Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ana super felicitari si mii de pupici pentru tine si cele doua galuste mici...ce bucurieeeee!!!

iaura, alice sunt cu gandul alaturi de voi maine!Doamne ajuta sa aveti o nastere usoara si bb sanatosi si appaciosi!!!

pentru voi fetelor

eu sunt tot cu palpitatii nasoale si mi s-au adaugat si dureri de coloana groaznice...de la problemele mele...sper sa cedeze ca imi vine sa plang de dureri

va pup pe toate

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 30+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Va multumesc tare mult pentru incurajari fetelor...ma emotionati

Ana, felicitari pentru cele 2 minuni, recuperare rapida si multa sanatate la toti! Iar pt dl. tatic, sa iti traiasca familia, sa te bucuri din plin de ea si iti multumim ca ne-ai anuntat si pe noi

Noi mergem dimineata (pe la 11 ) la o vizita la dna dr, la spital. Sper sa ne dea vesti bune (miercurea trecuta era vb ca nasc in Ajun sau in prima zi de Craciun... se pare ca piticul meu are alte intentii)

Alina, sarumana de reteta, poate o incerc pt Revelion

Fetelor racite, multa sanatate si aveti grija de voi... ceai mult, frectie cu spirt, aspirina saracului (care mai are curaj )

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sara..ce sa am???scuze dar n-am inteles!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ana - chiar inainte sa intru ma gandeam la tine ca nu te-am auzit si sa nu fi nascut. FELICITARI!!! Recuperare usoara tie, bebelusi sanatosi si mancaciosi! Multumim sot de Ana! Sa va traiasca!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Felicitari Anahansa!!!!

Bine ati venit pe lume gemeni:

Emanuel Matei si Natalia-Emanuela!!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

BINE ATI VENIT PE LUME MATEI-EMANUEL SI NATALIA-EMANUELA!!!

Sa fiti sanatosi, sa va bucurati parintii si fratiorii mai mari!

Bulinutza Off, imi pare rau ca se tin de tine problemele de sanatate. Si eu sper sa iti treaca, sa fii mai bine. sanatate!

Alinush Bafta maine! Poate te opreste pt inducere! Sa iei si bagajelul, pt orice eventualitate

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Ana mi s-a facut pielea de gaina cand am citit mesajul sotului tau!
Sa fii sanatoasa si sa va traiasca gemenutii!!!

Pentru fetele care vor naste maine fac si eu galerie impreuna cu tipele astea simpatice !!!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Ana - felicitari pt bebeii grasalani, nascuti in zi de mare sarbatoare
Va pupam si va asteptam cu drag sa ne povestiti!
Pentru fetele programate maine, tinem pumnii si sa ne dati de stire!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Felicitari Ana!!!!!!!!!! Bine ati venit Natalia si Matei!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Bine ati venit gemenasi dragalasi!!!...Felicitari Ana si multa sanatate si sa luminati viatat familiei voastre!

Hai Alice, Iaura

Noi suntem la 50 km de Buzau la munte la parintii mei, si simt ca o iau razna de la atata mancare...mi-as dori sa am si eu arsuri sau ceva sa nu mai pot manca...
O sa ne intoarcem undeva dupa revelion.
Saptamana trecuta am fost si noi la eco...la 32 sapt avea aprox 1600 kg...suntem fff bine, ma simt bine, aici e cam drept ca nu prea fac multe ca se ocupa mama de toate.
Vazut, citit tot..mai greu cu raspunsul insa cu sufletul sunt alaturi si traiesc cu voi fiecare intamplare.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 33 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput