Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***377***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Daca exista cineva care se face "vinovata" de 3 chestiute micute absolut minunate sa ma anunte si pe mine....ca sa inrosim lista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata si de la noi!

Tocmai ce-am terminat de facut bradul, copilul e super incantat . La noi au inceput sa apara colindatorii si e o atmosfera tare faina, pacat ca nu avem zapada. I-a adus tata lui asta mica un tort in forma de om de zapada si sta si linge martipanul ala, asa ca am liniste vreo juma de ora

Ieri am fost cu colinda la niste prieteni, a venit Mosu si acolo si asta mica si-a spus incantata tot repertoriul, dar in brate la Mosu nici c-a mai vrut. Nu stiu ce-o fi in capusorul ei.
Oricum, am ajuns acasa pe la 12.30 si ea era ca noua. Partea proasta e ca tot la 7 s-a trezit

Mai strang si eu prin casa, mai ornez aperitivele facute de altii , si pe urma fug sa ma aranjez un pic ca diseara avem toata familia la masa.

Va pup fetele si sa vina Mosu cat mai bogat la ghiocei si la mamici. Eu am primit un parfum de la consort, asa ca ma declar multumita.

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu v-am urat, dar sarbatorile acestea voi fi prin preajma. Asa ca daca am cu cine sa ma conversez, o sa o fac :)Eu mai am de aspirat toata casa si de facut saleuri. La 4 vine preotul si pana atunci tb sa am casa luna si sa ma aranjez dupa dus.Pe la 6 plecam la colindat, iar dupa 7 vine mosul la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Helau.

Absentaram motivat, din motive de bizileala.

La mine chestia cu "nu gatesc de Craciun" nu prea mere, ca la mine se suprapune cu neshte evenimente care se lasa cu musafiri. Nu ca nu mi-ar face placere dar m-am stresat cam tare. Ieri eram asa cu capsa pusa ca l-am smucit pe pitic, asa ca m-am hotarat sa fac Craciunul cu gresia murdara si sa ne jucam mai mult

Ieri am fost intr-o vizita unde fiu-meu a impodobit pomul si a cantat "mos craciun", am adus bradul in casa si sper sa presteze cu aceeasi bucurie si acasa.

Io nu mai am rabdare sa discutam despre mosu' mamicilor

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Va urez si eu de pe acum ca sa fiu sigura... Mai ales ca se prezinta si niste muci la orizont, sa ne dea emotii...

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Craciun Fericit!

Doamne ajuta si lumineaza!

Dragele mele drage, va doresc tot binele din lume si o sarbatoare binecuvantata!
Daca
viata de
zi cu zi te
pune pe alergat
,te agita,te streseaza,
ia o pauza si ureaza celor dragi
CRACIUN FERICIT,asa cum iti urez si eu tie.
Craciunul aduce armonie,iar armonia incepe cu un zambet.
Zambeste in fiecare zi a vietii tale!
NASTEREA DOMNULUI,sa va aduca liniste sufleteasca,bucurie in suflet,prosperitate in casa,multa SANATATE!
CRACIUN FERICIT!
LA MULTI ANI!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

(dupa pauza de publicitate) ... si anume va urez sanatate si multe bucurii! Sarbatori fericite cu inima impacata!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Craciun fericit tuturor!

Monn, ma bucur ca ati petrecut frumos ieri! Am senzatia ca ati fost unde a fost si Pisik, asa ca nu pot decat sa ma bucur ca v-ati simtit bine alaturi de oameni frumosi!

Eu am gatit avandu-l pe Andrei ucenic de bucatar si a fost o veselie mare!

Cand povestim de cadouri, maine? Sper ca si-au primit toate fetele darul pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Un Craciun ferici tuturor! Sa gasiti sub brad ceva ce va place si sa aveti armonie in casa si...in voi

Eu ramin pe receptie dar, poate, voi nu asa ca nu voiam sa ramin singura ne-ur(l)atoare!

PS. Moshul la mine inca n-a venit dar, stiti voi vorba "mea", n-au intrat zilele in sac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Si noi am intrat in atmosfera de Craciun, am impodobit bradul si la mama, am adus mancarurile de acolo si diseara avem colindatori !! Ada se simte tot mai bine asa ca ma declar multumita

Nici la mine n-a ajuns inca Mosu', dar pana diseara mai e vreme !! Sau poate nu am fost chiar atat de cuminte precum credeam

Va doresc si eu sa aveti parte de niste zile linistite si fericite alaturi de cei dragi voua si sa gasiti sub brad ceea ce va doriti !!
Ne auzim ca raman pe receptie !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput