Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Pisik . De cand tot voiam sa-ti spun: pai tu ai impresia ca poti sa treci printr-o renovare de asa amploare numai cu zambetul pe buze?? Te framanti cand nu trebuie, adica cum dracu sa nu te enervezi ca ai wc-ul in panta???? sau ca ti s-a terminat parchetul ca n-au fost aia in stare sa masoare????????? Eu as fi dat cu ei de pereti... si pe bune ca n-as fi regretat dupa aia nici nervii mei nici "japca" data lor!!
Cred ca asta e cea mai buna "achizitie" din ultimul timp pentru mine: mi se rupe pe cine supar cand ma enervez!!! daca am de zis... fugi ca ti-o iei!! Ma enervez ca naiba si nu mai tin in mine, si cand imi trece ... ori consider ca a fost pe buna dreptate si aia e, s-a dus, nu-mi mai fac alti nervi.... ori daca vad ca am gresit-o imi cer iertare (nu "o las sa se estompeze", sperand ca se desumfla balonul si uita persoana respectiva daca ma dau la fund o perioada) ... si din nou ma simt bine cu mine, si nu mai pastrez ce a fost.
Noi amandoua suntem firi vulcanice, si sa ne spuna cineva sa nu reactionam furtunos la diverse situatii.... e degeaba. astea suntem, temperamentale pana-n maduva... dar asta e farmecul nostru, nu???
Din toata polologhia mea sper sa intelegi ca eu sunt langa tine, te inteleg, mi se pare foarte ok sa te enervezi si sa reactionezi.... si ..... lasa-le sa se duca!!!

Mergi la inceput

Am ateptat sa treaca complet efectul anesteziei sa vad in ce stare se afla cele 2 maselute, ca eram inca la semnul intrebarii despre afectarea nervului la uan din ele. adica s-a apropiat foarte mult caria de el, si daca in 7 zile nu am probleme am scapat!!!! Vad ca am doar o usoara jena, dar cred ca e mai mult pe gingie care e facuta praaaaaaf, ca aveam caria foarte mult prinsa sub ea si a trebuit dezlipita bine de pe masea.
Cred ca e prima seara in ultimele 2 luni cand adoarme mutzu inainte de ora 11. Si ce frumos a adormiiit, la mine in brate, dupa vreo 15 minute de gadiliceala de cred ca am trezit tot blocul. Ador sa-l adorm, e momentul nostru de maxima tandrete, de calm, de pace.... e cel mai bun calmant din lume pentru mine. Si chiar daca "anturajul" ma condamna ca-l adorm eu si mai ales ca mai si dorm cu el foooarte des (de fapt vizitele conjugale in dormitorul meu sunt ocazionale)... eu n-as putea vreodata sa le explic (si nici nu incerc, le multumesc pentru sfat si le zambesc gales si tamp ) ce bucurie e pentru mine momentul asta din zi.

Mergi la inceput

Maine dimineata sper sa ajung la biserica sa ne imapratasim (eu si mutzu); am uitata sa va zic ca am gasit pana la urma preot, langa noul meu servici (m-au chemat cu niste acte) si mi-a placut taaare mult de el; am stat de vorba mult, nu eram decat noi 2 in biserica... a fost foarte fain. Si vreau sa ma duc la el si cu mutzu sa ne impartaseasca, ca mi se pare un preot care depaseste bariera aia comerciala si are timp si de noi, ca oameni... si asta e adevaratul har. Oricuym daca nua jung maine ne ducem sambata dimineata. Sunt tare fericta ca am reusit sa tin tot postul, si nu l-am tinut ca "sa capat" ajutor, ci ca o forma de recunostinta pentru schimbarile din viata mea care m-au adus mai aproape de El si mai aproape de mine.
A, ca mi-am adus aminte.... eu am sarit intentionat autocaracterizarea, din simplul motiv ca am scris-o..... si omul care sunt acum e departe de cel pe care-l cunoasteti majoritatea dintre voi.... si nu vreau sincer sa fiu considerata "visatoare sau falsa". Eu stiu ca e greu sa crezi ca un om se poate schimba atat de mult, nici eu acum un an n-as fi crezut pe nimeni capabil de o asemenea transformare... dar eu am trecut prin asta, si am realizat ca daca te gasesti pe tine, asa cum te-a facut Dumnezeu.... nu-i nevoie sa-ti afisezi o fata de calugar shaolin in meditatie, ci poti sa ramai in continuare furtunoasa si expresiva si exuberanta si plina de pofta de viata.... si cum vrei tu sa fii.... dar schimbarea din interior o arati in alegerile tale, in cuvintele tale, in modul cum tu alegi sa reactionezi , sa lasi sa treaca, sa te aperi sau nu... sa-ti fie tie bine, indiferent ce zic ceilalti.
Iar mie acum imi e bine daca nu v-o trimit.... pentru ca nu o vreau umbrita de ganduri de falsitate.
PS. familiei mele i-au trebuit luni bune sa se obisnuiasca cu schimbarile, deci as fi absurda sa va cer sa ma credeti pe cuvant!!!

Mergi la inceput

BUHUHUUUUUUUUUUU!!! Dormiti, ai??? Pai atunci sa bag si eu nasul in perna langa barbat, ca el dormea inainte sa ma duc eu cu mutzu la somn si a trecut de prima ora de sforaiala crunta, ca la el cam atat dureaza, o ora si dupa aia doarme cuminte
Somnic usooooor, si sa visati frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele !
Eu nu-mi mai vad capul de treburi. De o saptamana alergam dupa produse pentru Craciun, curatenie, cadouri. Azi am colindat toata ziua si sunt rupta dar m-am intors cu plasele pline de cadouri asa ca sunt Happy.

Am mai aruncat cate un ochi sa vad ce faceti dar n-am avut timp sa va raspund.
Am vazut pozele de la intalnire si mi-a parut tare rau ca nu am fost cu voi acolo. S-a vazut ca v-ati distrat de la mic la mare. Fetele tot frumoase si iubibile si tare mi-ar fi placut sa le ascult seara la povesti. Ghioceii tot mai mari si mai frumosi. Ar fi frumos sa facem un colaj cu poze de la toate intalnirile noastre sa vedem cum au crescut.
Am vazut poze si cu Bogdanel la serbare si teroristele mici si frumoase. Am ramas socata de cat a crescut Adela si ce mult si frumos vorbeste in filmulete. Nu am gasit pozele cu Rares da mai caut.

Gata am dat raportul, maine ma bag in bucatarie. Am planuri mari pentru multe prajituri.

aaahh era sa uit noi votam cu luna Septembrie + pentru intalnirea din Bucovina, pentru ca din pacate ni s-a mutat concediul. Si vreau sa fac lobby intens pe tema asta ca suntem destul de necajiti asa ca ne-ar prinde bine un motiv de bucurie in concediu. S-a notat sefa?

Gata va pup, fug la nani

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor
nu-mi vine sa cred ca nu si-a bagat nimeni nasul in dimineata asta
vin cu cisterna de cafea, ca poate-poate mai animam un pic atmosfera

eu raportez traheo-bronsita (banuita de mine si constatata de medic)
de ieri de cand sunt pe antibiotic si alte-alea sunt mult mai bine; acum pot cat de cat vorbi, deci sunt pe drumul cel bun
micshu' sper sa fie in aceeasi stare (tusitoare ce-i drept dar din gatuc, sper sa nu fi coborat ) mergem maine dimineata sa ne constatam, apoi facem bagajele, mancam si plecam la bunici pentru o saptamana

va spuneam ca am portbagajul plin de cadouri (ca acela a ramas singurul loc "sigur" ) si pentru ca avem tare multe bagaje trebuie sa-l intampinam pe mos maine dimineata (ca eu sper ca macar jumatate sa ramana acasa, sa nu le plimbam chiar pe toate)

cand vorbim despre cadourile DC-iste? ca eu de-abia astept sa va spun "filozofia" mea cand am cumparat cadoul, ca sa vedeti ca nu ma dezmint in nici o imprejurare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!

Gianina, sanatate multa ! te-am sunat ieri dar nu ai raspuns, mai revin azi !
Sanatate multa Micsunicii sa-i treaca tusea ! si noi ne luptam cu o tuse , azi noapte a fost cam agitata Ada asa ca azi mergem pana la pediatra sa ma asigur ca e totul ok
Ma enerveaza ca si anul trecut fix de Craciun eram racite !

De cadouri vorbim dupa ce le primim si noi , tocmai am aflat ca si maine Fancurier-ul lucreaza asa ca sunt linistita

Gaza, s-a notat propunerea voastra ! sa inteleg ca nu mai veniti in iunie in concediu ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi!

am venit si eu cateva ore la birou, am dus si pisica cateva ore la gradi sa-i ureze Craciun fericit lui miss, la insistentele ei

azi am in plan ultimele cumparaturi, ca maine vreau sa fiu libera, sa facem bradul si sa asteptem musafirii si colindatorii

uff, sanatate multa ghioceilor bolnaviori, speram sa nu fie nimic grav

Amalia

Mergi la inceput

Pisik, da-le incolo de sarmale, relaxeaza-te si bucura-te de sarbatori alaturi de oamenii dragi !

Mergi la inceput

Noi am facut bradul aseara si sunt tare tare multumita de cum a iesit , Ada a pus ei ea globuri in sau pe langa el, a aranjat margelutele, ce ma: a venit Craciunul !!!

Si eu azi sper sa plec pe la pranz de la birou

Mergi la inceput