Daca nu erau acele zile ce eram noi azi? ...

Raspunsuri - Pagina 52

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Andra, eu am spus ca ar fi de bun simt si respectuos pentru toti restul participantilor la topic, sa nu mai scrii, sa te abtii...restul nu ma mai intereseaza.

Selon ce que je pense de moi, je suis limitée ou illimitée, libre ou esclave

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Si de bun simt si respectuos ar fi fost ca tu sa nu insinuezi ce ai insinuat la adresa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Alexandra,inainte de a cere respect,trebuie ca tu sa-l dai in primul rind,iar respectul este iar un lucru care nu reiese din mesajele tale!

Ar trebui poate sa te intrebi de ce mesajele tale dau asemenea reactzii si poate ar trebui s afaci ceva in privintza asta!

Ori ai o problema de exprimare,ori zau ca nu te intereseaza decit adevarul tau!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

ALEXANDRA si mie mi se pare ca te cam contrazici:
Uite ce scriai:
Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Adica, uite, de exemplu. maica-mea a fost saraca. Nu avea bani sa-si cumpere haine .
Si-si facea singura, din ce reusea si ea. Si avea niste haine super. Si unicat pe deasupra

De concedii nu aveau bani, sa ne duca pe noi prin diverse locuri. Dar am avut noroc, ca tatal meu e nascut in constanta, deci aveam bunicii in constanta si petreceam acolo verile.

si acum zici:

"Sa-mi cer scuze ca munceau dublu decat altii, ca sa ne ofere cat puteau mai mult, in loc sa se lamenteze ca nu au ce pune pe masa? Si ca asta e, mancam apa cu ceai?"

Pai parca ziceai ca erau ingineri,deci automat aveau salarii mai mari! Si mai munceau si dublu,deci se presupune ca mai castigau ceva,atunci cum naiba nu aveati bani de concediu?
Ai mei erau ambii muncitori maica-mea in industria usoara,taica-meu in industria grea,dar in sectie auxiliara,deci aveau salarii mici.
Am mai spus ca au venint ambii de la tara la 15 ani practic in fundul gol.Si cu toate astea au platit rate la apartament,la mobila,la covoare,avans si rate la masina si mergeam anual in concediu la mare/munte,statiuni gen Borsec,Olanesti ... ne mai trimitea uneori si in tabere.

Cat despre hainele alea unicat,cam asa erau toate,cel putin noi ni le cam faceam la croitorese.Cat se super erau,depindea de ce materiale faceam rost si de talentul croitoreselor.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

monica, salariul unui prospat inginer, in 72-73, era de vreo 1000 de lei, parca.
Deci aveau venituri de aproximativ 2000 de lei,din care isi plateau ratele la casa si tot ce era in casa si isi ajutau material si parintii.
Am spus si asta,in alt post, dar s-a sarit peste.
In 79 cand m-am nascut eu, tata era in armata si salariul nu-l incasa pe perioada armatei, dar ratele erau aceleasi.

Si da, noi nu am mers la mare, decat la bunici. Un singur an am fost la Jupiter.

Iar masina nu am avut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Alexandra,inainte de a cere respect,trebuie ca tu sa-l dai in primul rind,iar respectul este iar un lucru care nu reiese din mesajele tale!

Ar trebui poate sa te intrebi de ce mesajele tale dau asemenea reactzii si poate ar trebui s afaci ceva in privintza asta!

Dana

stii vorba aia: rade ciob de oala sparta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Alexandra, trebuie sa-ti povestesc o intamplare. Acum zambesc si am zambit de multe ori cand m-a mai furat firul amintirilor.
Eu invatam bine. Nu eram prima pe scoala la toate materiile, aveam vreo cateva favorite. Mergeam in fiecare an la olimpiada la una dintre acele materii. Si aveam rezultate frumusele. Imprumutam f des carti de la biblioteca scolii, mai putin una, pe care n-o puteam consulta decat loco, asta era situatia, nu se putea lua acasa. Si era un friiiiiig in biblioteca, napraznic! Parintii nu mi-o puteau cumpara, nu de saraci, ci pur si simplu pt ca nu se gasea. Ei, mie cartea cu pricina imi era f necesara pt olimpiada, ca sa nu mai spun ca-mi cazuse si cu tronc, dar rau de tot :) O avea in schimb o colega, al carei tata era macelar M-a invitat la petrecerea data de ziua ei. Si uite-asa am putut constata ca respectiva carte era asezata in biblioteca respectivilor cu susul in jos

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Dana

BAZAR UMANITAR

Da...o stiu,dar nu intzeleg ce treaba are!

Eu n-am cersit respectul interlocutorilor!Si nici pe sub rinduri nu citesc!Si mai ales,cind nu intzeleg,intreb!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

alexandra, mie mi se pare ca se bat cap in cap afirmatiile tale ca mama a fost profesoara, ca nu a fost membru de partid si ca a fost de cateva ori in RFG.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Dana

Eu n-am cersit respectul interlocutorilor!Si nici pe sub rinduri nu citesc!Si mai ales,cind nu intzeleg,intreb!

Dana

ei, nu-i nimic daca nu intelegi, asta e.
poate cu alta ocazie.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Dana

BAZAR UMANITAR

Dana

ei, nu-i nimic daca nu intelegi, asta e.
poate cu alta ocazie.

BAZAR UMANITAR

Da cred ac ai citi si mai departe de acel nu intzeleg,scos complet din context ,iar ca sa ai ...adevarul tau!

Dana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

alexandra, mie mi se pare ca se bat cap in cap afirmatiile tale ca mama a fost profesoara, ca nu a fost membru de partid si ca a fost de cateva ori in RFG.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

of, doamne, de unde le scoateti?:))

tare as vrea sa-mi dai si mie un citat in care am zis:
1. mama a fost profesoara.
2. mama a fost de cateva ori in RFG.

As ramane indatorata pe vecie.

Mergi la inceput