Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Vias, felicitari... Bun cadou pentru sot - sa-ti traiasca si sa fiti fericiti

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

multumesc mult
azi de dimineata m-am trezit eu si am facut ..asta asa....cadou de ziua lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Felicitari Vias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Felicitari, vias! De acum trebuie sa faci practica ...
La multi ani sotului!

A venit si la noi iarna. A nins putin acum doua zile, deocamdata e ok, dar un pic mai la sud de noi se asteapta maine la 30 cm de zapada... Conduc de muuuulti ani, dar aici sunt stressata la volan cand e zapada sau gheata pe sosele pentru ca in orice parte merg de acasa am o panta abrupta de coborat respectiv de urcat.

In alta ordine de idei, Sophia a inceput sa fie o maimutica mica. Ieri am ras cu lacrimi cand am vazut-o pe canapea langa taica-su, amandoi cu cate un laptop in brate (bineinteles ca al lui S e o jucarie), amandoi cu ochelari pe nas (S si-a pus niste ochelari de soare de copii, ca daca asta are si ea), si clapaceau amandoi de zor
Zilele trecute alta faza amuzanta, cand asta mica l-a inghesuit pe motanel intr-un colt si i-a pus in fata tot felul de recipiente de plastic- cica farfurii- si un biberon de jucarie, l-a invelit cu o paturica, si incerca "sa-i dea sa manance" in joaca. De fapt motanul nu era prea inghesuit ca avea cum sa fuga, insa a stat multa vreme rabdator si i-a facut pe plac.

Gata cu pauza mea: in seara asta am predat prima tema la cursul asta; pana acum am mai dat doar doua teste online, insa de acum pana in martie cand voi da examenul o sa am in fiecare saptamana teste alternate cu teme. Sper sa nu termin

Mergi la inceput

salutari si de la mine fetelor, va multumesc mult

eu de vreo 2 zile am o durere ciudata in gat, la inceput semana cu durerea de la debutul racelii, numai ca nu am racit ci a inceput sa ma doara tot mai tare gatul, dar doar pe o parte cumva..si cand imi masez gatul, ma doare, tot pe partea cu bucluc...si parca e din ce in ce mai rau ce poate fi????

LauraB iti doresc mult succes, sa iei toate testele

aici ninge, ninge si iar ninge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Poate ti s-a inflamat o amigdala din cauza frigului, daca zici ca ati fost la sanius... da-i cu ceaiuri calde de musetel cu lamaie si multa miere...

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Neatza fetelor
O ???

Vias, cum esti cu gatul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Eu vreau cafea.Am mult de invatat, incateva zile incep sesiunea, asa ca, bag tare

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

hello...hello..da ce faceti mai fetelor?????

acum sunt bine, sunt dupa un we ametitor, cu musafiri, mancare buna si multa ..acum incep sa-mi revin

voiam sa va spun ca am si condus si-mi place de numa'...cam naspa cu dl sot care e cam speriat si-mi zice ca sa astept sa treaca zapada...ca ii e teama...mie nu imi este ..asa ca nu scapa de mine ..una peste alta, m-a si felicitat chiar, mi-a zis ca de sofat, o fac bine

in rest...azi nu am chef de nimic..am o stare de moleseala vai mama mea...

Allexa...deci??????...vii in Brasov??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
Vias- da, vin in Brasov miercuri.Felicitari pt primele zile de condus prin oras, tine-te tare, trebuie sa conduci, daca faci pauza mare,incet-incet prinzi frica, asa se intampla.Ori de cate ori ai ocazia, treci la volan.
Razvan maine are serbare cu trupa de teatru din care face parte,am emotii de nu mai pot, este pt prima data cand face profesorul de teatru serbare cu ei.Vor avea o sceneta " Mos Ion Roata si Unirea " Razvan va fi boier .

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Allexa..poate ne vedem
cat despre condus...e destul de greu ca eu nu am masina mea...si sotului ii e mai frica decat mie..tot evita urcarea mea la volan si imi e si mie teama ca mai tarziu o sa-mi fie frica ..si aici in Brasov mai e si zapada de numa'..si tot ninge

Mergi la inceput