Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Pup fetele!

Eu sunt dupa un we in care:
1. Ni s-a stricat TV-ul - cumparat TV nou
2. Dupa acest minunat eveniment ni s-a stricat si masina de spalat si nu se mai fabrica piese - deci tre sa luam masina de spalat
3. Dupa ce am investit peste 250 ron in apreschiuri pentru copii s-a dovedit ca intra apa in ele ca la balamuc - deci luat apreschiuri noi pentru amandoi
4. De 4 zile Vlad nu mai doarme de pranz... deci timpul de facut treaba s-a redus la 0

In rest, toate bune si frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Busy ..priveste partea plina a paharului...o sa ai o gramada de lucruri noi ..iat TV-ul are garantie siiiii Vladut daca nu mai doarme la pranz, sunt convinsa ca seara doarme mai devreme...asa-i??????

oricum, in rest...viata e minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Gata, am terminat si eu cu cumparaturile pt tinuta lui Razvan la serbare,ne-am cam lasat pe ultima zi si intrasem un pic in panica , dar am rezolvat.

Vias- si eu vreau sa ne vedem, cum termin cu examenele, iti dau telefon, oricum stau mai multe zile.

Busymummy- dar puiul mic de ce nu mai doarme? Poate a avut cateva zile in care nu a putut/vrut...poate un dintisor ceva?
Pe langa televizorul ala nou, nu mai gasesti nimic de schimbat/decorat,eventual varuit eu cam asa patesc sau ma rog, uneori, imi doresc sa schimb...aici am o problema imi place sa schimb f des cate ceva prin casa sau chiar schimbari radicale, depinde cat ma tine buzunarul

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

atunci astept sa ne auzim la telefon, apoi ne vedem in oras la o cafea ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

ok!

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06
Busymummy- dar puiul mic de ce nu mai doarme? Poate a avut cateva zile in care nu a putut/vrut...poate un dintisor ceva?

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

Puiul mic nu mai doarme pentru ca nu are nevoie... adica, daca doarme de pranz, se culca la 23.00 si se scoala la 7.30, cu un somn ff agitat, daca nu doarme, se culca la 20.30 si se scoala la 8.00-8.30, fara sa mai se agite in somn... sunat pediatra, sfatuit, ajuns la concluzia ca fiecare copil are ritmul lui si el fiind foarte linistit se odihneste in timpul zilei fara sa mai aiba nevoie de somn (si aparent nic mami nu mai are nevoie de timp pentru ea)... pentru "binele suprem al copilului" am schimbat foaia

Legat de schimbari... m-ar apuca, dar problema e ca deja s-au intamplat prea multe pe un buget care nu exista deloc...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor maine incepem galeria pentru Lady

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pishko

esti o scumpa

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui pishko

esti o scumpa

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Fetita stiu cate emotii te cuprind acum si ce stari contradictorii poti sa ai... e minunat ce ti se intampla si ce vei simti in curand va fi mult peste asteptari, mai ales momentul cand rebecca isi va intalni pentru prima oara surioara... imi dau lacrimile numai cand ma gandesc cum a fost la noi Curaj fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Saru-mana, Mihaela!Din suflet!Vei fi si vei ramane mereu in inima mea!

Voi face rahianestezie pana la urma.Nu ma mai adoarme!Slava Cerului.Fata are 3 kg.700 gr., tot circulara de cordon.Insa e ok.Joi la 07.30 e internarea.Banuiesc ca pe la 9-10 ma baga in operatie.Numele a ramas Alexa Micaela Christine!Primul ca-mi place mie mult.Al doilea este semnul nostru de recunostinta catre tine(n-am vrut sa divulg pana acum nimanui)..si e un nume special care imi place...iar Christine e pus tot in onoarea cuiva care ne-a ajutat pe parcursul sarcinii si nu numai!Ne-a sustinut mult in marea incercare!

Sper ca va fi bine.Am nr.Alexxei-ii voi da ei SMS cu vesti si pt.voi.Am si nr.Magdei deasemenea...defapt am multe numere de la voi,primul care il gasesc in lista trimit SMS negresit!

38+
Citat:

Mergi la inceput