Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 19
inapreda spune:
Hola,
Tocmai maninc o para dar vreau si eu cafea si un...nurofen Ma doare capul ingrozitor!
Ilinca, nu ma pricep la diaree; sper si eu sa nu fie virus; stiu ca nu se dau fructe crude (nici macar banana); in rest, cum au spus fetele: orez, morcov, piine prajita. Iaurturi, nu!
Sa stii ca si mie mi-a inseninat ziua si gindurile cadoul primit simbata.
Sa aveti o zi minunata!
Bianca
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Am uitat sa zic ca si Pisi m-a surprins anul acesta , pe langa parfumul ales mi-a adus mosul si o geaca de la Orsay, bine, nu pe NV, cam tot la cerere dar asta conteaza mai putin , de la el chiar nu mai am asteptati la cadouri surpriza ca stiu cam ce as primi si zau ca nu-mi mai trebuie electrocasnice www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Foarte frumos din partea lui! Inseamna ca tot anul a fost...foarte frumos din partea ta!
novus spune:
Inapreda , ce ti-a adus mosul de la Jambo ? lui i-a placut cadoul de la tine ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
La noi a fost cu peripetii.
Anastasia a infascat punguta cu bomboane de pom cu printese si a disparut...Unde?!
In bucatarie, pe intuneric, sub masa...ce buuuna era ciocolata.
In cutiile mele, am gasit o esarfa suuuperba (zici ca-i pictata...poate chiar e) si o rochie...Si asta-i extraordinara, dar e cam cadou "otravit", ca prin unele puncte esentiale se mai vad diverse, asa ca mi se sugerara niste rezolutii "serioase" pt 2012.
novus spune:
I-am spus Adei ca i-a mai lasat mosul niste cadouri la mama si acum ma innebuneste sa plecam mai repede sa vedem ce a mai primit
Ieri oricum m-a impresionat cand mi-a spus ca ea are carti destule si nu-i mai trebuie, bile la fel, eu incercam sa o lamuresc sa facem nu stiu ce si ii tot promiteam ca ii va aduce mosul diverse chestii pe care ea le refuza politicos
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro In cutiile mele, am gasit o esarfa suuuperba (zici ca-i pictata...poate chiar e) si o rochie...Si asta-i extraordinara, dar e cam cadou "otravit", ca prin unele puncte eseniale se mai vad diverse, asa ca mi se sugerara niste rezolutii "serioase" pt 2011. |
Wowwww Andiaroro !! super cadourile !! sa-ti traiasca sotul !!
Cat despre Anastasia, ce sa mai zic, cu initiativa fata, bravo !!
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Inapreda , ce ti-a adus mosul de la Jambo ? lui i-a placut cadoul de la tine ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La cerere, o crema si o lotiune ROC si, surpriza )dar cu complicitatea unei prietene ) un tichet cadou de la magazinul cu Denny Rose! De abia astept sa merg sa-l...valorific!
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
La cerere, o crema si o lotiune ROC si, surpriza )dar cu complicitatea unei prietene ) un tichet cadou de la magazinul cu Denny Rose! De abia astept sa merg sa-l...valorific! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Oooo super, rezultatul conteaza , cu sau fara complicitate !!
novus spune:
Si Pisi intr-un an a complotat cu prietena mea de la birou de era sa lesin cand am primit cadoul,numai chestii pe care mi le doream , noroc ca mi-a picat fisa repede dar nu am dezvaluit depistarea elfului si a fost tare tare incantat
inapreda spune:
Lui Jambo cadpurile de la mine ii sint...mici Nu s-a mai intimplat NICIODATA sa gresesc marimea pentru cineva, pina acum. De placut, i-au placut tare, dar ce folos? Si nu inteleg cu incaltamintea: Jambo poarta, clar, 42 si 42 i-am luat; Jambo zice ca sint 41.
Socrul mi-a spus ca am stricat banii pe prostii