Craciun fericit strugurasi de S-O'11 ! *19*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Multumesc Sei! La multi ani! si An nou fericit!!! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in noul an, sa fii fericita alaturi de familie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

LA MULTI ANI PINKY!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de multa,multa fericire alaturi de familia ta!

Zubi imi pare extrem de rau! Cu ajutoarul lui Dumnezeu totul va fi bine! Trebuie!

Sei ce dulcica este Elena,draga de ea, am vazut filmuletul

Lali harnicuta ca o albinuta, frumosi copii ai!Si nepotica e la fel de frumoasa

Hayat,felicitari draga mea draga.Razvan e un scump, ce gangureste el acolo

Maria, eu ma bucur ca ai revenit,imi esti tare dragaAi o familie tare frumoasa!

Alayna stai cu noi mamico, de ce sa fii singura?Eu cand am fos suparata, am gasit numai vorbe bune aici si m-au ajutat enorm

Stefy e frumos scrii tu acolo

Pup de un milon de ori bebeii raciti, sper sa s faca bine cat mai repede

Noi suntem la socri, e aceea intu mai rar, e mai greu pe aici.Suntem bine, am avut un canal infundat dar l-a desfundat Mariuca. Ea e ok dar nu mai vrea sa doarma in patut deloc, deloc, numai cu noi si e tare greu ca e patul micut aiciCred ca si in puseul de 3 luni ca suge non stop zi si noapte.Am intrat pe fuga sa a dau de veste despre noi ca am si tel inchis de desteptii de la cosmote si m-am gandit sa nu ma sunati si sa ma dati disparuta
va pup si va iubesc pe toate mult de tot

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

multumesc tuturor pentru re-primire :) .. sunteti foarte dragutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Sarbatori fericite mamici dulci!!!
Nu am mai intrat k si la mine bebei sunt intr.o greva prelungita de nemancat...Incerc sa ii las sa manance cat vor dar parca mananca din ce in ce mai putin, eu le.am facut si hemoleucograma de unde a reiesit anemia, oricum stiam de ea k ei asa s-au nascut...Acum la recomandarea dr. o tratam cu 8 pic fier/zi si 8 de vit C...Se pare k si asta poate fi o cauza a refuzului de laptic... eu nu stiu ce sa mai cred am incercat sa le schimb lp Nan cu humana si la fel papa... mom au luat in greutate normal ma ref pe sapt acum e sapt decisiva pt k au mamncat foarte putin... in rest ei sunt veseli rad, se joaca sunt vioi. oricum astept pana dupa sarbatori si ii duc iar sa repete analizele si sa ii vada alt pediatru la Universitar...
La multi ani Pinkysor
Casa de piatra Hayat
Si la multi ani bebelusilor care sarbatoresc implinirea altor lunite...
Va pupam cu drag

Mami de Luca Alexandru & Mathias Valentin Unde.s 2 puterea creste
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Bunny.. daca s-ar fi impus si in biserica as fi alaptat.. pana la urma Domnul a dat miracolul asta, si nu e ca si cum m-as fi despuiat toata
De ce vrei sa ii dai LP? crezi ca nu se satura? iti doresc sa ai laptic cat mai mult..
Noi diversificarea o incepem dupa 6 luni.. deci candva pe la sfarsitul lui februarie..

Mikka... te pup tare tare.. sa aveti distractie faina si odihna la socrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

La multi ani Pinkysor !!!
sa fii fericita si sa te bucuri de familie si prieteni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Bunny.. daca s-ar fi impus si in biserica as fi alaptat.. pana la urma Domnul a dat miracolul asta, si nu e ca si cum m-as fi despuiat toata
De ce vrei sa ii dai LP? crezi ca nu se satura? iti doresc sa ai laptic cat mai mult..

Fiindca Noa mananca si la 2 ore cate 13o, iar eu scot cate 16o tot la 4 ore...deci nu iese socoteala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

salut.
eu v-am mai citit dar n-am avut timp sa scriu ca am tot fost in vizite si la cumparaturi, plus ca mi-a luat sotul cadou toata colectia Sex and the city asa ca atunci cand am un mom liber bag cate un episod.

la multe lunite sarbatoritilor.
la multi ani, Pinkysor!

sanatate micutilor bolnavi.

imi pare rau Zubi de vestea proasta. stiu cum e :(

noi suntem bine. ne bucuram ca e tati cu noi.
cu cacacea stam prost de tot :(
vedem ce o mai fi.

de la 3 luni cate grame e media pe saptamana? cate grame ar trebui sa ia un bebe.
oricum noi suntem sub medie. a luat vreo 4-500 gr pe luna :( ea pare grasuta asa... dar nu mananca bine si nu ia in greutate prea bine. nush de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

May primele 4 luni trebuie sa ia 750g pe lua, iar in urmatoarele luni cate 400 g.. nu conteaza ca a luat mai putin.. fiecare copil are ritmul lui :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetele !

Am revenit si noi ieri de la munte
A fost f frumos , T a fost extrem de cuminte , a dormit tot drumul si la dus si la intors , a mancat f bine , a ras , a vb , s a jucat
Eu in schimb am fost racita cobza , si acum mai sunt dar mult mai bine fata de cum am fost

T este bine , din zi in zi descopar lucruri noi la el
Numai in fund vrea sa stea , inclusiv cand mananca , nu stiu ce sa ma fac cu el in privinta asta
Isi suge mainile non stop , baleste , vrea sa roada orice prinde
Nu stiu cate kg are , dar este greu rauu , eu nu il mai pot tine in brate sa ma plimb cu el prin casa
Are jucarii preferate , "carticica muzicala" si adus de la mosu' "catelusul vorbitor" de care este fascinat
Chiuie toata ziua , rade , pedaleaza din greu , zice maa si mee
Nu se intoarce in nici o pozitie , la capitolul asta sta f prost !
Si cu kaka sta prost , face cam la 2 zile , dar f tare , se screme pana se face rosu ca racul , plange , se agita si intr un final scoate o minge de ping pong
Voi merge cu el la dr dupa sarbatori ca imi e tare mila de el cum se chinuie , momentan nu i mai dau nimic pt kaka

seidana stiu ca voi folositi pampers premium care
inainte de sarbatori am trecut la nr 4 si am ramas f dezamagita de noul model
imi par odioase rau cand le vad asa movulii , mi se par si mult mai subtiri , nu mai au nici plasa aceea
asa sunt si ale vostre ?
as vrea sa trec pe alt model dar nu stiu ce...
ceva recomandari in privinta asta ??

_

de T 4+

Mergi la inceput