Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Craciun fericit! Sa aveti numai bucurii si multa sanatate!

La noi a venit Mimi aseara, iar luni plecam toti, deci se va rupe filmul, nu stiu pt cat timp, pt ca inca nu e nimic sigur. Asa ca va urez acum si La multi ani! de Anul Nou, si Happy Birthday Monn! Pupam toata gasca!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inroshiti-ma in lista!!
Da' nu va pot da acum detalii ca abia am adormit Phipha si mai am muuuult de lucru
Revin...cand pot! Stay tuned!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Craciun fericit!!!

Sa aveti parte de sarbatori minunate alaturi de cei dragi!!!

Eu am luat o mica pauza de la pregatiri, il adorm pe David si am intrat de pe tel sa vad ce faceti si sa va urez.

Multumesc mult Mosului de la Polul Nord Am primit un cadou minunat, pentru sufletul meu, de care m-am bucurat foarte tare. Si mi-am dat seama si de la cine este Multumesc

Gata, a adormit copilul si fug sa fac o baie!

Olga, mamica lui David iepurasul si 31+

Mergi la inceput

Tare mult a dormit si Phiphi, ce sa spun! Ma rog, cel putin o ora si ceva s-a odihnit bine.
Asadar pe la 13.30 ma chinuiam s-o adorm, pusesem mobilul pe silentios, huzband era la cumparaturi. Si cand colo...suna interfonu'! Bine ca am uitat sa-l inchid, ca ramaneam fara Mosh;))
Chiar un mosh a venit la usa, saracu'. Cica poshta. Cand a zis la interfon "poshta" trebuia sa intreb ca blonda din banc:"cati sunteti?":))))
Asa...am primit un cado foarte frumosh de la o shmechera care nu si-a scris nume, cica "Forumul DC" expeditor! Da' tot aflu io!!

Mergi la inceput

Alta faza distractiva: in timp ce dormea Phiphi bate cineva la usha. Il trimit pe huzband, ca se intorsese. Se intoarce in 2 secunde. Zic no, da' ce-i? Cica vecinu' ala morocanos pe care-l urasc io, stiti voi, de m-am tot certat cu el, cu un puzzle de la Coca Cola in mana, a mormait:"Pentru fetitza! Tzine!":)))))))))))))))) Doamne, saracu', e asa un urs din grota ca deloc nu se stie comporta. Apoi am tot ras, ca la 6 baxuri de Cola o fi primit un puzzle si s-a gandit sa-l aduca la Phiphi ca e singura dintre vecini care nu-l urashte...inca:))). Zice huzband ca merge si el la usa la el cu un prezervativ sa-i spun:"pentru fiu'to! Tzine!":)))
No, o vrut si el sa fie bun de sarbatori, chiar m-a induioshat.
Vecina noastra draga de la etajul 2 ne-a adus vin de-ala bun, de la tzara si prajituri facute de ea. Vecinii cu fetitza colega cu Phiphi...au avut un brad in plus! Deci am primit o multime de cadouri de sarbatorile acestea
Acum Phiphi isi imprastie puzzle-ul loshu de la Grasocea. Io daca va spun ce am facut de mancare...nu ma credeti, ziceti ca nici macar io nu pot fi in halu' asta:)))

Mergi la inceput

Haaaha, acum am vazut subiectele de sezon, cu "gala cei mai iubiti" si "zmeura de aur"...am primit cate o nominalizare la fiecare sectiune:)))
"Prietena" noastra, a unora dintre noi, mi-a dat zmeura "pentru vulgaritate si agresivitate":)))) Scumpa de ea, stiam eu ca nu se incheie anul fara sa se gandeasca la mine, nu m-a dezamagit:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Tocmai mi-am terminat de facut unghiile intr-un minunat...verde!

Jambo ATENTIE SA NU CADETI spala casa scarii

Ian doarme; eu l-as trezi ca a venit Moshul (i-am pus masutza linga brad + toate celelalte cadouri, la cele ale adultilor ma refer; si el mai are, dar vreau sa-i dau cite unul in fiecare zi ) dar nu pot pentru ca vreau sa-i imortalizez reactie si nu avem aparat foto V-am spus ca l-am pierdut pe al meu; de fapt, credeam ca l-am ratacit si stateam linistita ca, o data cu renovarea, voi da peste el; dar...nu; acum astept sa ajunga taxi-ul cu unul de imprumut pentru seara asta, si apoi il trezesc ; nu-l pot lasa sa doarma prea mult pentru ca tre' sa mergem la ziua...sotzului doamnei R. Merg si eu dar am un...alibi pentru o mare parte din seara: am invitat-o pe sor' mea la mine ca doar no sa-mi irosesc Ajunul in compania unor persoane pe care nu le agreez (si reciproca e valabila; nu stiu daca din pacate sau din fericire )

Sa mai scriu? Sa nu mai scriu? Da' asa am un chef de vorba! Cit mi-am facut unghiile, a stat o prietena cu mine si am baut niste vin si am limbaritza acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

In afara de Mitzagri, Novus si moi mai e cineva ne-moshit?

Ilinca, faptul ca "fana" ta te-a nominalizat la "zmeura" mi se pare o realizare mareata, mai mareata decit cealalta! Pe bune. Intru acushica si io sa vad despre ce-i vorba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

In afara de Mitzagri, Novus si moi mai e cineva ne-moshit?

Cred ca nu , noroc ca nu m-ati lasat singura pe lista ca faceam ca trenu' !

La noi se doarme pe rupte, eu m-am imbracat si aranjat, de parfumat inca nu ca il astept pe mosu' si abia astept sa se trezeasca Ada si Pisi sa ne uitam sub brad !! Apoi asteptam gasca sa ne colinde iuhuhu !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Azi mi-am semi schimbat lucul, adica pe bob-ul ala sau cum or zice ILINCA si INA ca e, mi-am tras suvite, arata bine, zic eu

INAAAA, n-ai sughitat azi? M-am codit o ora in Orsay daca sa imi iau sau nu o bluza sa o port de Sarbatori cu o fusta luata mai demult tot de acolo, fusta e de stofa gri cu buline de catifea neagra iar bluza din ceva voal culoare roz-fucsia dar prafuit, nu aprins. Vanzatoarea a zis ca nu merge combinatia, eu ziceam in gand ca da, daca aveam nr tau parol ca te sunam. Dar o sa pun o poza sa iti spui parerea. Oricum cred ca ma imbrac asa daca mi se pare ca merg impreuna, ca mi s-a pus pata

Confirmam ca shuvitele arata foarte bine! Iar bluza roz-fucsia-prafuit e dementiala!

Puseshi poze pe undeva, ca le asteptam cu nerabdare!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput