Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Gata, o tulim la mama ca nu mai scap de gura Adei !! vb mai incolo !!
Sa aveti o zi minunata si plina de cadouri !! pana ma intorc sper sa povestiti ce ati primit fiecare
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Foarte tare Anastasia! Si "de incredere" daca a primit sub pom o punga cu bomboane
Mi se pare frumos sa-ti daruiasca sotul o rochie; eu n-am primit niciodata o rochie de la Jambo si nici nu cred ca voi fi vreodata "in pericol" de a primi
anamariame spune:
A venit Mos Craciun si la noi! Dar a venit pe bune, si sunt foarte incantata de reactiile Evei, m-a uimit de-a dreptul. Ea era destul de obosita, ca nu dormise la pranz, si ma asteptam sa faca ceva mofturi sau macar sa fuga de mos, dar ea, cum l-a vazut intrand pe usa, i-a spus: "Mosule, ti-am pregatit un scaunel!" Si au stat muuult de vorba, i-a cantat, s-au imbratisat...a fost foarte frumos!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame A venit Mos Craciun si la noi! Dar a venit pe bune, si sunt foarte incantata de reactiile Evei, m-a uimit de-a dreptul. Ea era destul de obosita, ca nu dormise la pranz, si ma asteptam sa faca ceva mofturi sau macar sa fuga de mos, dar ea, cum l-a vazut intrand pe usa, i-a spus: "Mosule, ti-am pregatit un scaunel!" Si au stat muuult de vorba, i-a cantat, s-au imbratisat...a fost foarte frumos! |
Mortala Eva, mi-o si imaginez
La noi au fost "cu capra" si, pe toata durata reprezentatiei, Ian le striga "tashi!, tashi! taaaaaaaaaaaaashi!"
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
Monnvas spune:
Mai fetelor, luati in calcul si varianta unei defectiuni la Posta romana. Cadoul pt INA marturisesc si io ca a fost trimis din timp, cu toate calculele si rascalculele, si cu toate astea nu a ajuns. Nu, nu INA e aleasa inimii mele, dar perechea INEI era prin preajma...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Si amu sa va urez si io si sa ma bucur cu voi de cadouri.
La noi cadoul e un pui de febra, bine, ma asteptam, ieri s-a trezit urland ca il doare gatul, asa ca suntem consemnati la domiciliu. Sper insa ca maine sa-si revina, ca avem o petrecere de onorat
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mai fetelor, luati in calcul si varianta unei defectiuni la Posta romana. Cadoul pt INA marturisesc si io ca a fost trimis din timp, cu toate calculele si rascalculele, si cu toate astea nu a ajuns. Nu, nu INA e aleasa inimii mele, dar perechea INEI era prin preajma... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Of, sper ca nu s-a inteles ca sint suparata pentru ca nu sint; doar ca, pentru mine, nu mai are...farmec ; nici nu stiu cum sa explic; nu spun ca perechea mea are vreo vina sau ca Posta Romana are vreo vine sau...sau...; nu e vorba de reprosuri aici; tine, cred de firea mea si sper ca nu e bai ca am spus...adevarul; si mai aels, sper sa nu se interpreteze gresit; imi vin iar in minte 2 lucruri:
-vorba cu "daca taceam, filozof ramineam"
-si ideea Pisiciigri legata de "paradisul" clubului nostru.
No, cred ca am scris un mesaj care "ma afunda" si mai mult, desi voiam, exact contrariul. Sintetizez: nu sint suparata!
inapreda spune:
citat din mesajul lui Monnvas Si amu sa va urez si io si sa ma bucur cu voi de cadouri. La noi cadoul e un pui de febra, bine, ma asteptam, ieri s-a trezit urland ca il doare gatul, asa ca suntem consemnati la domiciliu. Sper insa ca maine sa-si revina, ca avem o petrecere de onorat CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Sanatate, sa n fie nimic grav!