Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 17
allexa06 spune:
Buna dimineata!Eu vin la cafea ,acum repejor ca apoi plecam de-acasa, mergem in Poiana
Si mie imi pare rau ca a renuntat Lady la noi, nu observasem ca nu mai este in lista
O zi superba la toata lumea, in ciuda gerului de afara
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
multumim de urari!
Alexxa, multumesc de telefon!
Getik..de telefon!
Busy de mesaj!
Pishko pentru gandurile bune!
Lorelixule!
Roxaly!
Vias, multumesc pentru urari!
Magda
Si fetelor de la prietene ce ne citesc!.Sunteti deosebite!
Nu mai sunt in prima pagina din motive personale!Insa...n-am renuntat la voi, cele ce imi sunteti prietene...si in realitate!
Si da...Rebecca e geloasa...plange mult..si e tare greu, dar ne vom redresa!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
] Si da...Rebecca e geloasa...plange mult..si e tare greu, dar ne vom redresa! |
Asa e fetita in prima faza... mai ales ca ti-a dus si dorul cat ai stat in spital... dar sa vezi ce sentiment te cuprinde cand o s-o descopere si o sa se creeze legatura... mie-mi vine si acum sa plang de emotie cand imi ameintesc exact momentul cand s-a intamplat asta... am si poze de atunci... l-a luat de degetel si efectiv am vazut in ochii lui cum s-a topit tot pe dinauntru... nu credem ca gandesc ei multe cand sunt atat de mici dar e mult mai mult in mintea si in sufletelul lor decat ne putem imagina vreodata... a fost magic momentul efectiv... si de-atunci a tratat-o 100% diferit fata de cum se purta inainte... acum e f grijuliu cu ea si se amuza impreuna si se joaca amandoi... mi-e asa drag de ei, desi se antreneaza la prostii amandoi, incerc sa-i tratez pe amandoi la fel sa nu risc sa-l fac in vreun fel sa inceapa sa o simta adversar sau ca o preferam pe ea mai mult... prefer sa se uite amandoi stramb la noi, dar macar sa fie ei echipa
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
pishko spune:
Si Lady asteptam poze musai cat mai repede... macar una cat de mica
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui pishko Si Lady asteptam poze musai cat mai repede... macar una cat de mica Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011) |
pun, negresit.deocamdata am doar trei poze facute de sot!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Salutare, gata, am venit din Poiana,am stat toata ziua, a fost supeeeer, chiar daca a fost frig.Am sa pun si niste poze mai tarziu
allexa06 spune:
Un ceai, da, este binevenit
Buna dimineata!