Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shoareku

Buna fetelor! Eu am mai scris la inceputul sarcinii si de atunci nu am mai intrat decat sa va urmaresc! Ati facut o gasca frumoasa si unita! Bravo! Lady am vazut ca esti din bacau, cu cine nasti? Si fetelor daca mai e cineva din bacau sa imi spuna daca stie cum e cu nasterea la clinica materna! Cu doctorul de acolo stiiu cum e ca si pe baietelul meu tot cu el l-am nascut ai a dost excelent! A fost cezariana xu recuperare f usoara! Deci Lady sa ni iti fie frica de cezariana! Dupa nasterea f grea pe care ai avut-o cez o sa ti Se para concediu ca ai io am sta in travaliu pana la dil 6 cand nu am mai tezistat( am vrut sa incerc natural) si dupa care i-am cerut medicului cez si a fost mai bine asa! Dar sa nu intelegeti ca austin cezariana ci doar faptull ca avnd in vedere peogresele medicinei mi ae pare de bun simt si wchitabil sa ai pos de alegere ! Va pup! Scuzee de greseli dar e dificil aa scriu de pe tel! Multa sanatate si curaj fetelor pr maine!

Bine ai revenit!

Cu dr.Iordache Mihaela-nasc!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare frumoaselor,

Ana, Alice, Iaura ma gandesc la voi! Sa va dea Dumnezeu nasteri usoare si copii sanatosi!!!!
Iaura: sa trimiti SMS cum poti! Si sa imi spui cand pot veni in vizita
Lady: of of cu raceala asta
Cristina: cum ti-am zis si la telefon, cand te apuca, suna-ma ca altfel te bat .
Lexi: ai si tu grija de voi!. Bafta la discutia de maine.
Alina: sa iti fie de bine! Minunate pozutele, iar Sara o printesa
Mihaela: drum bun scumpa!!!
Sophia, Olga? EU tot intreb de voi poate poate ne ziceti ceva

Eu azi am mers un pic prin oras: copila vroia la patinoar asa ca in ultima zi de Romania si-a facut unchiul de treaba cu ea. Noi am mers si am mai cumparat cateva hainute pentru Toma.

Aseara m-am jucat cu bebelasii gemeni ai unor prieteni si a fost foarte fain .

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Mai e putiiiiin mamicute dragi

HAI ANA, IAURA, ALICE[
majoreta]
sa ne anuntati cat puteti de repede, eu o sa stau cu sufletul la gura, i-am spus azi sotului de 7 ori ca maine ni se nasc 4 bulgarasi

Noi mai stam putin cu burtica, ne-am reprogramat cezariana pt 3 ianuarie

Alina
, ai o familie minunata, iar Sara e o fetita ff dulce
Iaura, f draguta nasica voastra, e clar ca se bucura de faptul ca va fi nasica, nu o face din obligatie

Cristina, alinush, altesa[/urmati voi sa fiti incurajate de motate

mai Lady, daca ti-a iesit puroi in ochi ai dacriocistita draga mea, nu e de la sinuzita, sau poate esti mai norocoasa si le ai pe ambele. Nu iei antibiotic?
[b]Anda
, cred ca Olga e la munte

cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 1 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

haideti fetele ca scot si tobele daca e nevoie

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

WOWWWW!!! Fetele ce emotii am pt voi, pt maine!!!!

Ana, Iaura, Alice

Sa fiti sanatoase, sa aduceti pe lume bebelusi sanatosi, frumosi, norocosi si mancaciosi!!!

Sanatate fetelor care sunt bolnavioare din diverse cauze..

Va multumesc pt complimente

Tort de cioco:
Blat:
- 5 oua
- 100 g zahar
- 100 g unt
- 125-150 g faina (eu pun totul "la ochi", iar acum incerc sa apreciez cantitatile..)
- 1 lingurita praf de copt
- esenta de rom
- 2-3 linguri de cacao
Se separa ouale, se bat spuma albusurile, apoi se adauga treptat zaharul (ca la bezele). Galbenusurile se mixeaza cu untul, esenta de rom si cacao. Apoi se amesteca treptat cu faina si crema de albusuri. Se pune in forma de tort si se da la cuptor (180 grade) cca 25-30 min.

Crema 1
-250 g mascarpone
-350-400 g ciocolata (de menaj sau tablete simple cu lapte)
Se topeste ciocolata (in bain-marie), se lasa putin la racit, apoi se amesteca cu crema mascarpone.

Crema 2
- 500 g smantana dulce pt frisca
- 75 g zahar pudra
- 3 pliculete intaritor pt frisca (iesesi fara ele, dar eu pun de fiecare data, sa fiu sigura ca sta tare tare crema)
- 2 linguri cacao
- 100 g alune macinate (eu am pus alune din acela cu coaja, bineinteles ca le-am decojit inainte. Dar puteti pune nuci, sau caju, sau fistic..depinde de gust. Important e sa nu fie sarate!)
- 100 g ciocolata amaruie (data prin razatoare), sau fulgi de cioco (se gasesc in comert).
Se bate bine smantana dulce, apoi se adauga zaharul pudra si intaritorul de frisc si se bate pana este tare. Se adauga cacao si se omogenizeaza. Apoi se amesteca usor in crema, cu o lingura alunele macinate si ciocolata amaruie).

Sirop pe blat
- o cana de cafea (espresso) sau la ibric (strecurata)
- 50 ml coniac
- 2 linguri zahar pudra
Se amesteca totul pana la omogenizare si se lasa la racit.

Blatul se taie in 2 (pe mijloc) si se lasa la racit. Cand e destul de rece se insiropeaza cu jumatate din cantitatea de sirop. Apoi se pune crema de mascarpone si se aseaza deasupra celalalt blat. Se insiropeaza si el cu restul de sirop, apoi se aseaza deasupra crema 2. Puteti opri putina crema, cat sa ornati cu spritul diverse modele. (daca nu, puneti frisca. eu am ornat cateva moturi cu spritul si am presarat multi fulgi de ciocolata). Crema 2 se intinde si pe lateralele tortului.
Asta e tot.
aaaaaa, foarte important!!! trebuie facut cu o zi inainte de a-l servi, asa se insiropeaza bine blatul si se raceste indeajuns in frigider!

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna seara, sunt sotul Anei si am vrut sa va spun ca sotia a nascut astazi un baietel Matei-Emanuel 2800 si o fetita Natalia-Emanuela 3000, apgar 9 la amandoi si toti trei sunt foarte bine.

AMR: 1 ZI

Ana, mami de doi strengari si 36+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ANA FELICITARIIIIIIIII MAMIK DE GEMENASI GRASUTI SI SANATOSI, REFACERE RAPIDA SI SA VENIT CU BINE ACASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ANA FELICITARIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Felicitari Ana! Sa creasca mari gemenii si sa fie mancaciosi! Ce grasunei au fost la nastere

MTHFR C677T Homozigot
+33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Doamne, mi s-a facut pielea de gaina!
Felicitari Ana, bine ati venit bulgarasi dragi, sa aveti parte de o viata frumoasa, lipsita de greutati, sa fiti mereu si intotdeauna inconjurati de oameni dragi si prieteni!

Alice si Iaura, am emotii pentru amandoua maine!
Nastere usoara, suntem cu gandul si sufletul la voi!

Fetele, stiu ca vin si eu tarziu dar Sarbatori fericite!

Alina, decizia cu nasii mi se pare foarte foarte buna.

Va pup pe toate si va imbratisez!

+34

Mergi la inceput