Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 18
rgagapie spune:
Doar noi?
Sunt la lucru cu un inceput de raceala si cu o falca umflata d la o masea si mai ales fara nici un chef de lucru,
My_Lady0091 spune:
Oz...cand te pot deranja cu niste intrebari privind alaptarea?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Cand vrei tu Alina. Mai bine pm ca raspund cum apuc,fara suparare!
Si....
Alexa Micaela Christine
pentru ziua "0" de nastere!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 Cand vrei tu Alina. Mai bine pm ca raspund cum apuc,fara suparare! Si.... Alexa Micaela Christine pentru ziua "0" de nastere! Cresterea in greutate Perioadele de crestere |
multumim
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'seara
ce faceti fetelor? nimeni nu mai misca pe aici?
Adriana, mamica pufarinului David
sunshine2009 spune:
Adi, se pare ca nu.......numai eu bantui pe la ora asta...
Noi am tras doua weekend-uri de sanius cu jr, tare mult i-a placut. L-am lasat sa se dea singur cu bobul lui, i-a placut la nebunie. radea in hohote de s-au uitat toata partia la noi. Si l-a apucat mania vitezei de la asta , ca circula cu masina lui prin casa mai sa se rastoarne...
Am reusit si performanta sa facem cand si cand pe olita, fara scutec insa nu putem pe frigul asta, plus ca dimineata are un scutec de cateva tone ce da pe dinafara. in ultima saptamana tot ud se trezeste si trebuie schimbat tot. Si mananca....termita, ni gluma. Si asa frumos manca supa singurel fara sa scape nimica, tot imi vine sa-l pup.
Azi i-a zis la bunu sa mearga sa se bata cu pernele la el in camera....
My_Lady0091 spune:
Sun..mi-a iesit un nodul la san.il masez cu jet de apa fierbinte..las fata mai mult sa suga...doare rau.ieri l-am depistat.acu' de juma de ora iar am facut masaj sub jet.Ce altceva trebuie sa mai fac?
Biara?Tu ai ceva idei?
sunshine2009 spune:
Lady, eu am avut un ulei special de dat pe sani, cu care masam. incearca si cu ulei de masline, si sa pui fetita sa suga in asa fel incat barbita ei sa arate inspre zona unde s-a facut nodulul. sa o pui des sa suga, pentru ca nu va reusi. la varsta asta sa traga din prima. poti sa pui si compresa calda pe zona respectiva in timp ce suge, respectiv sa pui sotul sa maseze ca ei sunt mai fara mila, doara nu pe ei ii doare.
A mai functionat" pompatul eschibitionist" adica cu o mana masaj pe nodul alta la pompat, dar sa sti ca cel mai efectiv e suptul fetei cu barbita spre nodul!
Dupa supt comprese de branza quark rece, noi aveam in casa tot timpul cam 1kg in prima jumate de an! Si am mancat o tona de tort de branza din cauza asta.
Daca nu reuseste fata intr-o zi sa-l scoata, treceti peste rusine si puneti sotul sa traga, altfel ajungi la doctor si aia urgent va intarca.
Mult succes!