Bujo, insanatosire grabnica!
Sei, gandeste te si pe partea cealalta: daca pleci o dezamagesti pe elena..
bravo pt kk!!!
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!
Bujo.. imi pare aru pt micuta.. sa aveti insanatosire grabnica .. off cati puiuti bolnaviori am avut
Oana.. good point...
Cine vrea sa imi trimita PM si va dau datele persoanei care vinde
"vand sling cu inel, neelastic, purtat 1 data -90 RON - http://www.sling.ro/catalog/slinguri-reglabile-ring-sling/produs/sling-magnolie/ "
Sei, sper ca nu a sunat dur..
lena , ce frumos e slingul. ala imi.placuse si mie din toate modelele.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011Doamne iti multumim!
Oana.. deloc.. eu ma gandeam la altii nu la cea mai importanta persoana din lumea asta pt mine
in primul rand vreau sa urez tuturor mamicilor si bebelusilor sarbatori fericite! :)
nu am mai intrat de mult pe aici, sper ca va amintiti de noi.. noi suntem bine.. albert are 7 kg si 70 cm... alaptez in continuare :)
pt fetele care au nascut in septembrie : as vrea numele voastre ca sa adaug pe fb in grupul "mamici de septembrie 2011" :)
eu sunt maria serbanescu dirnea pe fb :)
MAria.. grasun mare ai.. Andy ce face?
Cum sa nu ne amintim de tine.. ai disparut in neant.. te-ai suparat pe noi? daca da un pupic face suparareaa sa treaca?, daca nu te putem certa ca nu ai mai scris?
Sper sa apari mai des intre noi.. mai zi-ne de picii tai?
Am dat si eu friend request pe facebook. Ma numesc Alexandrina Satnoianu, dar cred ca sunt usor de reperat, am aceeasi foto. Maria26, eu am bebe innascut in septembrie:)