contul vostru comun de gmail "ghid pt o nastere naturala, ce trebuie sa stiti dupa cezariana, mituri despre alaptare si intarcare", ne dai si noua, please?

Monna, ok si cu carut roz in listuta, merci, poti sa pui tu?

Wali, cum faci, pui de 3 ori pe zi ovule cu progesteron? Eu ma iritam de la el, uf, imi pare greu cu el.

Tala, ne arati si noua lista, daca ai cum? Nu stiu daca merge link. Daca afli de firma care aduce chestii de pe Amazon, ma intereseaza si pe mine, te rog. Nu am gasit pe net sezlongul de care zici.

Dorinutza, imi pare rau, nu stiu de ce exista limitele date. Poate gasesti sa-ti faci o programare undeva si sa faci apoi si la medicul tau, chit ca faci una in plus.

Mie nu mi se mai face rau cand imi fac injectiile, insa am capatat o rezistenta asa la a ma intepa, ca si cum imi ezita mana, si am ajuns cumva din cauza asta sa ma intep de doua ori, pt. ca prima oara nu intra acul. Am mai avut dureri de burtica, uneori ca la menstruatie (astea cica n-ar fi bune), ieri ca niste cutite de la un ovar la altul, dar f. scurte si numai vreo 3 in 24 de ore, vreo 2 contractii noaptea, dar nedureroase si in rest multe dureri de crestere a uterului cred eu. Am dat mail la dr. sa-mi spuna ce sa fac. Uneori ma doare cam tare cand loveste bebe inspre stomac, vezica urinara, ovare - dar m-am gandit ca tre' sa fie normal si sa ma obisnuiesc.

24+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Wali, felicitari pentru vestile de la eco! Si dupa doua saptamani de no-spa inca nu au incetat durerile si contractiile? Stai cumintica in pat? Tin pumnii sa fie totul bine.
Tala, lucrusoarele gasite de tine pe amazon.com nu se gasesc si pe amazon.uk sau amazon.de? Ca aia cam trimit si in Ro, depinde de ce cumperi? Desi preturile pt US sunt de obicei enervant de mici fata de Europa, poate ca impreuna cu petul transportului, sa-ti merite totusi sa cumperi din UK. Vorbesc si eu asa la modul general, ca nu stiu ce cumparaturi ti-ai ales . Eu inca nu am ales patut pentru Emma.Mi-ar place unul ca al Monnei, dar ceva similar aici costa 1000 EUR (facut de Romina Furniture, am gasit eu) si mi se pare putin cam multisor chiar daca se transforma mai tarziu in pat de adult, asa ca mai caut.
Dorinutza, nu stiu ce sa zic cu morfo, poate e bine si in 10.

28+ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare fete frumoase,

Dara: am incarcat pe contul comun arhiva respectiva
Dorina: eu nu stiu de ce la 24 de saptamani, dar te rog sa nu te gandesti la prostii
Ronina: asa e, s-a deschis sezonul la bulgarasi . Speram sa vina pe rand, fiecare cand trebuie.

Eu mare lucru n-am prea facut ca imediat ma atentioneaza burtica. Am mai comandat o tura de hainute pentru Toma; am cumparat ceva paturica de care nu vrea Carina sa se dezlipeasca . Acum studiez despre wrap si sling si manduca. Daca va intereseaza o comparatie: http://ecomami.files.wordpress.com/2011/08/ce_sa_aleg_marsupi_wrap_manduca1.pdf.

Va pupacesc si aveti grija de voi,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Multam fetele ptr. grija ! Da, Dara, utrogestanul il iau intravaginal, dar, sincer, iau doar dimi si seara, deci doar 400 mg, ptr. ca 600 e doza maxima, cel putin asa scrie-n prospect. Si durerile vin si pleaca, de-aia imi permit sa cred ca sunt doar intinderi de ligamente, dar fiind eu mai "slaba" la capitolul rezistenta la durere, resimt durerea mai intens si imi afecteaza existenta. Poate unele fete au aceste dureri zi de zi, dar pur si simplu le ignora sau le considera normale. Eu sunt mai panicoasa . Citeam, Dara , ca acum si tu ai astfel de dureri.Acum ma simt bine, burtica a mai crescut, ptr ca acum chiar se vede ca sunt gravida. La mine nu s-a prea vazut ca sunt insarcinata, ptr ca nu m-am ingrasat si tot ce-am pus, am pus doar in burtica, adica doar bebelu' a crescut, acolo in casuta lui. Dar cam de cand au inceput durerile, am putut vedea cu ochiul liber cum creste burtica de la o zi la alta.
Am stat si in pat oanace, dar nu musai mi-o fost mai bine. Si in pat mi se intarea burtica cand ma intorceam de pe-o parte pe alta, fara sa ma doara fff tare, doar ca exista un disconfort in timpul acestor miscari si inevitabil ma trezeam si din somn. Si-apoi adormeam in functie de grijile si gandurile care ma napadeau, mai devreme sau mai tarziu.
De Craciun n-am facut decat niste saratele si salam de biscuiti, ptr ca am fost musafiri si in prima si in a doua zi. Doar azi am facut mancare ptr ca a venit si randul nostru sa fim gazde .
Vroiam sa pun si eu, la un moment dat,in google docs cartea ''Mama si copilul", a sotilor Capraru, dar nu m-am descurcat. Mie mi-au spus colegele mele mamici ca dupa ce scrie in ea si-au crescut copiii si de-aia am considerat ca daca sunt curioasa eu, poate o vreti si voi. Dar puteti sa o gasiti si singure, nu ma indoiesc de asta, ptr ca se gaseste pe net in mai multe variante scanata.
Va imbratisez cu drag si s-aveti o noapte linisitita !!!!!

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Anda, merci mult de tot - https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B7zzZviLhA72NWM0ZTAyMjYtZjRmOS00NDAzLThlY2UtZWFiZjQyOTE2YTAy&hl=en_US daca vrea cineva sa descarce, dati click sus pe 'download original'
Merci si pentru comparatie, eu sunt interesata.
Mi-au dat de cateva ori lacrimile citind despre bebeii de la voi de la odisee, care au inceput sa vina :) Tin pumnii fetelor. Eu cu cateva dintre ele vorbesc la gravidute cu trombofilie. Tinem pumnii in special pentru Tonni.

Wali, am vazut cartea pe net, dar scrie c-ar fi din 1984? Banuiesc ca pe atunci inca se recomanda sa pui bebe sa doarma pe burtica? Sau e reeditare? Am gasit-o la http://search.4shared.com/postDownload/_wcobEmG/MAMA_SI_COPILUL-EMIL_SI_HERTA_.html
La mine inca se descarca.

24+ probabil Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Ronina va trimit zapada... oricum nici aici nu cred ca mai e pana maine ca de la amiaza nu mai ninge si sunt doar 0 grade...
Wali felicitari pt vestile bune de la eco!
Dorina eu zic sa stai linistita ca e totul bine cu bebelina. Nu stiu nici eu care e treaba cu limitele
Dara am rezolvat cu listuta. Cu loviturile puternice cred ca trebuie sa te obisnuiesti, pe masura ce creste o sa le tot simti
Anda wow, deja au inceput sa apara bulgarasii!! Nastere usoara tuturor fetelor si bebei sanatosi

Monica, fericita 27+ cu Cezar-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcella777 spune:

Imi cer scuze, voi incerca sa scriu cat de succint pot..sunt atatea de spus si totusi cuvintele mi se inoada in gat...pentru noi odiseea se opreste aici. Sophia Elena s-a nascut la 21 de saptamani si a trait 2 ore si 15 minute. Doamne da-ne putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

marcela

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marcella777

Imi cer scuze, voi incerca sa scriu cat de succint pot..sunt atatea de spus si totusi cuvintele mi se inoada in gat...pentru noi odiseea se opreste aici. Sophia Elena s-a nascut la 21 de saptamani si a trait 2 ore si 15 minute. Doamne da-ne putere!

Dumnezeu sa va intareasca!

2004- ovarectomie dreapta din cauza unui chist; urmari: ocluzie intestinala si multe aderente!
-tratament 2 luni cu clostybegit fara rezultat +20 kg acumulate gratis
-2010- 3 inseminari nereusite la clinica Promed + 1 FIV nereusit
2011-ET reusit la clinica Promed

Multumesc Bunului Dumnezeu!
25+ Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelo9r. Scuzati ca am fost asa de absenta , dar am avut mult de lucru. Abia ieri am terminat de facut manacrea de sarbatori. Am facut curatenie si prajituri si mancare. Sunt destul de obosita. Daca nu e prea tarziu, va doresc in continuare sarbatori fericite.
Si acum de noi. In 23 am fost la doctor la morfo. Totul este bine, are deja 380 g si 20 si ceva cm. E bine se misca mult si nu prea seamana cu fratele lui(cel putin din ce mia spus doctorul, eu sincera sa fiu nu mi-am dat seama). Singura problema este ca nu prea am apa.
In 25 dimineata a venit mosul pe la noi, Edi a fost foarte incantat, a primit multe jocuri si cateva jucarii. Si acum ma intreaba cand mai vine mosuul. Are ce are cu globurile, dar norocul nostru e ca sunt din plastic si nu le poate sparge asa de usor.
Eu din pacate am din cand in cand contractii putin mai dureroase, dar incerc sa stau cuminte si sa iau nospa, poa5te ca le am datorita efortului depus cu curatenia si mancarea.
Acum ma duc sa recuperez, va pup pe toate.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 21+ Robert Aaron

Mergi la inceput