Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

CRACIUN FERICIT !
Fetelor va doresc din suflet sa va bucrati de cadourile primte de la Mosu, fie ele mari sau mici, sa petreceti aceste zile frumoase alaturi de cei dragi si zambetul din dimineata Craciunului sa va insoteasca tot anul care va veni.

A venit si la noi Mosul si e mare vanzoleala acum. Gaza testeaza jucariile si gusta din toate dulciurile, tati monteaza ce n-a mai reusit Mosul iar eu am venit sa ma delectez la o cafea impreuna cu voi.
Pentru noi zilele astea au fost un pic cam grele, mama lui Marius a suferit un infarct cu complicatii grave si e in spital. Din fericire acum e mai bine si ii multumesc lui Dumnezeu ca putem sa zambim si noi in ziua de Craciun si sa-i uram azi de ziua ei La Multi Ani !

Va pup pe toate si va doresc muulta sanatate voua, piticilor si celor dragi voua!

Merry Christmas !

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

Am ajuns si noi acasa, cam franti de oboseala, dar incarcati de cadouri si recunoscatori pentru familiile noastre si pentru tot ceea ce avem.

NOVUS, stii vorba aia cu "imbraca-te, dezbraca-te"? Nu e bratara mea, am gasit-o in sertar, ametita ce sunt

GAZA, ma bucur ca sunteti bine si v-ati mai linistit. Imi e foarte dor de voi, cred ca nu trece saptamana sa nu ma gandesc la voi, sa nu imi aduca aminte ceva de voi

Apropos de cadouri de Craciun: eu imi luasem un parfum din Bruxelles, care la noi inca nu a aparut - Elie Saab, Le perfum si i l-am dat lui Pisi pt Mos. Mi-am mai luat si bluzita aceea si i-am dat-o tot lui. El uitase de parfum (sau asa pretinde), drept pt care m-am trezit sub brad cu o frumusete de ceas Fossil (noi suntem fani marca asta, desi unii o contesta, dar e singura mai pamanteana ca preturi, pt noi). Ca deobicei, am un sot minunat, care stie sa ma surprinda, mai ales in perioadele grele, in care nu ma astept la astfel de gesturi. Nu stiu exact cum sta cardul (am o vaga banuiala), dar zau daca ma mai intereseaza

In bucuria zilei de astazi am avut si am inca o mica urma de regret: Ana a primit la gradi o papusa din aia mai de duzina, dar haioasa, plange, rade, zice mama si tata. Cum ea nu prea le are cu papusile nu prea a gustat-o. Aseara a primit-o pe Maria. Initial nu prea a inteles ea ce si cum, cum e cu vorbitul, nici acum nu o prea apasa, dar vad ca incepe sa se ataseze de ea. Dimineata cand am plecat si-a luat mare parte din cadourile de la mos, adica pe Maria, trusa de doctor si inca ceva parca si a vrut sa ia si papusa de la gradi, dar eu nu am lasat-o ca i-am zis ca daca a luat-o pe Maria nu ii mai trebuie inca una si asa aveam sacosa plina de jucarii si urma sa mai primeasca. Nu a insistat caci dupa cum spuneam nu prea o intereseaza f tare. Dupa amiaza am fost la Buni, noi doua am dormit vreo doua ore, apoi am stat toti la masa, am papat, ne-am desfacut cadourile, etc. Intre timp, la usa sunau colindatori. Cum Ana e fan de colindatori m-am dus cu ea de fiecare data. Intai au venit un tata cu fiica lui (cam clasa a VI-a), tigani amandoi, dar curatei si am fost f impresionata de acest gest: un om cat usa sa isi scoata copilul la colindat. Chiar daca a facut-o pt bani si tot e ceva ca nu o invata sa fure sau sa cerceasca si o invata si traditii, chiar mi s-a parut ceva f frumos. Apoi la vreo ora a venit o alta familie, tot tigani, tot un tatic cu doua fete de data asta, una mai maricica si una de vreo 6-7 ani. Au cantat, le-am dat banuti si mandarine. Si fetita cea mica (avea ochi deschisi la culoare si parul prins in doua codite) m-a intrebat "nu aveti o papusa"? Avea atata candoare si tristete in ochi Imi venea sa imi dau pumni ca nu am luat papusa aia primita la gradi. Numai la asta ma gandesc, nu pot uita privirea aceea si cand ma gandesc ca Ana nu mai stie din ce sa aleaga si se plictiseste imediat de ele, iar copilul ala cerea la usile oamenilor o papusa in ziua de Craciun Nu vreau sa va intristez, dar sunt tare data peste cap, ma tot gandesc la toti copiii amarati care nu au de nici unele. Chiar ma gandesc sa iau niste jucarii si dulciuri si sa duc unor copii amarati.

Hai ca ma solicita Ana. Va pupacesc

Mami de minune mica

Mergi la inceput