"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!
Raspunsuri - Pagina 18
cris_82 spune:
am ceva treaba,dar o dovedesc eu ..numai ca nu pot sa stau departe de voi
danami eu am avut rabdare sa vad toate pozicile si ce sa zic..foarte faine,cu o gramada de pitici .A crescut mare Bia,o adevarata domnisoara si raduca un mic cavaler.
Multa sanatate sa nu dai baiatului raceala si tu sa scapi repede de ea
ninia imi place non-cheful tauasa te vreu,cu autostrade
Uaaaaaa,ce "program" de job are si al tausi ce nu i-a convenit in seara aia?
Asculta la mine si nu forta fata cu olita..las-o pe ea sa hotarasca momentul.O sa ai mai mult succes asa.Si eu ma stresam la inceput cu reductorul..o zi facea la buda,10 nu..si nu intelegeam de ce.Dar am avut rabdare si apoi mi-a arata ea cand e pregatita de pasul cel mare de a scapa de pampersi ziua.Noaptea inca mai folosim,si uneori ziua mai scap[a cate un pipi,in special in patul nostru cand mai apuca sa doarma la pranz(asta o data la 2 sapatamani).Dar consider ca e inca mica.Pe vremea mea avem priteni de joaca care la 7 ani se scapau pe ei.parca uneori le cerem prea mult de mult prea devreme.Ai un pic de rabdare si inceredere in Elena si sa vezi ce fain o sa fie cand o sa descopere adevarata placere de a face la olita.
Urmatorul craciun o sa-i intrebi din timp ce vor de la Mosul,si pune-i sa deseneze cum pot ei o scrisoare.Asa o sa fie ok de ambele parti:tu ca stii ce isi doresc cu adevarat,si ei ca vor primi ceea ce ravnesc.O sa invatam odata cu ei cum e sa fi parinte,o sa gresim mereu,o sa incercam sa ne reparam greselile mereu..dar cert e ca o sa invatam odata cu ei cum e sa fi mamica
Hi hi..faina pereioada cu "nu vleau" asteapta sa treaca ca o sa vina alta si mai tare "ce e aia ?" si care se va repeta de 20 de ori pana cand o sa scapi si o prostie
lavi n-am stiu ca ati avut incidentul in vara,bine ca acum sunetti ok si asta e tot ce conteaza.Nu te mai gandi la ce a fost .
ana ce mica e piticasi o dragalasa.
getutza sopr la alrgat si depus actele pentru somaj
picky spor la alergat si voi si ra reusesti ce ti-ai propus azi
Mirunel terorista
BAZAR
alynta27 spune:
Buna! Fiicamea e nervoasa de dim- am ridicat tonul sa o lase mai moale! Vad ca ma asculta
Anna ai copii frumosi! Fiicata e o dulce si seamana cu tati bine!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Buna,
A plecat sotul cu Vladut la magazin, asa ca sunt doar cu Eva acasa. Saptamana asta sunt norocoasa pt ca a stat sotul cu noi, sa vedem ce o fi de saptamana viitoare. La noi lucrurile stau cam asa, Eva ar sta numai in brate si ar suge cat de des se poate. Eu nu sunt fun suzeta, dar la ea tot incerc (dar cand o simte ii vine sa vomite) ca sa nu mai pape tzitzi tot timpul, nu de alta, dar haplea mananca pana da pe afara si apoi iar vrea sa manance
Vladut o iubeste, ii vorbeste, ii aduce jucarii, ii zice ca e frumoasa... si e destul de rabdator...seara cand il culc pe el are si Eva cereri si sta si asteapta mititelul...doar cand e somnoros sau obosit mai face crize. Noaptea sunt intr-o alergatura intre camere
Ce bucuroasa sunt de vremea buna, e asa frumos ca iesim afara...mai iau si eu o gura de aer
Vladut e un scump, e asa un baietel mare, nu-mi vine sa cred cat de bine comunicam si nu-mi dau seama cand a invatat sa vorbeasca asa bine. L-as pupa si iubi toata ziua!
Picky, offf, ce vreme urata aveti.. cum mai sunt fetele, au trecut bolile?
Getik, mai sta mult soacra-ta? sa plece sa va linistiti si voi
Lavi, ma bucur ca ai un tonus mai bun, sa dea Domnul ca Anul asta sa fie f bun pt tine si Rares Noi am facut Rev acasa, pe Vladut abia am reusit sa-l culc la 4 dimineata Vai, prin ce ati trecut la strand, bine ca a avut Dumnezeu grija de el.
Virginia, asa prost doarme Vladut de cand e Ce dulce e Elena , cat despre incapatanare asa e si Vladut si nu stiu cum sa o mai dau cu el. In plus are niste mecanisme de aparare dezvoltate de nu-mi vine sa cred. Orice pedeapsa ii dai el o accepta si iti da impresia ca nici nu-l afecteaza, daca ii faci morala incepe sa cante ca sa nu te auda....este incredibil
Dana, sanatate muuulta! Ce frumoasa e Bia , iar Raducu a crescut asa mare si are niste ochisori super
Cris, am vazut pozele cu Miru si calutul ei o domnisoara tare frumoasa!
Lali, m-a bucurat tare mult vestea despre sora ta, e mult mai bine sa o stii in siguranta! Am vazut si pozici
Ema, pup e frumosul tau, ce s-a mai distrat zilele astea! F frumos ca ati avut parte si de zapada!
Alina, te cred ca e greu sa pastrezi curatenia, stiu cum e la mine si deocamdata doar unul deranjeaza
Simina, Sorina ????? ce faceti?
Picky_toto spune:
tot eu..
am echipat copii ca sa plecam, suna al meu si-mi spune clar sa nu ies din casa, e cod portocaliu si se recomanda ca daca nu-i urgent sa stai in casa...asa ca las treburile poate pe maine daca o fi mai ok afara..ploua, vijelie, da cu grindina, sigur parcurile sunt inchise..la sotul la munca i-a zburat o parte de cupla de pe acoperis si ii ploua in garaj....asa ca am dezechiapat copilele is am ramas in casa ..
Stefi e la tv, iar, m-a disperat cu tv-ul..poate mai tarziu il scot din priza si ii spun ca nu mai merge, iar Anna umbla pe la prize si la usa..am si eu o priza la vedere unde-i frigiderul in priza si acolo are boala..exact ca sora sa ca si Stefi tot la priza aia avea tragere ..
Stefi e roza la pasarica ..ieri mititica in ciuda spalatului si al cremelor, tot se scarpina in fundulet ca o manca, o ustura..asa ca i-am zis la al meu sa mearga la farmacie sa intrebe de ceva contra iritatiei. I-a dat o solutie dezinfectanta roza/rosie (care pateaza si se duce ff greu la spalat..buna de inrosit ouale de paste ) si o crema. Asa ca aseara am dat-o cu ele..si vad ca o ajuta ca mi-a si zis ca nu o mai doare ...cu solutia aceea Eosine 2% o dau doar unde are bubite mici si rosii, iar apoi dupa ce s-a uscat dau cu crema Inotyol. Si ii dau de 2 ori pe zi Enterol ptr refacerea florei..mi-a zis Virginia de el si la farmacie la fel i-a spus sotului.
Dana multe poze, si frumoase..atat de mult s-a schimbat Bia si a crescut si e o frumusica foc, cu parul ei si facuta ei de printesuca mica ..iar Radu nici nu zici ca are 10 lunite(la mai multe lunite ca ari face 10 luni, nu?!) E ff mare si tapan ptr varsta lui..si e tare scump, are niste ochisori mari si negri ...un pui mic si frumos ... In poze erau si Darius si Sonia, nu? mai ales pozele unde erau toti 4 mi-au placut mult tare mult..generatia 2009 si generatia 2011.. ai doi copii minunati iar Ana la fel..sa va traiasca
Ninia zi si tu ce vreme, nu?! uite vezi un motiv sa ne mutam..Pai cand ai sa vezi o sa crezi, nu?! A mea cand aude de gradi deja e contra..nu vrea si gata...eu nu stiu cum te-ai obisnuit sa dormi noaptea singura..mie imi e frica..mai ales daca aud si zgomote..deja gandesc horror
Stefi acum spune: copilul asta(arata spre anna) e innebunit ..
eu: dupa cine e innebunit?
ea: dupa mine ca nu vrea sa se joace cu mine si numai jucariile le vrea
eu: deci e innebunita dupa jucarii, nu?!
ea: da, in timp ce pune capacele la cutii si le plimba prin toata casa ..iar Anna o alearga in fundulet
Ana am vazut pozicile, Eva e micuta, tare micuta si frumusica foc.., pe langa ai nostri copii..am si uitat cum e sa ai un bebe asa mic tu imi pari obosita dar arati totusi bine dupa nastere ..ma bucur ca Vladut e ascultator chiar daca-si mai cere si el dreptul, e flacau mare si un viitor frate protector..E bine ca dorm singurei in camera lor, eu nu le-am obisnuit asa..Stefi inca-i dependenta de mine iar Anna ii calca pe urme..ideea e ca pe Anna o pun nopatea in patut..ea a avut probleme cu refluxul si trebuia sa o supraveghez mai de aproape...iar acum a devenit obisnuinta..nu doarme fara tatzi...Suzeta la fel o refuza si ea cand era mica, dar am schimbat-o si o accepta..nu pot spune ca-s fan suzi , mai ales ca Anna o scoate din gura noaptea, dar daca ar fi sa aleg intre a sta cu sanul non stop in gura sau ele cu degetul in gura, cum e cazul la Stefi(ea inca si acum are suzi noaptea..ptr ca altfel si-ar suge insistent degetelul)..aleg suzi..si poate in viitor le voi dezvata..Anna sigur o sa se dezvete usor, pe cand la Stefi e de lucrat, mai ales la degetel
Acum se joaca amandoua dar vor aceasi jucarie..Anna trage sa i-o ia din mana Stefaniei, Steif nu i-o da..si ce credeti ca e?! o amarata de motocicleta gasita in pungile de pufuleti....de ce is mai interesante jucariile astea, porstioare mici?! Pe bune ca Anna nu se joaca deloc cu jucariile ei , ci tot cauta jucariile Stefaniei sa le deguste, sa le ciocneasca intre ele...
Getik pai cand pleaca soacra ta?! hai pupici si spre ca esti mai linistita la mama ta
Ema tie ti-am scris ceva? sau nu?! ..m-am imbatat si nu mai stiu...mai scriu odata..am vazut pozicile..ce v-ati distrat, semineul, zapada..distractie pe pitici..frumos.. frumos..asa sarbatori sa tot ai
Cris cred ca Lali a preluat clienti de la tine de o tot sunau la tele
Lali ai auzit?! asa fi prietena buna si ajut-o pe Cris ..ma bucur ca ai plecat cu inima impacata de la sora mica..stii ca eu ti-am scris in trecut, ca atata timp cat parintii lui o accepta o sa-i fie bine..si ai vazut ca exact asa este..ma bucur..de crescut sora ta o sa creasca, acum e copil cum stii si tu...important e ca o sprijina sa-si temrine scoala
Lavi mama eu iti urez sa fi impacata in acest an si sa iei decizia cea mai buna ptr tine si puiut..si poate si sotul se va gandi si se va schimba.. nasol intamplarea la piscina, doamne bine ca nu s-a intampalt nimic grav..de acum avetui mare grija la psicina..eu una cam evit sa merg la ele..nu-mi plac.. ..
Am recuperat tot?! habar nu am..am scris din amintiri..vad ca si vremea s-a mai domolit, dar unde sa ma mai duc acum, cand la 12 inchid..ca aici e program de sef..de la 8:30 la 12 si gata ...
v-am pupacit ..intru la documentat pe net si jucat cu fetele...
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
Picky_toto spune:
Alynta uite ca pe itne te-am sarit..pai ce are de-i nervoasa?! eu cred ca ea face cat frati ei la un loc..e rasfatata casei si vrea sa arate-i ca-i sefa.. bine ca stie cand sa se potoleasca..Stefi nu-i asa..ba din contra mai rau face...
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Alynta uite ca pe itne te-am sarit..pai ce are de-i nervoasa?! eu cred ca ea face cat frati ei la un loc..e rasfatata casei si vrea sa arate-i ca-i sefa.. bine ca stie cand sa se potoleasca..Stefi nu-i asa..ba din contra mai rau face... Bella de Stefania si Anna Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
Are 1 an si 4luni si doar 4 incisivi. E umflata toata pe gingie... De asta cred a e suparici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Picky_toto spune:
Alynta sa-i iasa Mariei dintisori fara prea mare tam-tam. Stefi a avut norocul asta..acum sa vedem la Anna, ca inca nu da semne nici un dintisor...dar noi asteptam..oricum nici Stefi nu are toti dintisori iesiti..
Am mai incarcat ceva pozici pe link-ul de pe mail...ptr cine doreste sa ne vada..
Hai ca v-am bagat din nou pe pag 1 ca nu stiu cum ati aterizat pe pag 2 .profitati de vreme si stati pe afara..iar aici nu avem ce face decat sa stam in casa
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
SoriLea spune:
WOW cat ati mai scris... oare cand voi reusi sa recuperez
Noi suntem bn cu totii, am reusit sa scapam de tusea pacatoas care ne acaparase pe toti.
Noi profitam la maxim de timpul pe cale-l mai avem de petrecut in 3 (ca trece asa rpd ), iar dupa ce v-a pleca sotul, voi intra sa va construiesc cateva autostrade. u de alta, dar nu vreau sa cotizez acum pe criza asta
Pup toate buburuzele si mamicile din dotare si va doresc multa sanatate
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
Neatza dragele mele. Va las o fierbinte. Ma pregatesc sa dau trezirea in casa dar nu inainte de a intra pe la voi
DanaMi m-am uitate si eu la pozici sunteti o familie minunata si fericita, iar tu arati mai bine ca oricandBia e o adevarata domnisoara frumoasa foc, Raducu are niste ochisori frumoasi dar si Darius si surioara lui sunt niste frumosi, cu toti sunteto adorabili, sa fiti sanatosi
Ninia ce bine te inteleg, zici ca-l descrii pe barbatu meu, imi pare rau ca ti-a taiat cheful fix in noaptea de Revelion..sigur de eram si eu cu el impreuna la fel se intampla...trebuie sa mai stam impreuna o vreme din motive financiare, pe care sper sa le rezolvam anul acesta si sa pot lua o decizie pe anul 2013, care sper sa fie cu noroc pt mine caci mie cifra 13 imi poarta noroc. Imi pare rau si mie de voi si mai ales ca sunteti plecati acolo si cred ca ti-e greu fara sa ai cu cine vb...dar si eu macar am putut sa vb cu mama su sora mea cu unele prietene care m-au ascultat, unele m-au abandonat de tot dupa ce le-am spus, in schimb aici am primit numai sfaturi bune de la fete si ma simt auzita...si prietenele stii cum sunt, nu toate, dar ale mele dc nu-ti mai merge bine gata te lasa in plata Domnului si mai vb cu tine cand iti revii....in fine hai ca si eu am deviat de la subiect...mie imi da putere puiul meu scump si pt el ma lupt si incerc sa fiu tare cat mai trebuie, asa sa faci si tu te gandesti ca pt ei trebuie sa fii tare si sa rezisti cat va trebui langa el. Va cu drag
Anna ce printesa scumpa ai acolo sunteti o familie frumoasa si implinita si sa fiti mereu asa
Crisda bine ca a trecut, n-am mai povestit ca am vrut sa uit dar nu pot...crede-ma am oroare de stranduri si sunt foarte stresata cand mergem la strand sau pe langa vre-o apa...abia astept sa-l duc la inot. Chiar voi ce ziceti de la ce varsta putem sa-i dam la inot?
Anna ma bucur ca Vladut o iubeste mult pe surioara lui, asa si trebuie, stiu si cazuri de gelozie extrema intre frati....vai saraca de tine nu vreau sa ma gandesc noaptea cum te descurci si presupun ca acum si Vladut brea doar cu mama nu?. Va
Picky offf biata puca, sper sa-i treaca cat de repede necazurile cu pasa...va cu drag...poze cand ne mai pui?
Gata fug sa dau trezirea ca acusi intarziem cu totii!
va si va doresc o zi buna!
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
cris_82 spune:
neataaaaaaaa
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue
ana Eva ta parca-i fii-mea in miniaturaparca ii lua cineva tzatzele,ca nu vroia denici o culoare sa se desparta de ele,ar fi supt non-stop.Creste si pitica si o sa vezi ca va fi mai usor.
Pai e un adevarat cavaler Vladut
picky pai la meteo anunta ca in partea nordica a continentului e nasol si se astepta ninsori si vant puternic.Si cand e vremea de la 8:20 la protv,si arata continentul,mereu ma gandesc la voi.Aseara cand arata de vreme la tv,ii spun lu al meu" Giorgi si Nicu o sa vina in tara sa stea" si el a facut ochii mari si zice "aaaaa,nicuuuuuuuu".
Uite ca de Paste stii cu ce sa faci ouale,daca ii face bine solutia aia si crema e ok,poate sa fie si albastra cateva zile la dansa
ce distractie e la tine cu pustoiceleaaa,si am vazut si pozeleeeeeeee.Sigur se ciondanesc,dar le sta atat de bine cand se joaca amandoua.Si am vazut ca merge si in pioare Anna,tinandu-se de margine patului?Si tu ai slabit si arati tare bine
Hmmmm,deci uite ce ajutor am eu vazui?Numai ca Lacra vad ca absenteaza
alina mititiza,toata gingiuta? Pai de aia e ea irascibila uneori,sper sa-i iasa repede restul dintisorilior si sa nu o chinuie prea tare
sori asa de repede pleaca iar in afara?Offf,ir ramaneti in formatie de 2 cateva luni
Mirunel terorista
BAZAR