Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 18
Bianca2503 spune:
Buna dimineata!
Sa aveti parte de Sarbatori asa cum vi le doriti si fara evenimente neplacute.
Va pup pe toate si va spun ca va iubesc si simt ca oricand ma pot baza pe voi.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 NOVUS, eu am uitat bratara aceea la munte Eram sigura ca nu e vorba de mine, dar cand sa caut in sertarul in care sigur am pus bratara primita de la OLGA, pentru ca vroiamj sa o port la MADA nu am gasit-o. Ametita ce sunt, am lasat-o pe masa in hol. Asa ca sa le zici gazdelor ca s-a revendicat si bratara Mami de minune mica |
Le zisesem deja sa aduca tot ce au gasit, o sa i le dea Tamarei dupa 02 ian in Buc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
La noi e o tentativa de ninsoare, mai mult spre lapovita dar tot se apropie mai mult de atmosfera de Craciun
Astazi mergem la mama la pranz si apoi diseara avem niste vizite in program, sa vedem cum se culca si Ada
novus spune:
Nu mai vine nimeni la o cafea ?? toate deschideti cadourile ??!!
Dodo-pui spune:
Miros de brad parfum de flori,
bat la ferestre uratori,
clipesc pe cer mii de culori,
fiti fericiti de sarbatori,
acum si-n anii urmatori,
CRACIUN FERICIT SI BINECUVANTAT!
Sunt foarte fericita ca am doi copii SUPER FERICITI:
-Bogdi a primit ce si-a dorit:-pinguinul si shrek si penru Isabella darurile hunei
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Craciun fericit!
Al nostru a fost cu mici emotii...
In fine, partea cu sarbatoarea a fost ok: mancare putina (adica io am avut chef sa fac un singur fel, noroc ca a facut soacra sarmale, chiftele si snitele pentru feciorash); brad am avut pe ultima suta de m si Phiphi e foarte incantata, tot trebuie sa cantam "o brad frumos" in fata lui(si io si Andrei stim doar 2 versuri, dar le repetam la nesfarsit:))). Cadouri a avut amarashtene (soacra i l-a dat cu vreo 2 saptamani inainte) dar i-au placut. Oricum cel mai mare succes l-a avut "apasa o tasta" ce l-a primit cu 2 zile inainte prin curier;)))
Dar pe la ora 4 facuse un kk moale si n-a vrut sa manance nimic toata ziua (dimineata mancase "outz") decat kinderul pe care il aduce bunica-sa obligatoriu de cate ori vine:))).
Am vazut la un moment dat ca nu e in elementul ei, se schimonosea, scancea, era clar ca o doare ceva, io nu stiam ce, tot ce stiam e ca nu are febra.
Si pe la 9 seara face alt kk exploziv de s-a revarsat prin mai toata camera (tre sa jucam la loto:))) dupa ce cu vreo 15 minute am vazut ca o chinuie rau ceva.
No, io nu-s panicarda de felul meu dar diaree a facut o singura data in ultimii doi ani si au inceput sa ma bantuie gandurile negre:"daca-i ceva virus?! daca urmeaza voma, kk mult, deshidratare, febra, aoleu, ce facem?"
No, ma rog, n-a fost nimic din toate astea doar ca am fost eu fiarta. Ne-am bagat totiin pat la un moment dat si am dezertat pe rand numai ea nu, ea vroia "shiji" pe calc, nu accepta sa-i intrerupem vizionarea. A adormit pe la 12 fara 10 si pe parcursul noptii am auzit-o "stropshind" in scutec de vreo 3 ori, eram pregatita sa o schimb dar nu s-a trezit, atat ca dormea cu kurul in sus, cred ca-i era mai comod:))) Nu va zic cum am dormit: huzband chircit pe o dungulitza la margine, noroc ca nu-i voluminos,io la mijloc tot pe o dunga iar Phiphi lafaita pe juma de pat,la un moment dat a dormit vreo ora de-a latu' si cu picioarele in sus,pe bratzul canapelei:)))
Tufete experimentate: io azi ce sa-i dau? Nu i-am dat nimic anti-kk ca m-am gandit ca de e un virus sa se elimine. Sa-i fac mucilagiu de-ala de orez? Habar n-am cum se face!! Ce paa sa-i dau? Bunuiesc ca "potrshka" sunt exluse?(portocale/mandarine, de vreo 2 saptamani e mare fan).
Cu Mosh Craciun DC io zic ca e culmea ironiei, adica au ramas (deocamdata!!) pe dinafara exact:
- cuscra, care ne-a facut lunga marturisire despre cum ii place ei sa primeasca cadori exact in ziua evenimentului;
- novus,organizatoarea-shefa, care ne-a explicat ce inseamna punctualitatea pentru ea;
- pisigri, care in spiritul ei suspicios va crede ca a dezamagit expeditoarea si de-aia nu primeste (glumeeesc, specific sa fie clar:)))
Eu am fost la limita, deja ma resemnasem cu gandul ca nu primesc. Recunosc ca sunt suficient de infantila sa ma fi amarat un pic, daaaar ma consolasera surprizele primite cu o zi inainte!! Recunosc ca un mic gand asupru lansasem:"hai, mai, ce-o fi asa greu sa estimezi sa ajunga macar cu o zi inainte!" dar cand am vazut cata punctualitate...si nici macar nu stiu cine e expeditoarea, desi am o mica banuiala!
Bine, eu am fost exagerata, am luat in seama zvonul cu poshta care intarzie de sarbatori, nici asa repezita nu-i bine, sa trimit cu 2 saptamani inainte, numai in spiritul sarbatorilor n-a fost dar sortita mea stiu ca ma iarta
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Dodo-pui spune:
Ilinca nu-s experta,dar de la portocale/mandarine poate sa iasa mai moale...da trebuiesc excluse.Ca mancare poate fi orez cu morcov,mucilagiu de orez...NU cartof ,mar crud.Mar da vrei sa-i dai doar copt.(Scuze asta-mi amintesc acum).
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Ilinca, m-ai binedispus ca de obicei , bine, m-ai putin vestile despre Sophihi care sper sa fie ok si sa nu aiba vreun dirus; eu cand a avut episodul acela kkcios i-am dat orez fiert cu morcovi, biscuiti, covrigei, paine prajita cu almette, oricum nici nu accepta prea multe chestii
Eu abia astept sa ne povestiti ce ati primit , hai incepeti o data !!
Pt mine anul acesta cele mai SURPRINZATOARE si FRUMOASE cadouri au fost cele primite la Moeciu de la tufetele dragi care chiar m-au surpins pozitiv si le multumesc inca o data pt asta !!
Pisik06 spune:
ILINCA, eu zic asa: branza de vaci, paine prajita, covrigi uscaati, morcov fiert, carne de pui fiarta (optional). Plecam in vizita, desi eu sunt pe sapte carari de oboseala
Va pupacim
Mami de minune mica
novus spune:
Am uitat sa zic ca si Pisi m-a surprins anul acesta , pe langa parfumul ales mi-a adus mosul si o geaca de la Orsay, bine, nu pe NV, cam tot la cerere dar asta conteaza mai putin , de la el chiar nu mai am asteptati la cadouri surpriza ca stiu cam ce as primi si zau ca nu-mi mai trebuie electrocasnice