Craciun Fericit strumfi &prichindei iul-aug'11(31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Ireth, ma bucur ca ai mai scris.Noi am nascut in aceeasi zi.Felicitari pentru asa bebel vioi.Cu dintisorii ne luptam si noi acum e umflata gingiuta si tot baga degetele nervoasa si tot ce apuca, dar inca nu a spart.

Gliana

Fetelor bebelina mea are un fel ciudat de a se deplasa, face podul si in felul asta misca fundul si se muta de colo colo.Mai este vreun bebic care se misca asa?

Am facut pungutele cu darurile de Craciun.Maine primim colindatori cu mare drag, iar duminica dimineata mergem la bunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Ramona imi pare tare rau pentru ce a-ti patitDar cum ar ice bunica saraca:unde pupa mama ,trece!
Ceva asemanator am patit si eu cu Alexia cand avea 11 luni.Pe moment am fost ingrozita,dar ....a trecut!
Te pup si va urez sarbatori cu bine!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Am fost si noi la colindat, am insotit-o pe Eva, am tras si un somnic in wrap. Am venit inaintea ei acasa sa pregatim sacul mosului, l-am dosit prin baie, si maine il asteptam pe Mos.

Eva colinda cu prietenul ei din bebelusie, sunt asa dragalasi, fiecare canta in legea si in ritmul lui:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Salutare si de la noi, eu sunt in toi cu pregatirile o parte le-am facut de azi pt ca daca sotul lucreaza maine vom vedea cat apuc sa fac.Azi fetele mele cu tati au impodobit bradul, asa fericite erau, e primul an in care facem bradul la ele in camera.

Mergi la inceput

Citat:

sunt suparata, pt ca cu tot pazitul lui bebe, pur si simplu ieri, cred ca o secunda m am ridicat din patul meu si iustin a cazut drept in nas si in cap, pe parchet, din pat.:( am fost cu el la urgenta, ca avea nasul turtit si umflat si urla sfasietor. am facut radiografie, ma rog, n avea nimic. tomograf nu i am facut pt ca era ok, ba chiar radea la dr. acum e ok, mai e putin umflat la nasuc, dar nu mi iese din cap imaginea aia (ca l am vazut chiar cand pica si m am repezit sa l prind, dar n am apucat), cand a picat drept in nasuc, cu manutzele intinse, mic cum e el...si ma simt f vinovata si ma doare sufletul ingrozitor si s a auzit asa un zgomot nasol cand s-a lovit cu nasucul in parchetul ala tare si mi am imaginat toate durerea aia a lui de pitic mic si mi vine sa mi smulg parul din cap si sa mi trag singura palme.

e cel mai scump ingeras si merita sa am mai multa grija de el si am plans toata ziua dupa faza asta si nu mai am chef de nimic.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

ne pare rau pt patania voastra, bine ca nu a patit ceva mai grav

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

By the way Lori, printre dulciurile pe care le voi face de craciun, se numara si tortul ala celebru al tau: al cu mere coapte si zahar ars. Am vazut ca a facut furori. Desigur ca voi face nelipsitul tiramisu si inca un tort cu fructe. Aaaaaa si savarine, caci am luat pachet din ala Dr oetker pt savarine. La mine mai mult sunt dulciuri decat mancare.

Mihaela, cea mai fericita cu mic Imogen Tara
21.07.2011
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul vietii.

Miha spor la bucatarit, sa iti iasa prajiturile bune.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Mi-am pus anul trecut prin mai-iunie o coroana dentara din 3 piese, si acum se misca. F putin, poate mai putin de 1 mm, dar se simte. Ce sa fac, sa ma duc peste stomatolog sa-i dau cu ea in cap? Nu mai am bonurile fiscale, evident. Nici nu stiu daca o astfel de lucrare are garantie si cat. Am stat o gramada de luni pana mi-a pus-o, si am dat si o groaza de bani pe care acum sincer nu-i am la indemana. Mama lor se stomatologi, ca aproape toti fac treaba de mantuiala, nu se gandesc ca ramai fara dinti la 40 de ani din cauza superficialitatii lor!

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

Florina imi pare rau pt tine e greu sa gasesti stomatologi buni in ziua de azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gindurile mele de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!

Cu mult drag

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Sarbatori fericite!

multumim de urari

Mergi la inceput

Ireth bine ai revenit, te mai asteptam cu vesti despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Fetelor bebelina mea are un fel ciudat de a se deplasa, face podul si in felul asta misca fundul si se muta de colo colo.Mai este vreun bebic care se misca asa?

Am facut pungutele cu darurile de Craciun.Maine primim colindatori cu mare drag, iar duminica dimineata mergem la bunici.

Dap...Ana...exact asa face...si pe fatza isi ridica jumate de corp si se impinge in pumni intr-o directie sau alta...in functie de necesitati...presupun ca e fundul taaaare greu

Mergi la inceput