Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata pe la prinz, tufete

Am intrat in vacanta, iupiiii!!!

Deseara plecam la socrii, pina in 2 ianuarie, asa ca va urez de-acum (desi voi mai intra pe net sporadic) sa aveti sarbatori minunate, sa fiti fericite, frumoase, bune, iubite si mai puneti voi pe lista ce mai doriti

Sa va aduca mosul gerilos ce jucarii visati si sa aveti un An Nou mai bun decit cel care se incheie.

Va pup si sa ne regasim sanatoase si voiase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Eu acum am venit din cimitir; am fsot cu sor' mea sa-i ducem mamei globuri si i-am facut si un bradut cu globulete verzi si aurii

Nu stiu ce am cu verdele, intotdeauna mi-a placut dar acum cred ca exagerez; si camera lui Ian are tapet si perdele verzi; la fel si o mare parte din accesorii!

Am avut de rezolvat si niste "trebi"...administrative pe care am reusit sa le duc la capat datorita Novuselului. Novus, iti multumesc, sper ca nu te-am stresat!

Ian e la dus singur face experimente cu apa si sapun; mesterii imi finalizeaza ultimele chestii si io mai am o gramada de treaba!

Sanatete tuturor bolnaviorilor si spot la treburi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Imi place Leonard!
Si Leo si Leon! Unde are accent? Pe "Le" sau pe "on"? Ca sa vedeti ce "stresuri" am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, cum se zice: placerea a fost de partea mea !!
Ma bucur ca sunteti in grafic cu pregatirile !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Io am ajuns acasa acum si ma pregatesc sa merg la copiii de la Casa Pinocchio:(.

Sper sa ma tina nervii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Salutare si de la noi!Oare ce s-a intamplat cu mosii de nu au ajuns unde trebuie?Eu am avut o saptamana de zici ca a fost a Pastelui, am platit pentru toate boacanele de peste an, sper eu , pe langa faptul ca ni s-au furat echipaemnte de vreo 2000 lei, am mai pierdut inca vreo 2000 din diverse motive, iar astazi dimineata mi-am gasit masina lovita in parcare Multumesc lui Dumnezeu ca Eva este bine, altfel imi pierdeam mintile. Daaaar, astazi este ziua tatalui meu, asa ca diseara petrecem! Va pup, sa aveti niste sarbatori cu adevarat magice, pline de calm si liniste, si cu muuulte cadouri pe sufletul vostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eiii, pana maine seara au tot timpul sa ajunga mosii, probabil vor sa respecte traditia si stiindu-ne curioase nu ne aduc cadoul ami repede ca sa nu il desfacem

Eu trebuie sa mai stau pana la 15 la birou, ca de lucru clar nu mai am chef

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu am fost aseara la petrecerea organizata de firma, acum dorm pe mine, avem si program normal pana la 18 Dar ma bucur ca m-am distrat, ca nu am mai avut parte de ceva vreme.

Dyana: ma bucur ca ai gasit si preot si dentist pe placul tau.

Anamariame: imi pare rau de pataniile voastre, dar e bine ca-ti dai seama ca sunt alte lucruri mult mai importante.

Olga: imi place Leonard

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Novus, esti optimista, vad. Dar maine mai lucreaza posta romana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

gata munca, ma duc si eu sa recuperez copilul

la noi petrecerile incep din seara asta, plecam sa colindam si sa ne intalnim iar cu Mosu, ce-o fi in capul lui fii-mea dupa atatia Mosi habar n-am

Craciun fericit si linistit fetelor care pleaca deja la distractii!

Amalia

Mergi la inceput