Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Vias, am vazut poze super cu JR cel frumusel foc !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Pishko ce retete?????? ...acum spune tot ..si felicitari pt suzeta!!

Magda...pozele sunt facute la gradinita, cred ca v-am povestit ca i-am facut tablou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Si eu am vazut pozele,da, sunt super! Deci, vedeti ca sunt si eu pe-aici...
Mi-au dat si mie astazi poza de la serbarea lui Stefan, el cu Mosul ,poate reusesc sa o pun maine.

De suzeta cine a scapat? Emma ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa ma bucur tare mult ca esti si tu pe aici
Vreau sa vad si eu poza

pe ziua de azi am terminat cu invatatul si acum merg la langa baietii mei

cu suzeta...si JR scapase cateva zile..pana odata cand a vazut una ratacita prin casa..de atunci sta cu ea in gura si ziua si noaptea...parca vrea sa recupereze perioada cat a stat fara ea
..sper ca de luni cand va merge din nou la gradinita (sper...ca de cate ori il scot din casa imi spune "mami, nu vreau a ticial" ) sa scapam de ea..definitiv...

noapte buna

Mergi la inceput

La multi ani Tiusca si tuturor celor care azi v-ati sarbatorit onomastica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La multi ani, tiusca!

La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de nume, inclusiv fetei mele

Vias, ce inveti? Si eu am inceput din decembrie unul din ultimele 4 cursuri de contabilitate ca sa-mi iau autorizarea aici. Merge incet si prost memoria nu mai e asa de buna ca in tinerete, sunt obosita si nici timp nu am suficient. O veste posibil buna am totusi: cei la care lucreaz acum ca temporar ar vrea sa ma angajeze permanent. Nu e chiar pozitia pe care mi-o doresc eu, insa cum in urmatoarele luni nu am timp sa fac si job-search, astept sa aflu conditiile si salariul pe care le ofera.

Voi, fetelor care erati in cautari, ce ati mai facut cu job-urile?

In incheiere, o intrebare: ai vostri se culca greu seara? Cu Sophia am probleme mari... nu vrea sa adoarma. Chiar daca e obosita, chiar daca cineva sta cu ea in pat, fie-mea nu are stare, se da jos si umbla prin camera ei pe intuneric pana pica de oboseala si adoarme undeva pe podea. Aveti ceva idei, ce as putea incerca sa o linistesc? Baita ii fac serile, muzica linistita in surdina am incercat, alte sugestii?

Mergi la inceput

Nu stiu ce idee as putea sa-ti dau,inafara de ce ai incercat tu, eu nu am probleme delc cu Stefan.Sa-ti spun cum adoarme el? In jur de ora 21 ne pregatim, schimbat scutecelul, i-a pijamaua, biberonul cu lapte si merge la culcare.Il pun in patut, nani-nani, noapte buna, pupici etc inchid usa la camera si gata.De ceva timp a intervenit o schimbare : pana acum isi bea laptele si apoi se culca , cand veneam si noi la culcare ii luam biberonul din patut...dar acum,dupa ce isi bea laptele de da jos din pat si vine in sufragerie la noi, sa ne aduca biberonul si spune " gata" ,dupa care il ia taica-su repede si-i spune hai la nani...il duce in camera, se repeta iar : nani-nani, noapte buna,pupici inchide usa si vine in sufragerie si Stefan doarme pana dimineata!
Uneori se mai trezeste noaptea si vine in pat la noi,il las un pic, pana adoarme si apoi il mut, nu se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'seara

si eu sunt pe aici, dar nu stiu ce sa scriu...
laura eu tot fara servici sunt, sunt tare suparata....am fost la interviuri la tot felul de posturi, am trimis cv-uri cu gramada si nimic....imi vine sa fug in lume

in ultima vreme si David se culca f greu seara, nu stiu ce-i cu el si nu stiu nici cum sa-l fac sa se culce mai repede

va pup fetele

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Allexa, esti o norocoasa- ce mi-ar fi placut si mie asa copil intelegator... Nici Diana nu adormea usor cand avea 2 ani, dar cel putin statea cuminte in camera si nu facea galagie.

A_driana, bafta in continuare la cautat job. Ai mai lucrat ceva in ultuma vreme?

In alta ordine de idei, voi ce mai faceti de mancare? Eu azi am facut minestrone si mancare de fasole cu ceapa (asta din urma e una din favoritele Dianei).

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Laura B, Adriana - eu sunt in preaviz .Deocamdata nici nu caut,intru imediat in sesiune si astept sa treaca examenele, apoi voi vedea ce apare la orizont
Eu am facut ieri chiftelute de dovlecei, le-au placut tare copiilor( i-am dat si lui Stefan,chiar daca au fost prajite ) cu cartofi natur si ciuperci la cuptor cu garnitura de legume mexicane, astea mi-au placut mie tare mult

Mergi la inceput