Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Vias, felicitari ![]() ![]() ![]() ... Bun cadou pentru sot - sa-ti traiasca si sa fiti fericiti![]() de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
multumesc mult

azi de dimineata m-am trezit eu si am facut
..asta asa....cadou de ziua lui...
Laura B spune:
Felicitari, vias! De acum trebuie sa faci practica
...
La multi ani sotului!
A venit si la noi iarna. A nins putin acum doua zile, deocamdata e ok, dar un pic mai la sud de noi se asteapta maine la 30 cm de zapada... Conduc de muuuulti ani, dar aici sunt stressata la volan cand e zapada sau gheata pe sosele pentru ca in orice parte merg de acasa am o panta abrupta de coborat respectiv de urcat.
In alta ordine de idei, Sophia a inceput sa fie o maimutica mica. Ieri am ras cu lacrimi cand am vazut-o pe canapea langa taica-su, amandoi cu cate un laptop in brate (bineinteles ca al lui S e o jucarie), amandoi cu ochelari pe nas (S si-a pus niste ochelari de soare de copii, ca daca asta are si ea), si clapaceau amandoi de zor
Zilele trecute alta faza amuzanta, cand asta mica l-a inghesuit pe motanel intr-un colt si i-a pus in fata tot felul de recipiente de plastic- cica farfurii- si un biberon de jucarie, l-a invelit cu o paturica, si incerca "sa-i dea sa manance" in joaca. De fapt motanul nu era prea inghesuit ca avea cum sa fuga, insa a stat multa vreme rabdator si i-a facut pe plac.
Gata cu pauza mea: in seara asta am predat prima tema la cursul asta; pana acum am mai dat doar doua teste online, insa de acum pana in martie cand voi da examenul o sa am in fiecare saptamana teste alternate cu teme. Sper sa nu termin 
vias spune:
salutari si de la mine fetelor, va multumesc mult 
eu de vreo 2 zile am o durere ciudata in gat, la inceput semana cu durerea de la debutul racelii, numai ca nu am racit ci a inceput sa ma doara tot mai tare gatul, dar doar pe o parte cumva..si cand imi masez gatul, ma doare, tot pe partea cu bucluc...si parca e din ce in ce mai rau
ce poate fi????

LauraB iti doresc mult succes, sa iei toate testele 
aici ninge, ninge si iar ninge 

pishko spune:
Poate ti s-a inflamat o amigdala din cauza frigului, daca zici ca ati fost la sanius... da-i cu ceaiuri calde de musetel cu lamaie si multa miere... ![]()
Puiutii mei iubiti
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)
allexa06 spune:
Eu vreau cafea.
Am mult de invatat, incateva zile incep sesiunea, asa ca, bag tare ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
hello...hello..da ce faceti mai fetelor????? 

acum sunt bine, sunt dupa un we ametitor, cu musafiri, mancare buna si multa
..acum incep sa-mi revin ![]()
![]()
voiam sa va spun ca am si condus 

si-mi place de numa'...cam naspa cu dl sot care e cam speriat si-mi zice ca sa astept sa treaca zapada...ca ii e teama...mie nu imi este ![]()
![]()
..asa ca nu scapa de mine ![]()
..una peste alta, m-a si felicitat chiar, mi-a zis ca de sofat, o fac bine 

in rest...azi nu am chef de nimic..am o stare de moleseala vai mama mea...
Allexa...deci??????...vii in Brasov?????? ![]()
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Vias- da, vin in Brasov miercuri.Felicitari pt primele zile de condus prin oras, tine-te tare, trebuie sa conduci
, daca faci pauza mare,incet-incet prinzi frica, asa se intampla.Ori de cate ori ai ocazia, treci la volan
.
Razvan maine are serbare cu trupa de teatru din care face parte,am emotii de nu mai pot, este pt prima data cand face profesorul de teatru serbare cu ei.Vor avea o sceneta " Mos Ion Roata si Unirea " Razvan va fi boier
.
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Allexa..poate ne vedem 
cat despre condus...e destul de greu ca eu nu am masina mea...si sotului ii e mai frica decat mie..tot evita urcarea mea la volan
si imi e si mie teama ca mai tarziu o sa-mi fie frica
..si aici in Brasov mai e si zapada de numa'..si tot ninge ![]()

de
11.11.2009 si