"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Am terminat si eu programul si am zis ca e superrr,liniste ee...da de unde?Are dom'nsoara un bazdanc adanc infipt in buci si e nervozata..cred ca trebuie sa o jumulesc pana lesina de ras ca sa isi revina

picky aaa,se tine tare si nu vrea sa arate ca o doare..ee,asta cu bagatul cozii cineva in familie e chiar deranjant.Frate,nu pot sa-si vada ei de viata lor ci e musai sa isi bage coada?La faze de genul,de la un timp nu ma mai pot abtine si ii spun verde in fata celui care cauta sa se dea supeior si binevoitor.Pana la urma de ce sa mint?Poate o durea adevarul,dar nu imi place minciuna,iar cine ma place,sa ma placa asa cum sunt.
Chiar asa..noi tinem cont ca e criza,dar piata isi spune cuvantul si trebuie sa crestem tariful la inactivitate(absente),asa ca bagati tari si reveniti-va ca a trecut de ceva timp revelionul
ana nu stiu cat vrea ea sa ne puna la respect,evident face ce vede si ce aude de la noi,ideea e cu toate prostioarele ei,mai sarate sau mai putin sarate,ne face sa radem uneori cu gura pana la urechi
Tu cand poti sa pui mana sa stai macar intinsa in pat ca sa nu te obosesti prea tare
ema fata,pe zi ce trece,dariusica se face o mandretze de baiat,foarte fain..zapadaaaaa,brad cu cadouri si copii fericiti,semineu
lali nici nu stii cat ma bucur pentru voi..mai ales pentru sora ta mai mica ca ii este bine.Si pentru voi ca sunteti impacati cu ceea ce e acolo,ca ati gasit o casa cu oameni buni si primitori si care va iubesc sora ca pe copila lor.E lucru mare sa stii.
Ce iti suna fata telefoanele?ia spune-le ca ai treaba si vino aicea sa ne zici ce fac piticii

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

eu am reusit sa racesc si sunt praf, sper sa nu-i dau si lui Raducu.
Cris , Picky pe Bia am inceput din vara asta s-o las cu bunicii si e ok , chiar am noroc cu ei pt ca se ocupa tare bine de ea si asa mai reusesc si eu sa respir.
Picky, cu scaunul... al Biancai e pana la 18 kg adica pana pe la 4 ani si vreau sa iau si pt Raducu la fel ca in scoica nu mai incape, premergatorul nu asa o urgenta ca il mai am pe asta vechi, e cam urat dar mult nu cred ca o sa mai avem nevoie de el.
Ana , bravo pt plimbare , dar ai grija cu vremea ast aca e tare pacatoasa

Am vazut pozele de pe mail, nu pot sa spun decat ca toti copiii sunt tare frumosi
Picky mie mi se pare ca fetele tale seamana tare bine amandoua si ca amandoua seamana cu tine

va las si eu pozici pt cine are rabdare https://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache/11Noiembrie2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNeR4KmLsNjjlQE&feat=directlink

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Salut gagici!
Hopa si io,fara chef, copii m-au terminat azi , si ieri , asa ca-s cu nervii la pamant..Nici nu pot iesi cu ei afara din casa ca ploua mai intr-una , ieri era o vijelieee.. ma apuca groaza numai cand ma uitam pe geam ..Mai am de tras sapt asta ca de luni e Mathias la gradi si o duc mai bine ..Si da barbatul e iar plecat cu munci in Olanda si vine numai in w-kenduri, nu stiu cat timp, el a incercat sa vb cu seful sa-l lase numai pt inca 6 sapt., ca dupa sa-i caute inlocuitor..Vom vedea, Mathias ii simte tare lipsa si e cam suparat pe el, ca evita sa vb cu tati la telefon..Iar gogoasa la inceput credea ca e pe sus in birou si tot il striga: papa haide joooos!! draga de ea!! Ma tot chinui sa o pun pe olita, ea nu prea vrea cand ii zic eu , f incapatanata, nu vleeaaa si gata.. adeca vrea ea dar e prea tarziu , si uite asa tot sterg si strang de pe aici..
La restaurant a fost f. bine , pana am ajuns acasa si d-ului ia picat cheful de orice , nici macar nu a vrut sa ciocnim un pahar impreuna la 12 noaptea, habar nu am de ce , ca nu a binevoit sa zica ceva, asa ca mi-a stricat tot cheful, asa are un talent de a-mi taia orice chef in zilele cele mai importante..
Lavi te inteleg perfect si meriti pe deplin sa-ti cumperi cate ceva si pt tine, al meu tot asa face, si acum nici nu-i mai arat cand imi cumpar ceva , pt ca in loc sa se bucure pentru mine. ma atentioneaza ca poate am cheltuit prea mult ..Asa am si facut pt carutul fetei , am incercat sa discut cu el sa-i zic ca cel de la baiat e rablagit si imi trebuie unul nou si confortabil pt fata , el nu si nu , si uite asa am comandat carutul fara sa stie el , a ramas mut , dar nici ca a comentat ceva! Ma intrebam de ce mai stati impreuna , pt ca clar nu esti fericita , nu te poate face fericita, iar tu esti tanara si frumoasa , iti poti reface viata..nu are rost sa te mai intinzi , parerea mea.( eu vorbesc ) Spre deosebire de tine , eu din pacate, nu am nici un fel de familie aici, sunt intr-o tara straina , iar prietene mai rar.Nu ca as vrea sa ma mai pot intoarce inapoi in Ro.. Sper sa-mi gasesc ceva de munca, cand o sa mearga gogoasa la gradi.atunci o sa fie altfel.cam greu pt ca vreu juma de norma si pana in 12 -13 , ca sa o pot lasa numai juma de zi sa nu o chinui ..da iaca am inceput sa deviez de la subiect..deja nu mai pot gandi calumea clar! Am citit mai devreme despre Andrei si imi pare tare rau sa aud ca nu-i merge bine! Pana la urma unde or sa mearga in Germ. ori Austria? si mult curaj!
Cris am vazut pozeleee ,ca chiar vroiam sa-ti atrag etentia ca nu ai pus poze de muult timp.. Fata da ce bine arati!!! Iar Miru e o smechera si o frumoasa , ai fata mare tuuu!! Cu jucariile asa ar fi trebuit sa fac si eu , si chiar m-am gandit la asta , dar uite ca m-am luat cu altele si am tot amanat..Cert e ca nu l-am intrebat ce vrea, i-am pus ce am crezut eu ca i-ar placea, greseala mea.
Picky pe bune ca nu inteleg cand ai tu timp si te lasa fetele sa scrii atata!! Eu n-am nici o sansa sa scriu cand is amndoi trezi, daca sunt mai linistiti, cam rar asta.. ca mai mult se cearta de la una alta, profit sa mai fac cate ceva prin casa.Cat despre decizia cu plecarea definitiva in Rom , eu nu cred pana nu vad , asa ca pana atunci nu scapi de mine!
Emaaaa bine ai revenit mandruto! Sa-ti fie de bine plimbareala!Sa inteleg ca nanasa are cabana in campulung? Ce frumos ca ati avut si zapada!! Aici ploua intr-una! Urasc ploaiaaa!!! Ce scumP tre sa fie Dariusica cum rupe el cuvintele..A mea zicea toata ziua: nu vleaaaaaau!! si multe altele insa asta e principalu..
Lali scuze ca nu ti-am raspuns imediat! Am niste poze pe picasa intr-un album , da sa stii ca nu-s multe cu fondant pt ca abia de anul asta m-a apucat boala cu fondantul, pana acuma le faceam cu frisca, daca vrei te pot ajuta cu idei, cu drag , trimte-mi si mie pm cu id-ul tau de mess, sau adresa de e-mail! Pe cand aveti botezul?
Ana voi cum sunteti in formula de 4? Ai reusit sa te mai odihnesti? Felicitari pentru prima plimbare!! Sa inteleg ca Vladutu nu doarme bine noaptea? Asa a fost mereu sa isi cere dreptul acuma ca a venit Eva?
Simina ma bucur ca e bine buburuza mica din burtica, acuma nu ramane decat sa te bucuri din plin de perioada asta, poate si ultima , asta daca ramaneti la 2 copilasi..Ai inceput deja cu antrenatul la olita? Sa-mi spui si mie cum merge ca eu o cam dau in bara se pare
Alynta multa sanatate la pitici!!Aici e dezastru dupa o juma de zi cu 2 copii, cu 3 banuiesc ca e si mai si!
Sorilea pretioase momentele cu toti 3 asa-i? Mai pleaca tati inapoi? N-am mai vazut un copil sa fie atata de fascinat de carti!
Getik sa-ti fie de bine distractia!!
Dana incantata de cunostinta! N-am cum sa te ajut, dar mai cauta poate gasesti a alte mamici care nu le mai folosesc..
Mady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Auzi la mine : fara chef si am scris ditamai mesaj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

las doar ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue..si revin un pic mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Gata baitza. Cum vi-ati petrecut? Eu cu Rares am fost la mami, Marius a lucrat. Am stat pana duminica seara la mami apoi am venit acasa, iar ieri am fost cu sorcova, a fost ceva mai ok, poate poate in noul an va fi umpic mai bine, nu vreau sa zic nimic stiu ca omul nu se poate schimba la o varsta asa inaintata dar poate pana mai suntem impreuna doreste si el sa fie bine la copil. Gata nu ma mai plang promit

Mesajul asta il scriu de ieri dar numai nu am apucat sa-l termin, sa vedem dc apuc acuma pana ce vine Rares
O iau de la cap la coada ca sunt curioasa sa vad ce ati facut de Rev{:D], mie chiar mi-a fost foarte bine in familie si fara stres si Rares impresionat de artificii, iar ieri cand ne-a auzit ca ciocnim un pahar si am zis La multi ani a venit entuziasmat si a zis "poc poc" adica sa vada artificiile
DanaMi eu am un scaun de masina nou nout nu l-am folosit, daca te intereseaza scrie-mi un PM
Emaaaa mor de dragul lui Daris, ce dulce-i si ce fain ca ati avut zapada, trimite si la noi plss
Cris am avut liber ca s-a schimbat programul de contabilitate bancara si doar informaticienii au fost la lucru...la noi a fost foarte bine la mama acasa, nu m-am stresat nici cu facutul de mancare dc am fost la ea pana duminica seara, apoi in 1 am mai fost cu sorc ova, a fost mai mult decat bine, sper sa fie as atot anul, sa fiu asa linistita ca si in seara de Rev. Cris ma bucur ca ne-ai mai pus pozici cu Miru, cam putine ce-i drept dar e ok si atata
Alynta sanatate la copii
Cris cred ca te-a pufnit rasul, parca o vad si cand ii vezi asa pititci si ce idei au, te prapadesti, un mare la Miru asa sa faca liniste in casa sa auda si fata
Anna abia astept sa vad pozicile cu voi, sper a reusesti sa recuperezi din somn si sa reusesti sa te odihnesti. Cred ca ai avut la musafiri de numa, si cu venirea pe lume a printesei si cu Craciunul...cand mai ai timp sa ne povestesti ce mai zice Vladut de surioara lui. Va cu drag!
Lali ma bucur ca ii e bine surioarei tale, asa o stii in siguranta, stiu ce simti. Azi a plecat si surioara mea inapoi in Dublin si deja mi-e dor de ea. Ne-a promis mama ca la vara mergem impreuna la mare noi trei si cu Rares, abia astept, sper sa se si realizeze acest vis pt mine...de Rev cum a fost?
Picky brava Sefii, aia da, mai trimite-o ca e profitabila...va mutati in Romania? super sa va iasa asa cum va doriti voi si sper cu Stefi sa nu mai faca ceva de la antibiotice dulce
Mady ce fain ca sta Alex la socrii si eu vreau sa-l las pe Rares mai mult in deplasare fara sa fiu trasa de manecaaa, poate cand va fi mai mare cine stie
Getik ma bucur ca vi-ati petrecut asa de fain revelionul, meritai si tu distractie si liniste. Sper sa fie in continuare ok, te sun eu zilele astea sa mai vorbim. Abia astept sa vad pozicile cu voi
Ema ti pup , sper ca nu te tine cu lene tot anul
Picky sotul nu a fost pe la mama nici in noaptea de Rev, a avut de lucru toata noaptea si nu a avut timp sa vine pe la noi sa ciocnim, dar e ok nici nu ma asteptam, eu sper sa treaca cat mai repede anul acesta si sa iau o decizie, poate cea mai importanta din viata mea....offf draga mea ce te inteleg,acum cand a fost surioara mea in tara si cum sunt cu al meu cum sunt, m-am luat cu ea si am mers prin oras, am mers la mall si uite asa mi-am facut timp si pt mine si am de gand o data pe saptamana sa imi fac timp intr-o zi pt mine si placerile mele, nu-mi venea sa cred ca ies in lume, chiar m-am speriat de reactiile mele, zici ca eram o adolescenta care nu mai iesise niciodata in oras si savuram fiecare pas...la tine stiu ca e mai greu caci esti singura acolo, dar poate cand va intoarceti in tara va fi mai bine pe de-o PARTE....eu i-am dat la Rares Biotics in lapte si Smecta in ceai cand a avut diaree si dupa doar o zi si-a revenit cu scaunul.
Ninia cu drag, oricand citesc cu drag de voi, deci baga mare si ne spune cum a fost de rev...a ati fost la restaurant, foarte tare na asteptam sa ne pove cum a fost
Picky am citit si eu despre accidentul pe care l-a avut surioara ta, Dumnezeu sa o aiba langa el mereu, imi pare nespus de rau, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul vostru si mai ales al mamei tale...eu si acum traiesc imaginea de vara asta de la strand cand Rares se juca pe marginea bazinului pe langa scari unde se intra in bazin unde apa este foarte mica, defapt el nici nu era in apa. I-am tot spus ca nu are voie in apa ca poate sa moara ca se ineaca. El era la o distanta de 2 sezlonguri de mine dar il vedeam perfect. Si la un moment dat m-am aplecat 1 min nici atat sa-mi iau o oglinda din geanta. Cand m-am ridicat Rares plutea deasupra apei. Nu pot sa va explic ce era in sufletul meu si cum am ajuns la el, ca norocul nu a patit nimic dar dc intarziam inca 1 min era ingeras, murea inecat Doamne Fereste, imaginea aceea cu el plutind deasupra apei ma urmareste mereu si ma apuca plansul cand ma gandesc ce se putea intampla. In ficare noapte-i multumesc la Dumnezeu ca mi l-a ocrotit atunci....dar atunci mama ta Picky ma gandesc ce a simtit in momentul accidentului, aici vroiam sa ajung, imi pare tare rau

Si pt ca e dimineata ca n-am reusit sa termin ieri mesajul[D], va servest si cu o calda si va pup tare. Merg la servici. pe toata lumea!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las pozicile si incep sa scriu un mesaj, sper sa si termin pe ziua de azi [:D|

https://picasaweb.google.com/103416078086658174782/EvaSiVladut?authkey=Gv1sRgCJ3RgICv0pjsxAE#5693724742014334802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Neatza

Cris, ms de cafea
Lavi, iti las PM
Ana , vazut pozici, E asa Micuta si dulcica si Vladut e tati tot
Ninia, incantata si eu

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata dragelor
nnu ma dati disparuta inca exist luna asta o sa scriu mai rr ca sunt. lamam si nu am net si pe tel scriu aiurea. umblu cuactele de somaj si imi este frics ss stau acasa fara cez
pup ca scriu de pe tel si sunt vaarza

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata,

Scrieti mama, asa fara pic de jena si nu ma anuntati?!

Afara-i vijelie si trebuie sa ies din casa cu fetele.. ca ieri aveau aia alt program, fix programul de somn al fetelor...si ar fi fost jale sa iau cu mine doau copile obosite si sa mai stau si la coada..
Acum astept sa se trezezasca Anna, dar vad ca dureaza, asa ca o voi trezi eu ca pana le pregatesc..pana ma gandesc cum sa le car ca mergem cu tramul..dureaza si afara inca ploua ;.

Voi reveni mai tarziu ..de citit am citit, pozici am vazut ..asa ca voi scrie mai tarziu la fiecare..;pupici

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput