Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 10
allexa06 spune:
Asa este, ai dreptate, este foarte greu de una singura.Dar, voi ati discutat despre asta( bine...probabil ca da...), dar totusi trebuie sa te ajute si el cumva, pana cand le faci tu pe toate singura, pana cand pleaca copilul singur la scoala ? De ce nu-l duce sotul tau dimineata si poti si tu pleca mai linistita la serviciu, si ramane sa-l iei tu dupa-amiaza.Cu, cumparaturi, treaba in casa, gatit, copil...iar fara ajutor...da, e greu.
Si baietii mei dorm mai mult dimineata si asta nu de mult, Stefan se trezeste in jur de ora 7 , isi bea laptele si apoi mai doarme un pic , adica pana pe la 7,45.Dar norocul nostru este ca avem cresa f aproape, doar trebuie sa traversez strada.Niciodata nu l-am dus mai tarziu de 8,30.
De culcat mai devreme, asa este, nu prea ai cum daca lui nu ii este somn...dar tu probabil te trezesti mai devreme decat el, ca sa nu-l trezesti direct, cat umbli prin casa,lasa vreun bec aprins pe hol, sa patrunda lumina si la el, fa ceva zgomot, adica sa te comporti ca si cum nu ar dormi nimeni si se va trezi singur...
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Cu sotul, crede-ma ca stiu cat de obosit este si el. Noi avem firma afara din Brasov, mereu pleaca la 6:30 - 7:00 ...la ora aia ma trezesc eu...
Daca ar pleca mai tarziu, ar face si mai mult timp pe drum, care e foarte aglomerat...plus ca trebuie sa munceasca mai mult ca sa faca rost de mai multi bani..asta este...din pacate avem cheltuieli foarte mari..pe care le suporta el aproape in intregime.
De multe ori ma gandesc la el..la faptul ca lucreaza foarte mult. Se vede oboseala pe el...mai mereu ia pastile pentru dureri de cap...
asta este..am intrat intr-o hora din care nu mai putem iesi...
Dimineata fac galagie..cam degeaba ..nu se trezeste
allexa06 spune:
Inseamna ca el este responsabil cu banii iar tu cu restul
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 Inseamna ca el este responsabil cu banii iar tu cu restul http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009 |
cam asa ceva.....dar greu tare...
vias spune:
azi dupa ce ne-am intors de la gradinita..ne jucam...la un moment dat se urca pe masuta siajunge cu manutele la fotografiile lui Darius...
ilintreb:
eu:cine e aici JR?
JR: Darius...fratiorul meu
eu:Bravo Jr...
JR:mami...dar unde e Darius????
am izbucnit in plans
l-am dus la fereastra si i-am aratat cerul...i=am spus ca acolo sus, printre stele e si Darius
JR: nu-l vad mami
cand a venit sotul..l-a intrebat si pe el unde e Darius...el nu a stiut ce sa-i raspunda
Laura B spune:
Vias, m-ai facut sa plang
Si te inteleg ca ti-e greu sa le faci pe toate prin casa singura. Incerc sa vin si eu cu o sugestie cu dusul lui Jr la gradi: noi o duceam pe Diana adormita. O imbracam, mergeam cu masina pana la un punct cu totii, apoi o puneam de domnisoara intr-un carut tip umbrela, iar Andrei o impingea de acolo pana la daycare pe jos- o distanta maricica. Ideea e ca nu o ducea in brate, ca i-ar fi distrus repede spatele! Ai incercat pana acum cu un carut tip umbrela?
Allexa, bafta la examene!
Bine ati revenit din vacanate, fetelor
Gata, la invatat cu mine. Va
vias spune:
buna dimineata
cine vine la ???
azi am avut un noroc chior , s-a trezit JR devreme, la 7:00 , a mancat si sotul inca nu plecase, ca-si calcula ceva..atunci l-am rugat pe el sa-l duca...asa ca pe ziua de azi, la un drum, mi-am salvat spatele
LauraB multumesc tare mult pentru segestie...de luat adormit, nu se pune problema..ca se trezeste la imbracat....dar caruciorul tip umbrela e o idee tare buna...sa incerc sa gasesc ceva ieftin..poate chiar pe okazii, ca nu am de gand sa dau o gramada de bani si pe asta
LauraB spor la invatat
as avea timp sa fac si ceva treaba prin casa..dar mi-e lene
allexa06 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vias buna dimineata cine vine la ??? azi am avut un noroc chior , s-a trezit JR devreme, la 7:00 , a mancat si sotul inca nu plecase, ca-si calcula ceva..atunci l-am rugat pe el sa-l duca...asa ca pe ziua de azi, la un drum, mi-am salvat spatele LauraB multumesc tare mult pentru segestie...de luat adormit, nu se pune problema..ca se trezeste la imbracat....dar caruciorul tip umbrela e o idee tare buna...sa incerc sa gasesc ceva ieftin..poate chiar pe okazii, ca nu am de gand sa dau o gramada de bani si pe asta LauraB spor la invatat as avea timp sa fac si ceva treaba prin casa..dar mi-e lene Mamica lui JR |
La Stefan la cresa tot timpul sunt carucioare pe sala, cate doua, trei...vin mamicile cu copilasii in carut si le lasa acolo pana dupa-amiaza( probabil pleaca direct la serviciu...)