Craciun Fericit strumfi &prichindei iul-aug'11(31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

buna fete cucuiete.

multumesc pt gandurile bune.
iustin sta acum cu nasul julit si rade la mine....e tare bun in puritatea lui.....a uitat tot.eu nu. l as baga inapoi in burtica.....

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Babyblue bine ca nu a patit ceva micutul Iustin.Si a mea o pun intr-o parte a patului si o gasesc in cealalta, insa nu prin rostogolit ajunge, se taraste ea intr-un fel.Deja cand plec din camera, cred ca trebuie sa o pun in patut.

V_florina, imi pare rau pentru coronita, e stresant sa ti se intample asta am pus si eu o lucrare si am chimbato dupa 5 luni...dr care o facuse, desi m am dus si i am spus ca nu e ok, nu facea dcealt sa o lipeasca la loc.Asa ca a trebuit sa renunt la alte cheltuieli si sa-mi fac din nou lucrarea la alt medic, a fost cumplit din toate punctele de vedere.Dar acum sunt ok, am 3 dintisori care nu zici ca nu sunt ai mei...asa bine m-am obisnuit cu ei[:).Poti incerca sa te duci la dr sa vezi cum abordeazaa problema, nu ai ce pierde, ar fi absurd sa ti ceara din nou bani, insa e posibil sa nu fie in stare sa remedieze problema.

Corry sunt adorabili bebeii tai.Iustin are alt temperament, nu pot fi la fel.De rostogolit se va rostogolit si el.Eu dupa ce ai scris tu ca te-a trimis pediatru la neuro, m-am dus cu bebelina mea la un neurolog pediatru fara trimitere am platit consultatia.Foarte mirat, m-a intrebat de ce am venit, iar cand i-am spus de rostogolit a facut o fata lunga la mine.A consultat-o, tonus muscular, reflexe etc si mi-a spus ca e ok copilul.S-a intors apoi din greseala(era nervoasa ca nu o iau in brate si bataindu-se pe laterale a cazut pe burta) as zice de 2 ori si atat acum nu are de gand sa o mai faca.Iar de trezit noaptea mi-ar placea si mie sa o faca bebelina mea ca sa pape mai mult.

I-am luat fetei nasului pana la urma o pijamaluta, la nasi un set dragalas de cesti de cafea din portelan si diverse bunatati, dulciuri, bauturi.

Eu sunt suparata astazi ca mi-am pierdut un cercel de laun set de argint cu piatra de ametist, care avea valoare sentimentala.Dar o sa treaca...

Abia astept sa plec prin deplasare ca la mine in casa nu miroase a Craciun( miros de cozonac, carnaciori etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Corry si bebelusa mea plange uneori cand mananca.Am vb cu dr si mi-a spus ca s-ar putea sa aiba o intoleranta la lapte.E suspecta chiar de alergie.Ca o doare burtica, are crampe, gaze.Vb cu pediatru.Eu acum o sa incerc lapte HA si o sa urmaresc daca este o imbunatatire a digestiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Dupa o lunga absenta buna seara si de la mine
Am absentat cu motv. Nu mai pot sa fac nimic in casa de iepure jr. Toata ziua vrea atentie, nu doarme decat 2-3 ore pe zi (fractionat, bineinteles) si cum sunt singura singurica acasa de dimineata pana seara tarziu nu stiu unde sa ma mai impart... mancare? curatenie? somn?....
Din ianuarie sper sa revina lucrurile la normal!
(apropos, acum e mama la mine si face mancare, d-aia eu stau pe forum )
Pentru cine n-a urmarit progresele noastre pe FB avem 2 dintisori, ne rostogolim pe toate partile (in cap si-n fund nu sta, dar in rest... e intr-o miscare continua), avem 6.71 kg (asta dupa ce o luna de zile nu a pus un GRAM pe el...) iar ca lungime... undeva gen 65-66, nu sunt sigura inca.
Am avut foarte mult de tras cu dintisorii dar nu cu urlete ci cu mancatul. O luna de zile cum spuneam nu a pus nimic pe el, nu a mai vrut sa manance de eram disperata. Cum a erupt primul dintisor cum s-a linistit. Insa din pacate nu mai vrea sa manance la san...sau nu ii mai ajunge laptele?! la masa de seara are intotdeauna si completare undeva la 200 de ml minim. Apropos, asta nu e semn ca trebuie inceputa diversificarea? din ianuarie ma bate gandul sa incep cu ceva legume, cereale, ca mi se pare ca mananca prea mult lapte si tot nu se satura.

Gata, da semne ca se trezeste...
Sper ca dupa sarbatori sa pot sa fiu mai activa. Chiar mi-a lipsit forumul, dar cum in toata perioada asta am avut o lipsa acuta de somn (tot dintisorii sunt de vina) am zis ca e mai important sa ma osihnesc cand pot decat sa stau pe forum.

Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Lasati magia colindului strabun sa va picure in suflet fiori de sfintenie si primiti cu drag gindurile mele de pretuire, realizari depline, sanatate si prosperitate!

Cu mult drag

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

corry, dar din poza asta care este Iustin si care Matei?

Stanga -Iustin,Dreapta-Matei

O mama implinita de: Matei si Iustin * 03.08.2011*

ADORABILI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

buna fete cucuiete.

iustin sta acum cu nasul julit si rade la mine....e tare bun in puritatea lui.....a uitat tot.eu nu. l as baga inapoi in burtica.....

_

ACOLO E IN SIGURANTA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda82

Eu sunt suparata astazi ca mi-am pierdut un cercel de laun set de argint cu piatra de ametist, care avea valoare sentimentala.Dar o sa treaca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Insa din pacate nu mai vrea sa manance la san...sau nu ii mai ajunge laptele?! la masa de seara are intotdeauna si completare undeva la 200 de ml minim. Apropos, asta nu e semn ca trebuie inceputa diversificarea? din ianuarie ma bate gandul sa incep cu ceva legume, cereale, ca mi se pare ca mananca prea mult lapte si tot nu se satura.

Sarbatori fericite tuturor!

Dragostea nu inseamna doar a te uita in ochii celuilalt ci de a privi impreuna in aceeasi directie

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

PAPA BINE, al meu a papat 200 ml de doua ori in viata lui:))))

sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

buna fete cucuiete.

_

Ma bucur mult Ramona! Pupam fericitul!
Intr adevar, orice e rau, ei plang pe moment si apoi uita! Este efectiv adorabil! As vrea sa uit si eu in clipa 2 tot ce e rau!

Mergi la inceput