Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 ...adica, cu alte idei inafara de inel ? http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
sincer, nu am inteles ce intrebi..
allexa06 spune:
A spus A_driana ca asteapta si alte mamici cu idei...
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
aha...am inteles
cine a incercat asa ceva??? ca parca si eu am nevoie sa ma incurajeze cineva sa folosesc asa ceva...
adica am incredere ca-i bun, dar mi-e tare teama sa nu-l pierd ..sau sa ma ranesc aiurea..
vias spune:
sau....imi mai e tare teama ca nu-l pun cum trebuie...
offfffff..tare greu
dar nici AC nu voi mai lua vreodata in viata asta...deja ficatul meu pe butuci
allexa06 spune:
Da cautare pe you tube si ai sa gasesti acolo filmulete.Arata cum se pune, cum se scoate...interesant
cred ca se "muleaza" cumva acolo in interior, nu cred ca nu avem cum sa nu-l punem bine, cu scosul...acolo e buba , m-i se pare mie...si, nu cred ca sunt facute ele, de sa le "pierdem" deci, tot singura ma incurajez, ca sunt ok .
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
alexa la asta m-am referit ca nu-s 100% sigura ca vreau sa incerc asa ceva...
din aceleasi considerente...oare ii pus bine, ma protejeaza 99%.....pot fi linistita ca nu apare o sarcina...
parca de ac as fi mai linistita....si oricum n-as vrea sa iau mult, cam un an cel mult....poate nici atat...
mai am 1-2 zile de gandire pana apare mosu'
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana eu am o intrebare: luati careva ac? de care? |
Mercilon.
Eu nu cred ca risti o sarcina daca sunt luate corect.
_
Rares
sunshine2009 spune:
Buna la toata lumea! Un an nou fericit si plin de bucurii la toate!
Am fost si noi in concediu dinainte de Craciun pana duminica trecuta si tare frumos a fost. Iar de luni din nou la lucru...
A_driana, uite aici metodele in comparatie.
http://www.netdoktor.de/Gesund-Leben/Verhuetung/Sicherheit+Notfall/Verhuetung-Welche-Methode-ist-a-233.html
Singura care e 100% sigura e abstinenta. eu sunt total contra la pastila, e suficient sa citesti un pic testele si consecintele si o sa vezi de ce. Am incercat si eu acuma cateva luni dupa ce am intarcat si a fost
catastrofa totala, timp de doua luni am mers ca un zombi de rau ce mi-a fost...oricum tu hotaresti. Oricum am facut tot timpul haz de necaz si ne-am zis ca daca apare nr.2 cu toata protectia, macar stim ca e un luptator
busymummy spune:
Neatza.
Eu iau Logest. Am luat si intre Andi si Vlad timp de 3 ani, si iau si acum. Nu am avut niciodata reactii adverse. Ginecologul meu mi-a zis ca daca apar reactii ca: ameteli, greata, senzatie de foame/ingrasare sa le opresc si le schimbam... pana le gasim pe ceel potrivite. Eu nu le-am schimbat si am mare incredere in ele. Singura problema este daca vrei sa mai ai un copil, deoarece trebuie sa te lasi cu cateva luni inainte si sa te protejezi, deoarece in primele 3-6 luni de cand te lasi poti sa faci ff usor gemeni... si mai e o problema: daca iei mai multi ani la rand, o noua sarcina apare mai greu (la noi Vlad a venit dupa 8 luni de incercari).
Cam asta.
vias spune:
'neata
am ...am ..cine mai doreste??????
eu iar sunt zombi, nu mai stiu cum sa fac sa ajung sa ma odihnesc si eu ...in ritmul asta...
Despre Ac nu mai am ce sa zic, ce am stiut..am spus ..deocamdata nu ma protejez f tare ..dar cand voi incerca, voi incepe cu acel inel...o sa-l introduc..o sa urmaresc sa nu-l pierd si dupa 21 de zile o sa incerc sa-l scot..daca nu reusesc...merg la medic si gata
Eu ma confrunt acum cu o alta problema..sau probleme:
1. imi este ingrozitor de greu sa ma descurc cu servici si copil, fara sot si fara ajutor . Sotul lucreaza f mult, mai devreme de 20:00..21:00...chiar si mai tarziu, de luni pana sambata nu este...
Iar mie imi e foarte greu ca de dimineata si pana noaptea sa fiu in priza in felul in care sunt acum... e mult prea obositor pentru mine, pe cuvant!! Ma trezesc, ma pregatesc eu, il pregatesc pe JR, pregatesc pachete, plecam, il duc la gradinita, de acolo la birou, de la birou la gradinita, de la gradinita acasa..si acasa cand ajungem la 17:30..incepem..mancare, spalat, calcat..jucat cu copilul, baita copil, eu dus, tatonari ca sa reusesc sa-l duc mai devreme in pat..
Simt ca nu mai pot e atat de greu..serios...si precizez ca nu am masina...merg cu autobuzul..sau pe jos (oricum avem de mers si pe jos..adica cu el in brate din statie la gradinita si invers ) mai trebuie sa mai fac si cumparaturi....pe cuvant ca e extenuant de numa'
2. trezitul lui JR dimineata...nu stiu cum, dar de cand a inceput gradinita, ca un facut nu se mai trezeste mai devreme de ora 8:00...iar inainte la 6:00 era in picioare. Sa-l culc mai devreme, nu pot..ca pana nu-i e lui somn doar ma enervez incercand sa-l adorm pe el, iar el tot nu doarme... iar azi dimineata, adica la ora 9:40 cand am reusit sa-l duc la gradinita, m-a rugat teach mult sa-l aduc de maine pana in ora 8:30 ..cum sa fac asta?????