Sarbatori fericite !Piersicute iul-aug 2012 ( 4)
Raspunsuri - Pagina 4
Daconst spune:
Seara buna burtici!
Eu va citesc zilnic dar mi-e asa o lene sa va scriu...sunt de groaza.Si pe deasupra uit tot pina am terminat de citit.
Simptomele mele sunt cam tot alea ca la fi-miu,adica as dormi si as manca doar.
Diferenta e ca acum am pofte si nu prea imi trebuie dulciuri.In schimb vreau doar gretosenii,mancaruri grele care in mod normal le evitam.
Eu parca vad ca atunci cind iau vitamine,am pofta mai mare de mancare.Oare sa aibe legatura?
In rest mai am zile cind exagerez cu umblatul si facutul curateniei prin casa si atunci simt dureri.Am mai avut de vreo doua ori putin sange rozaliu pe hartia igienica,dar daca stau in pat si iau nospa imi trece.
Pe 27 merg iar la control si apoi imi schimb medicul ca asta prea m-a nelinistit cu parerile lui.
In rest nu am facut nicio analiza in afara de sange si urina.
O sa.-mi pun si eu semnatura cu saptamana in care sunt...ca altfel uit si asta.
Poop si Sarbatori fericite sa aveti!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
carmina_s spune:
Buna dimienata burtici simamici cu burtici!
ce faceti azi? eu sunt la serviciu dar sper sa nu stau mai mult de 12.30. daca nu mai apuc, va urez de pe acum Craciun Foarte Fericit si sa ne auzim cu bine!
11+
bpaula spune:
Dana sarcina usoara si bebe sanatos!!! (nu stiu daca ma mai tii minte de pe celalalt forum, oneden)
ali24 spune:
buna dimi!ce faceti?ce planuri aveti ptr azi?eu vreau sa fac curat si sa imi fac niste sarmalute din piept de pui si ciuperci ca sa nu ma apuce pofta pe dinalealalte cand merg prin vizita ca sunt mult mai grele si vreau sa evit sa imi fie rau.
Daconst-incearca sa nu faci toata curatenia intr o zi ca sa nu te obosesti prea tare.eu de ex am impodobit geamurile si bradu in vreo saptamana.cum aveam chef
11+
rafael albert(25.05.2007)
Simina1980 spune:
Salut,
Sunt si eu o graviduta de iul-aug insa nu ma inscriu inca la odisee ptr ca nu am fost pana acum la medic dar va citesc in fiecare zi.Va urez sarcini usoare si la termen,bebei sanatosi si frumosi si sarbatori fericite.
Asa.... si acum motivul ptr care am scris acum-modificati,va rog titlul si scrieti "piersicute de iul-aug 2012" ca asa e corect,nu?
(sper ca nu va suparati ca v-am spus)
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
adarev spune:
Fetelor, ce va mai pregatiti de Craciun, bravo!!!Bun venit noilor sosite. Eu m-am apucat de calcat, am o groaza si daca tot le aman vad ca-mi creste teancul in permanenta. Asa ca m-am mobilizat.apoi o sa ma duc putin prin oras si o sa facem bradu.Ali, ai intrebat in ce domeniu am biroul, in notariat lucrez.Azi o sa-mi vizitez si prietena la spital. Vad ca in rest toate sunteti ok,ceea ce ma bucura mult. Va pup.
laura_Rts spune:
Neatza! Azi plec la parinti 300 de km. nu am pregatit nimic, mama insa da :). Mai suntem copii cat avem parinti:). Sarbatori fericite si sa ne vedem cu bine.
Fleurdelise spune:
Buna seara fetelor,
Eu am facut doar minimul de curatenie, acum o saptamana cand am facut si bradul, ca noi ne mutam intre Craciun si Anul Nou.
De mancare ma apuc in seara asta: sarmale (vita porc si vitel, amestecat), piftie de curcan + porc, scot curcanul la dezghetat (il voi prepara maine, umplut...inca nu stiu cu ce). Dulce avem cozonac cumparat deja si poate mai fac un tortulet cu mere si frisca. Nu prevedem musafiri ....decat baietii care ne ajuta cu mutatul, ii vom omeni si pe ei....asa ca mancarea sper sa ne ajunga macar pana la anul nou. Ne mutam cu tot cu cratitele de mancare...
Nu prea e cine stie ce atmosfera de sarbatori la noi anul asta.
Le invidiez (cu tot dragul si simpatia) pe fetele ce merg la parinti, niciunde nu e mai frumos ca langa ei de sarbatori.
Eu il mai am doar pe tata, si e departe tare... Cel mult pe internet ne vom vedea.
Azi e ultima zi la birou pana pe 2 sau 3 ianuarie. Nu stiu cum si cand voi mai intra aici de acasa (care din case?), asa ca va imbratisez de pe acum si va doresc Craciun fericit, linistit si imbelsugat, sa fiti sanatoase si piersicutele la fel, si sa ne auzim cu bine in noul an, anul binecuvantat in care, cu mila lui Dumnezeu, vom da nastere puiutilor nostri!
Pupici calzi de aici de la noi, unde ninge pufos de azi dimineata!
....
11 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Ieri am primit rezultatele analizelor,si toate mi-au iesit in grafic,in afara de PH...A iesit 8.Valorile de referinta erau 4,8-7,4.Stie cineva ce inseamna asta? Mamica mandra 7+ Povestea noastra |
Ph = 8 inseamna ca urina este putin mai alcalina ... cauze ar fi mai multe, mai bine discuta cu medicul.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 12 +
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."