Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***
Raspunsuri - Pagina 16
andiaroro spune:
Ultima strigare...
Moshu' DC-ist:
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf
Noi am zis sa profitam de prima zi cu soare adevarat din ultimele 3 luni si ii traseram o vizita lui Mickey...Anastasia a cazut lata pe drumul de intoarcere, asa ca acum sforaie vartos si l-a lasat pe Alex sa se ocupe singur de prajiturile si lapetele lui Mosu'.
Sper ca ati fost cuminti anul asta, ca eu abia astept povestile cu "ce" si "cum" v-a adus M...
Eu am dibuit 2 cutii, care banuiesc ca-s pentru mine( una mai mare si una mai mica), asa ca...sper sa se faca mai repede dimineata.
mihaelacg spune:
Salutare salutare.
Sa va aduca Mos Craciun tot ce va doriti si sa aveti parte de sarbatori frumoase.
Craciun fericit!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Bai, dar moshul asta ma enerveaza pe mine dar pe voi...Zau, cele care se stiu responsabile cu darul lu Moshu verificati sa cumva sa se fi intamplat ceva. Surpriza, surpriza...dar sa fie una placuta...VA dati seama acum de ce NU am intrat in joc, da? Pai, saream la jugulara daca mi se facea o asemenea surpriza nervozatoare. |
Eu cred ca nu imi dau seama... Am pierdut ceva!? Daca te referi la colaborarea cu posta romana, inteleg oarecum, dar parca tot mi se pare un pic exagerata reactia...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui olishka Dati-mi va rog o reteta de vin fiert, dar buuuunaaa Dar ca la prosti va rog |
Ce-a mai buna reteta de vin fiert ieri la ora "respectiva" era sa va suiti in masina si sa veniti la noi!
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Craciun fericit tuturor! Monn, ma bucur ca ati petrecut frumos ieri! Am senzatia ca ati fost unde a fost si Pisik, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de oameni frumosi! Eu am gatit avandu-l pe Andrei ucenic de bucatar si a fost o veselie mare! Cand povestim de cadouri, maine? Sper ca si-au primit toate fetele darul pana acum. |
Craciun fericit! Ca nu stiu sigur daca mai apuc sa intru zilele astea, ca incep sa se precipite lucrurile!
Si io am aceeasi senzatie. Frumoshi, deshtepti si modeshti, daaaa?
Marturisesc ca si am ceva sperantze si emotzii in sensul asta...
novus spune:
Hohoho !!
Ce faceti fetelor ? a sosit mosul ? sper ca da si v-a adus cam ce v-ati dorit
La noi a sosit ! cel DC-ist nu a ajuns asa ca ne putem apuca de dezbatut pe marginea surprizelor deja ajunse ca pana marti, miercuri cand o fi zi lucratoare din nou mai e mult
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui andiaroro Sper ca ati fost cuminti anul asta, ca eu abia astept povestile cu "ce" si "cum" v-a adus M... Eu am dibuit 2 cutii, care banuiesc ca-s pentru mine( una mai mare si una mai mica), asa ca...sper sa se faca mai repede dimineata. |
Se pare ca n-am fost toate asa cuminti
Ce fain ca ai parte de asa surprize , mi-ar placea si mie !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Salutare!
Si la noi a sosit Mosul, Andrei e incantat de cadouri, asa ca batranelul asta cumsecade merita felicitari!Am avut si colidatori: fratele lui H cu familia si copiii de la mine din clasa, am fost si la petrecere, unde Andrei a fost cam necajit, asa ca am venit acasa, unde este cel mai bine.
Miha, ma bucur ca ai intrat!Un Craciun minunat si voua!
Ina, eu vreau poze cu Ian, asa ca, rogu-te, fa cat mai multe si arata-ni-le si noua!
Mada
Anaan spune:
Novus, multumiri multe pentru cadou: a facut furori!
Andiaroro, eu astept binecuvantarea ta ca sa vorbesc despre experienta mea cu trimisul si primitul cadoului.
Pisik06 spune:
Hello!
Craciun fericite, cu suflete pline de liniste si iubire, cu pace si intelegere, cu bunatate si inimi deschise
Va iubesc mult si va multumesc ca faceti parte din viata mea
A venit si la noi Moshu, f f bogat, intai am fost la nasi, unde am desfacut cadouri, am papat bunatati si Ana s-a alergat cu finuta (cea din pozele de la munte), apoi cand am ajuns acasa era balamuc mare, masa intinsa ca la nunta, finii socrilor cu fetele, matusa, verisorii, etc Finutu socrilor imbracat in Mosh a facut onorurile si a umput-o iar pe Ana cu cadouri, dar ea era cam praf de oboseala si cand l-a vazut dandu-si barba jos sa manance a inceput ca unde e Moshu, nu mai intelegea biata ce se intampla. Pana la urma am aburit-o ca Mosu e f ocupat asta seara si ca a lasat cadourile si a plecat la alti copii, ca noi aici ne jucam de-a Mosul, ca finutul s-a imbracat in Mos sa ne distram, etc Nu stiu cat a tinut, ca oricum si-a vazut papusa si dupa amiaza cand l-a surprins pe Pisic impachetand cadouri, dar cred ca am mai zis ca eu nu vreau cu tarie sa creada in Mosul in sine, ci mai degraba in spiritul Craciunului, in ideea ca oricine poate fi mos pentru oricine, ca e frumos sa daruiesti si sa primesti. Om vedea la anul ce mai intelege, ca anul asta clar e bulversata de multi mosi ba mai grasi, mai mai slabi, mai cu barba adevarata, ba de vata, ba cu limbarita, ba mutulica. Oricum, intentionez sa o lasam mai moale cu cadourile, ca mi se pare ca are prea multe si nu se mai bucura cu adevarat de nimic
MADA Nu aia era bluza cu pricina, aia o sa o port maine, cu fusta cea gri de care ziceam. Pozele o sa le pun maine seara probabil, de ieri, de azi si de maine, sa aveti material mai mult
Aoleu, cat e ceasul si maine plecam cu noaptea in cap la cumnati si avem zi grea, de vizite, mancaruri, cadouri, asa ca va pupacesc mult si va doresc serbari frumoase zilele astea
Mami de minune mica