Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 15
pishko spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Saru-mana, Mihaela!Din suflet!Vei fi si vei ramane mereu in inima mea! Voi face rahianestezie pana la urma.Nu ma mai adoarme!Slava Cerului.Fata are 3 kg.700 gr., tot circulara de cordon.Insa e ok.Joi la 07.30 e internarea.Banuiesc ca pe la 9-10 ma baga in operatie.Numele a ramas Alexa Micaela Christine!Primul ca-mi place mie mult.Al doilea este semnul nostru de recunostinta catre tine(n-am vrut sa divulg pana acum nimanui)..si e un nume special care imi place...iar Christine e pus tot in onoarea cuiva care ne-a ajutat pe parcursul sarcinii si nu numai!Ne-a sustinut mult in marea incercare! Sper ca va fi bine.Am nr.Alexxei-ii voi da ei SMS cu vesti si pt.voi.Am si nr.Magdei deasemenea...defapt am multe numere de la voi,primul care il gasesc in lista trimit SMS negresit! 38+
|
Este f bine asa, ca ti-ai luat de o grija cu anestezia... mergi cu incredere ca sigur va fi bine... combinatia de nume aleasa pentru fetita este superba... sunt sigura ca va fi o mare luptatoare si va face o diferenta in lumea asta
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Am adormit la 3, m-am trezit la 5.30-pt.injectie, a doua care, cica, ajuta pe bebe pentru a nu avea traume la nastere!
La anestezie cu rahi-ai voie cu aparatul foto in sala?
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Lady, scumpa, nici nu stii cat ma bucur ca faci cu rahi... e asa de minunat sa iti vezi fetita imediat, sa o tii un pic in brate, fara sa fii epuizata de nasterea propriu-zisa... iar refacerea dupa rahi va fi super usoara!!!
Noi al Andi am filmat toata nasterea, a intrat sotzu' si a filmat, dar a vb cu medicul inainte. La Vlad nu am apucat, ca de! la 2 noaptea... nu se mai gandea nimeni la poze, ci cum sa-l scoata mai repede!
Te pup tare si ma gandesc la tine sa iti fie macar atat de usor cat mi-a fost mie!
vias spune:
Buna dimineata...vad ca e nevoie de
Lady multa bafta maine, iti doresc sincer un copil sanatos, o recuperare cat mai rapida, mult laptic si numai bine!
Ma bucur si eu tare mult ca faci rahi-anestezie. Eu am facut de doua ori si a fost ok, recuperarea e usoara.
Numele este foarte frumos
Si poate ne mai spui cat5e ceva despre Rebecca
ps: si pt ca nu stiu daca voi mai avea acces la net, incep cu
Hai Lady!!!! Hai Alexa!!!
My_Lady0091 spune:
Multumesc pt. gandurile bune indreptate catre noi!
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
BAFTA LADY!!! CURAJ FETITA!!! TE ASTEPTAM MAINE CU VESTI BUNE!!!
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
allexa06 spune:
Salutare!
Eu am ajuns la Brasov ...si... My Lady- nu ai idee ce m-am bucurat cand am vazut ca ai mai scris si la noi, imi era dor.Eu ma bucur tare de numele strumfitei, de pe acum imi este draga ( eu in sufletul meu o voi considera finuta mea, ai sa vezi tu ).Astept cu nerabdare sa ne dai de stire!
Hai strumfita mica, mami este nerabdatoare!!! Alina, treaiesti niste momente de neuitat, este cel mai minunat lucru, sa devii mama, curaj, felicitari, suntem alaturi de tine !!!
http://community.webshots.com/user/allexa06
A_driana spune:
LADY SI ALEXA
ma bucur tare ca faci rahi, si eu asa am avut....iti vezi sufletica din prima clipa...o sa vezi ca va fi bine, te vei simtii bine....Doamne Ajuta
sa fiti sanatoase si sa ai muuuuuuuuuuult laptic
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
Multumim!
Rebecca plange si sta agatata de mine..refuza sa adoarma...si suspina intr-una.Simte ca plec
38+