Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Nastere usoara, Alina! Bebe sanatos si refacere usoara tie!

Scurt, ca scriu de pe telefon si in pauza de masa... Alina, daca aveti timp, cumparati pentru Becca un mic cadou pe care sa i-l dati cānd o vede prima data pe surioara ei, ca venind din partea celei mici. O sugestie ieftina ar fi un balon cu He (asta e jucaria favorita a Sophiei, mai nou )E adevarat ca Becca e micuta, totusi eu cred ca va īntelege...

Va pe toate. Īmi pare rau ca nu mai apuc sa intru mai des, programul meu e foarte-foarte īncarcat, de fapt mi-e si teama ca nu o sa reusesc sa fac fata la care am de rezolvat.

PS Am auzit la radio (post romānesc, net) ca e o vreme tare rea prin tara. Sper ca voi sunte#539;i bine cu to#539;ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
A venit pe lume Alexa la ora 9,10 are 3500 gr.Alina spune ca o doare operatia, pana la urma tot anestezie generala i-au facut, nu aveau subst de rahi.
Bine ai venit pe lume pui mic,Alina, felicitari !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Alexa ! Felicitari, Alina !

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Felicitari Alina!!! Bun venit Alexa Micaela Christinne!!!

Refacere rapida si muult laptic!

Te asteptam aici sa scrii mai pe larg experienta traita... Te pupam si ne rugam sa mearga treaba bine in continuare!

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Felicitari, Alina! Sa va traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Aproape 6 ani...

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady felicitari din suflet....Alexa bine ai venit pe lume
magda f frumoase pozele...ai doi copii minunati

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!
Pe unde sunteti?
Eu astazi m-am intalnit cu Vias , am stat la palavre vreo trei ore

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna ziua si de la mine..o vrea cineva?????

sa incep cu Lady, Felicitari din suflet iti spun, sa-ti traiasca minunea mica, are un nume foarte frumos! Sper sa treci usor si cu bine peste perioada de recuperare, sper sa te descurci cu cei 2 copilasi (am auzit ca Becca e geloasa ) sa ii dai puiului tau laptic..si sa te vad fericita si implinita, pentru ca ai de ce!

Magda sa-ti traiasca Iarina, sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si fericita!!! M-am bucurat tare mult sa va vad fericiti

Noi suntem bine, nu am calculator/net acasa, acum sunt la birou si nu puteam sa nu intru sa va salut. Aici in Brasov e tare frig, inghet pur si simplu cand ai iesit afara...
JR e bine, cu cativa muci , sper sa treaca si aia...in rest e un dulce si un scump, de imi vine sa-l mananc...

Ieri m-a vizitat Allexa si sotul ei, am stat in sfarsit mai mult la palavre si noi, eram doar noi trei, fara copii asa ca discutia ne-a priit

Va pup pe toate, fara exceptie

Mergi la inceput