Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ma bucur pentru ea ca va face cezariana de data asta, o sa fie mult mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara fete dragi

eu am o intrebare: luati careva ac? de care?
eu ma gandesc sa incep sa iau, dar nu stiu de care...acum cativa ani am luat marvelon, cam 1 an jumate, nu am avut nici o pb de la el...
dupa ce am nascut, ginecologul mi-a prescris cerazette pt ca alaptam, dar n-am luat...ca atunci nu vroiam sa iau...
si acuma nu stiu de care sa iau...ma puteti ajuta careva cu o parere?
si daca sunt luate cum trebuie, exista vreo sansa sa apara sarcina?...ca am auzit atatea variante si cazuri...

noutati despre noi nu am...David vb incontinuu de toate, ma intreaba mereu aia ce ii? ...ii un scump si un cuminte
eu tot fara servici....dar continui sa sper

va pup pe toate

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

A_driana la ultimul consult la medicul ginecolog, mi-a recomandat ceva ce se introduce..in...."doamna". Mi-a spus ca e mult mai ok, ca nu recomanda ac....e plin de hormoni, care fac si f mult rau, nu numai bine. Acum nu stiu cum se numeste, dar caut maine. Cica sunt si sigure..

te

Mergi la inceput

vias te rog sa te uiti maine si sa-mi spui ce si cum

Mergi la inceput

buna dimineata

vine cineva la ????????

A_driana - se numeste Nuvaring, uite www.eva.ro/sanatate/contraceptie/inelul-contraceptiv-o-solutie-pentru-femeile-ocupate-articol-13637.html" target="_blank">aici mai multe despre astfel de contraceptive!

eu pe la birou, azi am mai putin de lucru fata de ieri ...am timp de atat reala cat si virtuala...

pupici pentru voi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana - cred ca Vias vorbeste de inelul genital si mie mi-a spus de el, cica este mult mai bun pt ca nu mai inghitim atatia hormoni( care se si depun pe organe,sani...).Are si el hormoni dar, sunt absorbiti prin peretele vaginal diresct in circulatia sanguina.Nu este nici mai scump decat o folie cu pilule.Eu am cautat la mine in oras si erau 50 lei( nu am luat atunci pt ca am facut si un tratament si apoi...a ramas treaba in vant,pana in momentul de fata )
Este f subtire,cica nu deranjeaza deloc, se introduce in vagin pt o perioada de 21 de zile dupa care se scoate, 7 zile pauza,timp in care trebuie sa apara menstra.Dar trebuie scos si pus apoi de fiecare data in aceasi zi a saptamanii si la aceeasi ora.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Ooops, a raspuns si Vias inaintea mea, nu am vazut .Ai si articolul de la ea, documenteaza-te si...curaj

Mergi la inceput

eu am zis ca o sa incerc, dar nu am incercat inca..deocamdata nu am nici un fel de preotectie

Mergi la inceput

multumesc fetelor...dar mai astept si alte mamici cu idei

Mergi la inceput

...adica, cu alte idei inafara de inel ?

Mergi la inceput