Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor
Am revenit si eu in peisaj... Noi am fost la munte, la ski... Vias, nu am ajuns in Bv pentru ca am avut o tentativa si era o aglomeratie pe DN... ca am facut cale intoarsa
Andi a skiat in fiecare zi, Vlad saracutu' a fost de sacrificiu - mancat, dormit in masina, pe partie... lui nu-i place zapada... daca pica striga sa-l ridici, sa nu o atinga cu mana...
Acum suntem acasa, dar tot in vacanta

Va pup tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Wow, bravo Andi !Poze?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Poze nu am... ca ori eram pe partie cu el, ori in parcare, pazind adormitul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua si de la mine...de la birou ...sper sa incep sa fac si ceva bani, ca tare e nevoie de ei

De azi Jr e la gradinita, in ultimele 2 zile i-am tot povestit cum o sa mearga la gradinita si cum se va juca cu Zoli, cu Sofi, cu.... asa ca azi nu a plans deloc cand l-am lasat ..iar vacanta petrecuta cu el a fost dementiala, nu-mi vine sa cred ce copilas dulcic am

Cu somnicul...mai nou il adorm in brate ..o fac din placere, imi e drag de el de mor cum se cuibareste la pieptul meu si adoarme de cele mai multe ori usor...dar sunt si dati cand imi vine sa ma urc pe pereti..ca nu vrea sa doarma deloc..
In general astept de la el semne ca ii este somnic..si atunci totul merge ca pe roate
...cu mancarea...a inceput si JR sa pape mult mai bine , dimineata cand se trezeste primele cuvinte sunt" mami veau papa" cat am mai asteptat eu cuvintele astea

Azi o sa fac pulpe de pui la cuptor si spanac.

Busy imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne vedem zilele astea, sper totusi ca foarte curand sa reusim sa ne cunoastem si personal

Allexa multa bafta la examene ...cat mai ai? termini anul asta facultatea parca, nu??

LauraB cred ca esti foarte obosita .. cat despre servici, eu as accepta in locul tau..si as invata si pt ultima acreditare
Cu mancarea nu stiu ce sa zic, pe cuvant..si eu as vrea sa stiu ce mancare sa mai fac....mai sus am scris ce voi gati azi...si eu sunt in pana de idei

A_driana te cred ca iti este greu, chiar te cred...si noi suntem acum printr-o perioada grea financiara, am tot cumparat pentru casa, am si facut baia...si totul a costat mult mai mult decat am crezut noi, asa ca acum suntem intr-o mare gaura..iar eu, la fel ca si tine, sunt fara servici... Fac proiecte, mai pictez, dar din pacate, nu merge extraordinar..mai astept cateva zile, sper sa fie bine Sa nu-ti pierzi speranta, sigur iti vei gasi un job pana la urma, esti tanara si ambitioasa...

cat despre Lady, observ ca a luat o decizie...imi pare rau!

le pup si pe Magda si pe Sunshine

Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Eu tocmai am dat de niste varza murata, in balcon , pe care o am de la maica-mea,pt sarmale si mi-a mai ramas, uitasem de ea , asa ca voi face varza calita si cu niste carnaciori, pt copii, ciorbita de fasole verde cu smantana.
Vias - multumesc.Da,este ultimul an, sunt in anul IV.Apropo, pt examene vin in Brasov

Mergi la inceput

inseamna ca ne vom revedea, nu???

Mergi la inceput

Am sa incerc,voi fi f ocupata, trebuie sa dau 6 examene in trei zile...apoi ma si grabesc sa vin repede acasa, caci copii nu-i iau cu mine...dar vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
le pup si pe Magda si pe Sunshine

_
Rares

Mergi la inceput

hello, hello...
nu mai zice nimeni nimic??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Am intrat la bulgarasi si am vazut ca lady si-a programat cezariana pe 26! Ole! Bafta multa Lady si multa sanatate! Tinem pumnii sa mearga totul bine! mai e putin si scoatem motatele! Ce repede trece timpul

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput