"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata..adica ieri v-am tras de maneca sa scrieti cate ceva, si azi a explodat conducta?! Voua nu va e asa putin rusine?!

In primul rand urez la multi ani celor care poarta numele de Sf Ion....dar vin si cu o intrebare..azi e sau maine?!

Dana, Mady ce scoruri au aia pe acolo la gradinite .. pai sa inteleg ca daca ne mutam in Ro si ne merge treaba si va trebui sa gasesc o gradi trebuie sa cotizez?! Deci inca ramane spaga la putere si spatele acolo...Aici am avut probleme cu gradinita ca nu am prins loc, dar a insistat sotul cu telefoane la gradinita si intr-un final dupa insistente si "confuzie" de nr de loc, ne-a spus ca s-a gasit un loc liber (ei mai au rezerve cateva locuri libere) si am fost si am inscris-o..dar nu mi-a zis nimic de vreun ban (ca am inscris-o direct la directoare) sau sa ma duc cu vreo atentie..multumesc si gata ..Aici nici la spital nu se merge cu atentii, nici la alte institutii..se uita ciudat la tine daca vreunul mai nestiutor face asta..;aici nici la nunti sau botezuri nu se merge cu plocon..max cat se da la o nunta e 50 euro dar si aia is multi, se fac cadouri..e lista...
Dana, Anna are tentative de as suge degetelul (tot cel pe care-l foloseste si Stefi) dar incan u a devenit o obisnuinta..iar cu suezta are toane cand o vrea cand nu o vrea...Stefi a luat si suzi inca de la spital(ca la maandoua le-a dat la spital prima suzi) dar asta nu a facut-o sa renunte la degetel..ba din contra a mers in paralele cu ele..cand nu era suzi in gurita, era degetelul si invers.
Mady hai ca-i ultima zi pe sapt asta..m-a amuzat cu mcshit ..pai daca la copii asta le place?! si in schimb la un loc de joaca cred ca ar fi mai scump, nu?! ..si tu nu vrei sa fi binevoitoare sa le dai subiecte de barfa la radio shant?! reao. .. barfa acum e peste tot..eu m-am obisnuit..stiu ca-s barfita si nu ma doare nicaieri..ptr ca is interesanta, nu?! daca se vb de mine
Lavi prietenele..subiect controversat...pana la urma ele is cele mai prefacute fiinte...eu una decat sa am mai multe care se prefac si pe la spate ma injura mai bine am 1, 2 care fac acest lucru... eu am avut in trecut o prietena ff buna pe care am considerat-o ca o sora, stiam cand ma minte, ca ma invatsem cu ea si ii intram in joc deh ma gandeam ca inca-i copila...dar nu am suportat sa ma foloseasca in scopurile ei persoanale...si sa ma bage pe mine in rahat ca sa iasa ea basma curata...si de at de cand m-am fript..incerc sa pastrez o distanta cat se poate de mare intre relatia mea cu o femeie.. Am avut prieteni ff buni in trecut, baieti..dar din pacate fiecare si-a urmat calea, casniciile....prietenia asta dintre o fata si un baiat nu prea era vazuta cu ochii buni de relatiile actuale.asa ca..na..timpul..raceala..;.. Pana la urma nu-i dracu asa negru, mai sunt relatii care daca nu merg mai bine sa o ia fiecare pe alta cale..uita-te la Ema exact cand nu se astepta a lovit-o cel in care avea incredere..a trecut prin perioade grele, dar si-a revenit..si usor, usor cand toate se vor termina o sa-si vada si ea in continuare de viata ei..pana la urma din toata relatia a iesit ceva bun..copilul..si la tine si la ea...2 baieti frumosi de care veti fi mandre toata viata..iar ei barbatii...unii is necopti, se cred inca pustani in care fierb hormoni, vor tandrete, vor artificii..cand naiba sa mai ai timp de mofturile lor cand viata-i asa de grea si mai e si un copil la mijloc?! Nu stiu dar de multe ori ii multumesc lui Dumnezeu ca am un barbat ff ok langa mine..si ma dau singura cu capul de pereti ca is ff rea cu el ...am invatat multe de la el si e un barbat ambitios, matur, priceput, care pune inaintea fiintei lui, nevoile celor din jur... si eu is rea..trebuie sa ma schimb ...
Cat despre piscine, ti-am zis ca nu-s fan..eu nu stiu sa inot ..si in urma unui incident de acum cativa ani, cand m-am dus ca toporul la fund am prins frica de apa..si acesta frica vad ca se transmite ca si Stefaniei ii e frica de apa..nu suporta sa ii vina apa pe ochii/fata...
Cris ..deci a realizat si al tau despre cine vb ..multumesc de vizionat poze..dar nu stiu unde ma vezi tu slaba..ca eu is grasa si hidoasa...si pana nu voi da jos burta, kg nu o sa ma vad altfel .. la prostii is primele, ieri le dadeam sa manance si stefi se prefacea ca se ineaca cu mancare is tusea..anna a copiat-o si sa le fi vazut pe amandoua..dar s-a ingrosat gluma ca incepusera sa bage si mainile in mancare
Dana la noi se numeste altfel solutia aceea, dar ii rezistenta vad, ca nu se udce deloc ..vad ca incepe sa-i treaca si ma bucura.
Mady ce le mai bese mintea la ministri?! au venit din vacanta pusi pe treaba?
Alynta off micuyta, sa-i iasa dintisori mai repede..nici eu nu am folosit creme ptr gingie, ci doar jucarii reci

deja is calare pe mine ..asa ca va las

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

danami, la lujerului (peste pod) sunt 2. la una ne-om inscrie si noi copii. eu mi-am pus pilele in functiune si la cea de la T. Masca. sa vedem ce iese, trebuie sa fiu optimista. acum sa vedem ce zice si cavalerul. ca daca nu vrea la gradi am incurcat-o. si asta din punct de vedere al varstei ca ar ajunge in clasa I la 8 ani daca nu reusesc sa-l integrez in grupa mica anul asta. de stat acasa are cu cine sta ca-s socrii pensionari amandoi, dar parca n-as vrea sa ratez anul asta, macar pana la pranz.

cris, asteptam asfaltarea ta generoasa. sa pui straturi destule sa nu se decoperteze .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

oooo... domnisoara picky, ce generoasa sunteti cu asfaltarea... deja o ajutati pe co-locatara cris?

mai, la noi s-au schimbat toate legile (in inv. ma refer) intr-un timp prea scurt pentru a fi si asimilate. noi, care suntem toata ziua cu legea in mana, si uneori suntem depasite de situatie, dar omul ala de pe strada ce draqu sa inteleaga cand il trimiti la lege ? se vrea finantare pe elev, inscriere la grupa pregatitoare la scoli si nu la gradinite (in conditiile in care scolile nu dispun de aceleasi conditii ca si gradinitele - nu au paturi, cantine etc.), descentralizarea privind incadrarea profesorilor/invatatorilor dar nu dau si bani suficienti ca scoala sa-si poata angaja ce-i trebuie s.a.m.d. se vor multe schimbari intr-un timp f.f. scurt. legea s-a dat de anul trecut, dar nu au existat metodologii de aplicare pana acum, iar acum au venit potop. ne cer situatii care de care mai ciudate, cu trimiteri la legi si metodologii de trebuie sa stai cu picioarele in apa rece ca sa reusesti sa le pricepi.
noroc ca noi suntem 2 si ne luam fiecare cate o bucata din lucrari, asa reusim sa le facem la timp... ca si termenul e ieri...
in fine, asta e. om ajunge si la liman. speram sa fie mai bine anul viitor si sa nu se mai schimbe legile asa des.

eu mi-am terminat treburile pe ziua de azi asa ca stau si va cicalesc la cap cu prostiile mele.
sper sa nu-mi mai trimita nimic pe mail ca le arat eu .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

aaa, tocmai am primit un apel de la mama unui coleg de clasa al lui alex ca-l invita maine la mcshit, cica de sf. ion . acu' nu pot sa zic ca nu, dar ce naiba sa-i cumpar copilului. deja la 10 ani sunt in pana de idei. la aia mici mai cumperi o jucarie, o hainuta... dar la magadani de astia ce sa cumpar? nici bani n-am prea multi la dispozitie . o sa-i cumpar un pistol cu bile sa impuste ratele in curte ca are ferma mare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

pfaaaaa.....frana maiiiiiiii, ca eu nu tin pasullllllllllllll
neata!
ce faceti mandrelor??????
multumesc de aprecieri la adresa cretului, va dati seama ca si eu is topita dupa el.
v-am citit dar in mare si nu am starea necesara sa iau de la capat si sa va nominalizez, n-am nimic, is chiar ft bine doar ca am asa o leneeeeeeeeee, mama mama
ieri am umblat mai toata ziua....iesit afara cu pitic, am fost la AJOFM sa ma inscriu intr-un program dedicat in exclusivitate femeilor, "sanse egale pt femei", au niste cursuri de specializare si recalificare, am stat la discutii cu fetele de acolo, le-am expus in mare sit si cam ce-mi doresc si m-au indrumat ele in a-mi alege ce-ar fi mai pe aproape de mine, am itrat in progrtam, acum astept pe sapt viit sa ma cheme la o intalnire de grup, dupa consiliere psiho si dupa cursuri....deci am luat taurul de coarne cum s-ar zice, dupa am venit, luat pitic si plecat la o amica de la care am revenit la ora 22 si iaca asa s-a dus ziuaaaaaaa
acu ma duc sa ma baaiesc, profit ca pitic e cu mama afara si dupaaaa......pi mai vedea eu ce fac
va pupacesc pe toateeeeeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

moaaaaaaaaaaaa,da sunteti de belea..acum sa vad pe cate ore ma intind cu mesajul asta

lavi multam de cafeluta.Cred ca de dimineata incercam amandoua sa postam in acelasi timp.Chiar nu stiu de la ce varsta poti sa-l duci la innot,cred ca prima data trebuie sa vezi la tine acolo cate locatii sunt care invata copii sa innoate is de la ce varsta ti-l primeste acolo.Servici usor
danami iti dai seama ca dupa asteptari mari care au durat 1 an,sunt in culmea extazului ca are si ea par mai multisor.
Uaaaaa,ce scoruri se practica spaguta la gradinita
mady si lupul e razna,si ministerul.
Nu cumva te roade sa mai pui de-un bebe?.Si poate chiar o fi fata de data asta,dar nici soacra cu 3 nurori nu-i rau
alina adevarul e ca ma uitam sa vad daca chiar tu ai postat,si chiar ma gandeam in timp ce citeam ca sigur iti dorm piticii de iti faci de cap
lali bine ca fii-ta are dexteritate si intuitia ascutita si stie sa-si procure papica.Pune mana si lasa remy 2 zile si incarca-ti bateriile.
Amvazut ca te-a acaparat subiectulsi ca s-au mai lisistit si spiretele pe acolo
mady,danutza uite ca v-ati si vecinit si o si pueneti de-o intalneala
picky maine e fata,maine..si noi de la inceputul saptamanii ne-am facut program si vom fi toata ziua plecati
Si vezi ca si eu le-am zis sa o lase mai usurel ca nu mai poate sa tina omul pasul cu ele,dar uite ca tot isi fac de cap..
in constanta sunt gradinite la tot pasul,acum depinde de care vrei,cu program lung sau scrt
Am eu o lista intreaga si nu e necesar sa cotizezi atata timp cat pitica va avea 3 anisori in momentul in care se incep "cursurile" din toamna.
La partea cu nunbta si botezul sunt de acord cu tine,dar stii si tu cum e in Ro,ca daca vede Xlescu ca nu dai,te barfeste si la gastele din satul vecin.Cu toate astea,cand am facut ziua mirunei si am fost la botez la nasii ei,s-au facut mese la restaurat,dar nici ei si nici noi nu am avut pretentia ca invitatii sa cotizeze,au venit cu un cadouas pentru sarbatorit si gata.Si a fost mult mai bine.iar luna care vine,de ziua lui nato la fel o sa procedam,facem o masa mai mare la restaurant si nu avem pretentie de cadourti sau mai stiu eu ce,ci doar sa ne simtim bine cu totii la masa si sa ne bucum de o zi reusita si frumoasa.
A,si nu ca a realizat ca destre Nicu al tau era vorba,ci se bucura ca veniti in tara.Hai muher,fi serioasa ca ai slabit.
la tine e o adevarata aventura cu piticele
mady halloooooooooo femeie,pe criza asta tu vrei lucrare de calitate cu 2 straturi de asfalt??fi serioasa ..eu de unde mai scotr profit dupa aia daca bag atata capital?

Azi am in plan sa scot tot din baie si sa ma apuc cu mandra mea sa plantam seminte de ardei rosu,galben,salvie si alte mirodenii.Nici nu stiu daca e tocmai bine sa isi bage labulete si Miru,dar sa vedem..poate totusi doart ma ajuta si nu o sa fie tentata sa guste turba sau samantariile

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Tot eu..cine schimba capitolul? eu sau tu lali?!

Cris pai si azi ce-i?! nu tot sarbatoare?! ca vad pe la tv..oricum na zic si azi, zic is maine sa-ti traiasca barbatu cu numele .. pai daca o luam logic pana la urma nunta is botezul in ro e ca un imprumut..o obligatie..vin la tine dar si tu la randul tau vei veni la mine..si vei cotiza poate cu aceasi suma....ptr tineri casatoriti e ca un ajutor de inceput, la botez
Lavi cred ca de pe la 4-5 ani. Aici fac inot inca de la gradi.. Virginia stie ca Mathias deja merge la inot.
Ema hai pune-te pe scris nu de alta dar ne suparam ca nu mai scrii si la fiecare in parte....si ai cam ramas in urma cu postarile..ia hai treci la treaba si baga pe aici postari..bravo ptr ca iei taurul de coarne..asa-i bine
Lali a dat boala-n tine cu remmy...nu vii si pe la mine sa facem un joc..nu de alta dar sta cutia de ani de zile in pivnita si nu am uc cien juca..bine nici timp nu am ..asta ma intreb si eu noaptea..cum de nimereste Anna sfarcul..

revin

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Mady , m-am uitat pe harta si te-am localizat, e strada cu sectia de politie ?
Picky, poate ai noroc si in Ct nu trebuie sa dai asemenea atentii la gradi, cred ca stie Cris cum e pe acolo. sa ma fi vazut pe mine cand mi-a varsat Bia sticla cu mercurocrom in pat cam la 2 saptamani dupa ce-mi varsase albastru de metil , tot in pat, imi venea s-o iau de o aripa si s-o arunc pe geam , asa ca mare grija cu ea ca nu se mai ia, poate doar la clor dar eu nu folosesc.
Cris, da fata, sunt niste scoruri aici de te ia capul si hai ca noi ne scormonim putin si ii scoatem dar altii , saracii, care chiar nu au de unde sa scoata ce fac, raman cu copiii acasa, nu se mai duc la servici? asa de kk e sistemul asta.....

mi-e asa dor de Bubu de nu mai pot, vb de 2-3 ori pe zi cu ea la telefon si primul lucru ma intreaba ce face bebe si azi mi-a spus ca ea vrea la ea acasa la "mami meu" , asa ca maine se duce Cosmin s-o aduca acasa ca parca e prea multa liniste si prea multa ordine si curatenie in casa

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

Casuta noua,numarul 28

Acum am intrat si la buburuzici,si am vazut intrebarea. Sunt LAli.

Mergi la inceput