Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 5
anamariame spune:
Oh, Dyana, ce nasol! Eu nu am avut niciodata o durere de masea, habar nu am cum este! Sper ca nici Eva nu o sa afle vreodata!Fetelor, mi-au ajuns calendarele de pe emag! Sunt absolut superbe, pe unul dintre ele am pus si perlutze de-ale Evei spuse de-a lungul timpului!
georgiana310 spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
M-am lamurit intre timp!
Si ca tot am inceput, felicitari mamicilor care asteapta al doilea bebe si, celor care deja il tin in brate!
Sarbatiru Fericite, inca o data!
inapreda spune:
Olga, pentru invitatii tai poti organiza:
1. o tombola, cu premiile:
premiul cel mare: 2 bilete la film
premiul special: un tiket cadou la o pedichiura (spa sau nu, functie de buget
premiul de consolare: un vin spumant
2. un soi de "concurs", "in cautarea comorii"; invitatii primesc indicii pe toata perioada vizitei, inca de la intrare iar premiul sa fie un sipet cu bomboanele sugerate de Bebe!
Succes, sa aveti parte de o petrecere minunata!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebe_shtrumf hai ca voiams a zic eu ce gatesc si cand colo am ramas uimita ca am primit de la bestevent un paket , ceva pt Ari-hair dresser si un suport de lumanare...dar eu n-am comandat nimik! ciudat, nu? niciun biletel, ceva felicitare, nici vreo idee de concurs sau ceva...eu ce fac? |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
AlexAndra_81 spune:
salutare!
ne-am intors si noi de la serbare, care a fost interesanta...sa-i zic asa. Participanta la serbare, pe langa Amalia a fost si mami de Amalia, care a trebuit sa stea ghemuita pe scena, in spatele scaunelului piticei, tinand-o de mana, cat timp a durat spectacolul. Nu pot sa-mi dau seama ce-a fost cu ea, dar a plans jumate de serbare ca ea vrea acasa, si deodata, fara sa se intample nimic spectaculos, si-a revenit, s-a apucat de dansat pinguinul si calusarii, de zranganit sorcova, si a spus la cererea ei expresa o poezie Mosului, in afara programului. Copilul meu clar nu merge niciodata cu turma
acum am ajuns acasa, e super happy si se uita la Aladdin, ca a primit-o pe Jasmin de la Mosu si nu prea stie ea exact ce-i cu ea, asa ca recupereaza
sper sa primim pozele de la serbare maine, sa vedeti ce frumos m-am comportat pe langa copii
Amalia
dyana27 spune:
m-am intoooooooors!!! Deci m-am indragostit de cabinet si de medicii de acolo. N-am simtit nimic, m-au superanesteziat, iar calitatea actului medical in general este muuuuuult peste orice asteptari. E adevarat ca si banii sunt pe masura, dar sa mor eu daca nu a loucrat tipa o ora si 45 min la mine in gura ca sa repare 2 masele..... si arata impecabil. O sa mai am nevoie de o usoara pilire la un colt, pentru ca din cauza anesteziei nu muscam bine si a ramas sa vad unde ma jeneaza si sa-mi termine data viitoare.
estimarea e asa cum ma asteptam (8 carii adica), cu diferenta de 2 care totusi nu sunt carii, ci doar usoare fisuri ce au depus tartru urat si intr-adevar trebuie sigilate si alea. Si daca adaug 2 implanturi si o extractie de masea de minte.... totalul este de: 98 milioane. Bine, sper ca va imaginati ca nu o sa-mi fac eu cele 2 implanturi de cate 40 de milioane fiecare la ei...
dar pertotal sa ies sub 20 milioane toata gura.... e super ok, fata de cum ma asteptam eu.
Dar cum spuneam, m-am indragostit de ei, mi-au aratat un alt standard in stomatologie, in tratarea pacientilor... in profesionalism si conditii. Deci raman la ei!!!!!!!!!
ramona7575 spune:
Seara buna !!
Alexandra cand am citit postarea ta m-am vazut pe mine la serbarea lui Stefan care s-a comportat ca Amalia... eu am stat cu el pe sacunel pana la jumatatea serbarei, ca prin minune s-a inveselit si a inceput dansurile si aplauze chiar cand nu trebuiau... nu am fost prea incantata nici de Mos care a fost un mutulinca, nu a vorbit cu copii, nu i-a luat in brate, nu am putut face poze... cam intunecata sala...
Eu am foarte racita, abia azi mi-am mai revenit, am facut 2 cozonaci reusiti
Maine mergem la mosul de la Mall, sper sa fie o atmosfera mai placuta...
Pup !
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Seara buna !! Alexandra cand am citit postarea ta m-am vazut pe mine la serbarea lui Stefan care s-a comportat ca Amalia... eu am stat cu el pe sacunel pana la jumatatea serbarei, ca prin minune s-a inveselit si a inceput dansurile si aplauze chiar cand nu trebuiau... nu am fost prea incantata nici de Mos care a fost un mutulinca, nu a vorbit cu copii, nu i-a luat in brate, nu am putut face poze... cam intunecata sala... Eu am foarte racita, abia azi mi-am mai revenit, am facut 2 cozonaci reusiti Maine mergem la mosul de la Mall, sper sa fie o atmosfera mai placuta... Pup ! |
eu mi-as fi dorit sa fie sala mai intunecata, asa poate nu ne vedea si ar fi fost mai bine, ca repetitia cica a iesit perfect
esti tare daca tu si racita faci cozonaci buni, eu recunosc ca n-am facut niciodata , dar am o tanti care imi aduce la fiecare sarbatoare cate 2 cozonaci bestiali
daca n-ar fi asa inghesuiala as aduce-o si pe Amalia maine la mall, hmm, mai studiez...
Amalia
Floric spune:
Si noi maine seara avem intalnire cu Moshul Mall-ist.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Pisik06 spune:
Hello!
Va salut si eu la ceas de seara. Copilul inca nu doarmeface dus cu tati. Eu azi am alergat dupa ultimele cadouri, ca mi-am luat liber, nu mai suportam sa ma duc la serviciu, simteam nevoia sa iau o gura de altceva. Acum pe seara m-am cam enervat cu socrii, deja e prea multa convietuirea, se cere remutarea. Am trecut pe acasik astazi, arata cu mobila pusa, bucataria e de vis, pacat ca inca nu e curat si balconul va arata mult timp ca un depozit (si ala nasol, ca v-am zis ca nu l-am bagat in lucru), dar in rest e grozav. Bine, evident ca am mai intampinat dume de genul: perdelele nu sunt taiate in doua cum am solicitat, ci e o ditamai bucatoaia de 5 m, drept pt care trebuie sa ma intorc cu ele la magazin, canapeaua e cu coltul in partea dreapta in loc de stanga si nu stim daca mai au , dar na, sper sa se termine si cu ghinioanele astea la un moment dat.
Azi mi-am semi schimbat lucul, adica pe bob-ul ala sau cum or zice ILINCA si INA ca e, mi-am tras suvite, arata bine, zic eu
INAAAA, n-ai sughitat azi? M-am codit o ora in Orsay daca sa imi iau sau nu o bluza sa o port de Sarbatori cu o fusta luata mai demult tot de acolo, fusta e de stofa gri cu buline de catifea neagra iar bluza din ceva voal culoare roz-fucsia dar prafuit, nu aprins. Vanzatoarea a zis ca nu merge combinatia, eu ziceam in gand ca da, daca aveam nr tau parol ca te sunam. Dar o sa pun o poza sa iti spui parerea. Oricum cred ca ma imbrac asa daca mi se pare ca merg impreuna, ca mi s-a pus pata
Maine am zi de prajiturit, sa imi scot parleala ca anu asta nu fac sarmale, ca socra-mea intelege prin a ma lasa sa fac si eu sa ma puna sa impachetez, dar amestecul si tot sa fie facut de ea, plin de grasime si cratita plina de slana. Hai ca v-am dezvaluit si motivul necajelii mele de asta seara. Dar gata cu vaicareala, maine impodobim bradul la oameni dragi si ne pregatim sa intram in atmosfera
Va pupacesc
Mami de minune mica