Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisik, da-le incolo de sarmale, relaxeaza-te si bucura-te de sarbatori alaturi de oamenii dragi !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

subscriu
si bine ca chinul n-a fost in zadar si se apartamentul iese asa cum vi l-ati dorit

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, cum a fost la serbare ?!! vrem pozeeee !!!

Alexandra, si pe tine vrem sa te vedem la serbare, gata pozele ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, cum a fost la serbare ?!! vrem pozeeee !!!

Alexandra, si pe tine vrem sa te vedem la serbare, gata pozele ?!

le asteptam de la marele fotograf, habar n-am cand or fi gata, ca noi n-am reusit sa facem nimic, deh, eu pe scena si tat-su ascuns prin spate pe dupa multime

Amalia

Mergi la inceput

Sa nu uite mosul ce livrari mai are de facut

Lista actualizata:

Moshu' DC-ist:

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

M-am trezit si eu acum, dar fug iarasi la treaba prin oras, diseara vin o parte din invitati si eu inca nu am terminat ce aveam de facut.

Gianina vin la tine :)

Sa va anunt si pe voi cum o sa-l cheme pe bebe: Leon ( in buletin Leonard :), suna bine cu numele de fam ).

De mancare eu fac :
- soacra aduce sarmale de la Deva
-matusa aduce salata boeuf
-mama aduce piftie de curcan si biscuiti tematici
-vara-mea aduce tot un soi de salata
- acum imi face doamna de mancare snitele si chiftele
-o sa fac si eu diseara salata mea ruseasca si maine ceva conopida cu branzeturi la cuptor
-mai face si cumnata ceva de mancare
De foame nu cred ca murim...

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Mergi la inceput

De unde cumpar cozonaci buni?

Mergi la inceput

Dyana ce bine ca ai rezolvat cu dintii. Si eu trebuie dupa ce nasc sa investesc in dintisori. Eu chiar cand am ramas gravi vroiam sa-mi pun aparat, dar o sa astept sa nasc.

Pisik era normal sa mai intervina cate ceva, mai ales ca ati luat-o de la 0. Eu am lipit doar un tapet si tot nu a iesit chiar cum am vrut. Pupici si forta multa in continuare.

Gaza te pupic tare. Abia astept sa mergem la o intalneala impreuna. Votez si eu pt septembrie, pana atunci se face si bebe maricel

Mergi la inceput

Eu il astept pe al meu sot sa mergem impreuna in oras si de juma de ora imi tot zice ca in 10 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, m-a apucat asa o melancolie, ma mai ajuta si muzica de la radio.

Am terminat (aprope,) treaba pe la serviciu, am predat statistica, mi-am aranjat hartiile, am sters biroul si astept sa se dea stingerea. cica in jur de 12.

Eu de luni am concediu si ma voi intoarce pe 9 ianuarie...la anul.

Si d-aia m-a palit asa ceva...nostalgic. Am incheiat un an de activitate inceput in Galati si dus tars, grapis, pe coate si cu nervii in pioneze la Braila. Nici acum nu stiu daca a fost decizia cea mai buna mutarea mea aici insa multumesc lui Dumnezeu ca sunt acasa si am mai mult timp pentru copil.

Bai, dar moshul asta ma enerveaza pe mine dar pe voi...Zau, cele care se stiu responsabile cu darul lu Moshu verificati sa cumva sa se fi intamplat ceva. Surpriza, surpriza...dar sa fie una placuta...VA dati seama acum de ce NU am intrat in joc, da? Pai, saream la jugulara daca mi se facea o asemenea surpriza nervozatoare.

Stiu ca cele ramase la urma sunt cele dintai si d-aia vor fi premeiate cu multi pupici pentur rabdarea de care au dat inca o data dovada.

Spor la pregatiri si drum bun celor ce vor petrece in deplasare sarbatorile.

Noi luni vom pleca la Siriu sa ne petrecem...asa ca ne-lumea...Craciunul si ce om mai petrece. Si vom pleca DACA vom avea masina. caci de 2 sapt a dus masina in service si nici pana la ora asta NU s-a primit acceptul sau ce puii mei trebuie de la firma de asigurare. Simt ce innebunesc. Masina e facuta. Actele dureaza. Daca nu s-o putea rezolva NICI nu stiu ce vom face. DAca ma cert cu omu tot nik nu fac dar am eu ac de cojocul lui. Caci daca gafam eu ....presul era lux...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Gata, am venit de la medic, cica nu e nimic de speriat, un inceput de bronsita sau asa ceva, daca nu face febra e ff bine ceea ce sper si eu !ma bucur ca suntem liberi zilele astea

Olga, imi place Leon
Spor la treaba si petrecere placuta !!

Mergi la inceput