Daca nu erau acele zile ce eram noi azi? ...
Raspunsuri - Pagina 53
monica70 spune:
ALEXANDRA clar ca daca aveam bunici in Constanta si noi la ei am fi mers in principal,de-aveam,sau n-aveam bani.
Fiecare le stie pe-a lui,dar dupa mine afirmatia aia a ta cum ca n-aveau bani de concediu,nu mi se pare complet adevarata. Sunt sigura ca de n-aveati bunicii in Constanta,tot se gaseau ceva bani si pentru concediile alea lipsa - prin sindicat erau f. accesibile in perioada aia.Doar ca s-a preferat varianta asta cu bunicii,era mai convenabila - si stat la mare si gratis.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Glicina spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui alex_andra
NU, jignesti, prin ceea ce insinuezi. BAZAR UMANITAR |
Ah, scuza-ma, chiar n-am vrut sa te jignesc, imi pare f rau. Mai ales ca stiu cat doare.
Dar sa stii ca nu insinuez nimic. Spun direct: ti s-a ascuns adevarul. Atata tot.
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
of, doamne, de unde le scoateti?:)) tare as vrea sa-mi dai si mie un citat in care am zis: 1. mama a fost profesoara. 2. mama a fost de cateva ori in RFG. As ramane indatorata pe vecie. BAZAR UMANITAR |
Ok, o data in RFG. Ai scris ca dadea ore de mate, eu am inteles ca era profesoara...oricum si daca era inginera tot cam la fel e.
Reformulez: se cam bat cap in cap afirmatiile ca mama ta a fost intelectuala, nu a fost membra de partid si a fost in RFG. Cel putin ultimele doua sunt imposibile pentru situatia de atunci.
alex_andra spune:
Citat: | ||||||||||
citat din mesajul lui Glicina
Ah, scuza-ma, chiar n-am vrut sa te jignesc, imi pare f rau. Mai ales ca stiu cat doare. Dar sa stii ca nu insinuez nimic. Spun direct: ti s-a ascuns adevarul. Atata tot. |
Deci esti mai mult decat deplasata si te rog sa nu mai jignesti oameni pe care nu-i cunosti.
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihaela_s
Ok, o data in RFG. Ai scris ca dadea ore de mate, eu am inteles ca era profesoara...oricum si daca era inginera tot cam la fel e. Reformulez: se cam bat cap in cap afirmatiile ca mama ta a fost intelectuala, nu a fost membra de partid si a fost in RFG. Cel putin ultimele doua sunt imposibile pentru situatia de atunci. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
crezi ce vrei, nu-mi mai bat capul cu explicatii inutile.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Reformulez: se cam bat cap in cap afirmatiile ca mama ta a fost intelectuala, nu a fost membra de partid si a fost in RFG. Cel putin ultimele doua sunt imposibile pentru situatia de atunci. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Mihaela,o posibilitate exista totusi!Hai ca esti fata desteapta,te prinzi tu!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mihaela,o posibilitate exista totusi!Hai ca esti fata desteapta,te prinzi tu! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Dana, cum toate drumurile duc la Roma.... Cred ca e singura posibilitate, doar ca nu-mi place sa pun stampile. Oricum cred ce vreau... .
Glicina spune:
citat din mesajul lui alex_andra Deci esti mai mult decat deplasata si te rog sa nu mai jignesti oameni pe care nu-i cunosti. |
Cum sa jignesc oamenii pe care nu-i cunosc? Nu mi-as permite una ca aceasta.
Pe tine nu te-am jignit, ti-am si spus ca-mi pare rau, iti mai spun inca o data ca nu asta era intentia.
M-ai inteles total aiurea.
Lasa, n-are nimic.
Noapte buna si tie!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui alex_andra Ladyj, eu nu am spus ca a fost rai pe pamant. Logic ca nu a fost. Am exprimat asta in mai multe randuri. Nu am spus o clipa ca ceilalti exagereaza, nu am negat o clipa ce s-a povestit aici. Aici s-a discutat despre cum a vazut si trait fiecare lucrurile. |
Ok, daca asa vrei, atunci subliniez inca o data faptul ca erai mica tare in comunism. Tu ai trait defapt anii copilariei, cand era fun sa stai la coada la una alta. (tu ai zis ca era joaca de copil).
Cei care aveau atunci 20 de ani, nu cred ca se distrau de ´´jocul´´ asta.
Edit un ´´i´´.
Edip spune:
eu zic sa o lasati balta ca alexandra era prea mica sa perceapa ce se intampla si spune si ea ce i s-a spus... e greu sa concepi ca parintii sau chiar rude apropiate iti ascund anumite chestii... am cunoscut si eu persoane de genul asta cu parinti care lucrau ofiteri la secu sau erau parte din sistem ( tot felul de profesii dar cu functie de partid atasata) dar nu au nici o problema sau remuscare... nu cred ca sunt vinovati ca s-au nascut in acele familii si au fost "protejati" de ce s-a intamplat cu toate ca daca nu ar fi picat comunismul duceau stindardul mai departe sigur.... ca doar nu erau nebuni sa renunte la facilitati. si nu trebuia sa fii in partid.. se deschideau destule usi daca era unchiul, varul su nu mai stiu ce ruda asa ca e explicabil.
nu stiu cat mai avea un inginer pe vremea aia dar din ce imi aduc aminte raportul dintre salariile de ingineri si muncitori era de 2:1...