"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 19
DanaMi spune:
Neatza , eu va dau flori , o las pe Cris sa faca onorurile cu cafeluta
Cris, multam, ce haioasa e Miru cu glosul, si i-a crescut parul
Picky, da in poze sunt Darius si Sonia , si noua ne e drag de nu mai putem cand ii vedem pe toti 4 doar ca astia mari se cam ciufulesc ca-s caposi amandoi insa au si momente cand se joaca asa de frumos ca ti-e mai mare dragul sa te uiti la ei . Chiar am vazut intr-o poza ca Stefi isi suge degetelul, stai sa-i vezi si pe ai mei amandoi cu degetelele in gurita , e adevarat ca la Bia nu am stiut si nu i-am dat suzi de la inceput iar cand am incetcat sa-i dau a fost prea tarziu, nu a mai acceptat-o, la Raducu avand lectia invatata de cum am venit acasa i-am dat suzi dar tot nu am facut nimic cu ea pt ca de pe la 6 luni a descoperit si el degetelul (acelasi ca si Bia) si nu a mai vrut suzeta, cred ca i-a prins Ana intr-o poza pe amandoi cu degetul in gura
Alina, tare greu cu dintisorii, ai incercat Dentinox , la Bia a avut ceva efect, ei i-au iesit dintii foarte tarziu, pe la 9 1/2, la 1,2 ani avea doar 2 dintisori si ne-am cam chinuit cu ea. Cand am vazut ca tu ai ai pe toti 3 cu febra parca mi s-a facut rusine ca eu m-am plans ca face Raducu, cum rezisti, cum te descurci? biancai ii dau un siropel pt imunitate, Imunogrip (e din plante), cate 10 ml /zi si vad ca nu mi-a racit deloc pana acum, (sper nici sa n-o faca), ar trebui sa-i dau si lui Raducu 5ml/zi, dar acum iar ii dau iar dintisori si are scaunul putin mai moale si i-am intrerupt pana isi revine.multa sanatate
Ana multumesc. Ai incercat sa-i dai Evei ceva de colici? poate si de asta vrea numai in brate , la noi Bia se linistea imediat cand o puneam pe burtica , am pus-o asa de la 4 zile si in ziua de azi numai pe burtica doarme
Lavi , vai ce sperietura, bine ca ai fost pe faza. ti-am lasat PM
Lali, ma bucur tare mult ca te-ai linistit cu sora ta, o sa vezi ca va fi bine
Sori, e un dulce Razvanel
Ema , frumos copilas cu buclele lui blonde si ochisorii..
Ninia, sunt tare frumosi copilasii tai
sa mai spuneti ca nu sciu eu
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Picky, solutia rosie cred ca e mercurocrom, e foarte bune ca usuca, noi am flosit-o si inca o folosim destul de mult, ai mei amandoi am avut pb cu iritatia
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
DanaMi spune:
Am uitat sa va spun ca am inceput sa ma interesez de gradinita pt Bia si deja m-a luat capul cand am auzit ce "atentii " se dau ca sa o inscriu la o gradi mai aproape de casa sa nu ma plimb cu copilul dupa mine prea departe. Cand am ramas insarcinata cu Bia m-am bucurat tare mult cand am vazut ca in curtea scolii care e la 2 blocuri de mine se construieste gradinita, ca o sa am unde sa-mi dau copilul si ce credeti? nici acum nu e gata si nici nu va fi anul asta
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
madyrizi spune:
buna dimi,
eu sunt la serviciu, fara chef de munca, dar cu o tona de hartii. a innebunit lupul sau au luat-o razna astia din minister . le bese mintea numai prostii de situatii. in fine...
in alta ordine de idei, "dorel" e in curtea scolii si repara ceva... asa ca sper sa tina curentul pana termin eu mesajul asta .
am vazut si eu poze de la danami, foarte frumosi copilasii. ti-am pus si o intrebare indiscreta la o poza ... si eu merg tot acolo la mare, in fiecare an. pentru anul asta am luat bilete pt. 2 iulie.
picky, comori adevarate . eu nu stiu cum e cu degetelele in gurita ca ambii copii n-au prestat asa ceva, dar nici suzi n-au vrut. caposi, nene, caposi...
lavi, nasol cand depinzi de niste chestii si nu poti sa-ti faci viata cum vrei. poate DD face o minune ca nici singura nu e bine.
anna, sunt fermecata de printesa ta. parca imi faci pofta . ptiu, puschia pe limba...
danami, si eu m-am interesat de gradinita pt. pitic. eu stau in sectorul 6, unde nu exista decat cateva gradinite aproape de mine. scorul e acelasi peste tot. 300 de batrane europene + pila neaparat. adica daca n-ai si pila nu-ti primeste banii ca-i periculos. acum, problema mea e ca piticul face 2 ani si 11 luni la toamna si imi e teama ca nu vor sa-l primeasca la grupa mica. o sa vad ce iese. am o gradi particulara gard in gard cu mine si mi-a zis vecinul ca-mi face reducere ca suntem vecini . poate il las acolo de la 8 la 12, fara masa de pranz, si sa mi-l dea peste gard la 12 . tu in ce sector prestezi?
ninia, eu nu pot sa stau in casa prea mult. cand am stat cu alex acasa in cic, am facut crize de nervi. nu suportam sa stau inchisa in casa. la mihaita parca a fost un pic mai ok pt. ca stam acum la curte si iesim mereu afara, dar tot ma simteam inchisa ca nu prea ieseam in oras. eu prietene nu prea am pt. ca nu-s genul care sa se confeseze usor + ca am descoperit niste invidii si barfe prin vecinatate, asa ca prefer sa nu dau din casa ca se discuta aprig . prefer sa am cunostinte, ne vizitam sau bem o cafea, dar atat.
sorina, deci ramai iar singurica? cand mai vine sotul? macar sunteti acum impreuna si va bucurati de timpul petrecut.
getooo, soacra-ta asta ii buna de batut. bine ca are unde pleca... ca daca statea pe capul tau tot timpul nu te vedeam bine. eu am o soacra buna de pus la rana si tot simt cateodata ca sare parleazu', in sensul ca vrea sa ma ajute prea mult si isi baga nasucul cam peste tot, dar eu stiu ca n-o face din rautate ci pt. ca vrea sa ma ajute cu treburile.
lali, disparusi? . iar ai plecat in vizite? mai, voi aveti curaj. pe cuvant. eu nu plec cu mihaita si cu alex undeva. ori cu unul, ori cu celalalt. sa vad ce-o sa fac la ziua lui alex ca o facem la mcshit si trebuie sa-l iau si pe zmeu . eu nu-s asa curajoasa.
alynta, lasa ca-i trec si mariei durerile. fii barbata, asa cum te vad eu. .
hai ca ma apuc de treaba...
restul trupei pt. care nu am scris nimic: cris, simina, serialbastre, ema, mada, elena .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
DanaMi spune:
Mady, multumesc, nu e indiscreta intrebarea, ti-am raspuns si pe picassa, mama lucreaza in invatamant, preda la 141 in rahova si ea e cu biletele in fiecare an. si eu stau tot in sectorul 6 , pe la veteranilor si acelasi scor l-am aflat si eu de la o "pila" dar mi se pare foarte mult si nu stiu ce sa fac , am zis ca ma mai interesez daca nu reusesc altfel asta e, trebuie sa scot 300.
Picky, scuze ,multumesc de urari pt Raducu, da ieri a facut 10 luni, parca ieri am nascut
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
alynta27 spune:
sALUTARE!
Si noi am avut problmene cu Matei cu eritemul fesier de la antibiotic. sarmanul mergea cracanat cand face kk... Ia luat sotul Sudocrem si vad ca-i merge. Am vb cu cumnatamea sa-mi ia un preparat din farmacie sa mai am in casa- sunt bune si astea.
Maria e umflata tare in zona caninilor. Nu am prea folosit gelurile gingivale.
Picky e prapad la voi, din cate zici. Si fiicamea umbla sa bage diverse in priza.
Mady multumesc! Nu ma las eu prea usor ca am sprijin moral in voi si sot!
Cris pupici Mirunei!
SoriLea distractie maxima in 3!
Mandra mea face niste figuri de mori de drag... Danseaza la orice melodie- misca soldurile stanga-dreapta, mai ridica mainile pe sus! Apoi daca vede ceva imita imediat miscarea. Daca ma dragalesc cu al meu vine peste noi sa o bagi in seama! Acum, ca David e la bunicasa, il imbratiseaza pe Matei. El rade satisfacut de atentia acordata! Aseara baiatul a fost ca medic cu taicasau-pt aviz la cresa si la cumparaturi. Tot era un zambet la intoarcere.
V-am scis in tihna ca inca dorm piticii! O zi buna si odihna zilele astea ca tot sunt sarbatori! Cine trimite zapada la Iasi, ca mi-e dor de ea?!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madyrizi spune:
eu stau pe dezrobirii, spre lacul morii. na, ca suntem si vecine... scorul ala e de la gradinita 250, dar nici la cele de la lujerului nu imi e rusine. eu l-am avut pe alex la apaca (247 parca???) si n-am cotizat asa mult, plus ca am fost foarte multumita de gradinita. e drept ca-i mai departe si din cauza asta il duceam mai rar . dar tot cu pilaaaa...
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
Lali_mete spune:
Am simtitm iros de cafea si am venit fuga-fuga!!!
Aeara am adormit arziu,undeva pe la 1 ,si cand m-am trezit acum la 9 si 15 minute ca imi sugea fata tzitzi prin bluza de pijama( nu stiu cum nimereste,dar culmea,suge chiar la sfarc),am vazut lumina afara,liniste in casa ,si cand am vazut cat e ceasul am facut soc ,am crezut ca nu s-a trezit Vali sa plece la munca,dar el era deja ajuns,schimbat,la cafea cu colegii.
Ieri seara am fost la prietenii cu care am jucat remi in noaptea dintre ani,si am jucat iar toata noaptea,ieri ne-am intors acasa la 11 ,cred. Pana am facut mancare,curatenie,pus copiii la somn,terminat curatenie,jucat cu copiii,s-a facut seara,nu am mai apucat sa intru calumea pe forum.Am intrat doar la subiectul ala aratat de cris, cu nevoile mamei vs nevoile copilului.
Revin mai dupa-amiaza,azi nu e sot acasa deci ma pot ocupa de toate cu mstiu eu.Cand e el acasa n uam timp de nimic.
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
DanaMi spune:
ce am gasit eu , de fapt sotul ca el e din cartier, e pe a lujerului, nu stiu ce nr e, o sa-l intreb cand se trezeste, aia de la apaca am auzit si eu de ea , dar e cam departe. pai daca tot suntem vecine poate ne vedem cu copiii
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
cris_82 spune:
mai fetelor,ia stati voi binisor si nu mai aruncati atatea pagini aciulica ca omul mai are si treaba si nu poate sa tina pasul cu voi
ma reintorc ca munci ca azi cam grea se pare dar dupa ce termin programul revin eu in forta cu km de autostrada
Mirunel terorista
BAZAR