"Buburuze 2009 La multi ani" Bine ai venit EVA!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

piky sunt la kity pana pe 2 seara nu ma duc acasa, daca vrei sa vb iti las un nr de fixpe pm.

ma duc sa fac baie la pice si sa o culc si atunci revin

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

LA MULTI ANI CU SANATATEEEEE...

mai, cu ce se merge azi? colinde, plugusor, sorcova? cica vrea copchilu' sa-l cotrobaie pe nasul lui de bani si nu stie ce sa-i zica. eu nici atata. n-am mai fost cu alea, alea de cand eram copil...

sa stiti ca ieri am iesit din lene si am facut ciorba de vita, salata cu piept de pui, cartofi prajiti+carnati facuti de socrelu'. am facut si cumparaturi, am spalat o tura (masina, normal) si am frecat nitel faianta de langa aragaz+geamul de langa aragaz+chiuveta din bucatarie. adica asa, de ochii soacrei, numai unde se vede .

picky, ce frumos ca mai aveti timp de plimbare. bravo, bravo!!!
cred ca puca ii plimba masina pe sub nas sora-sii si de distractie, s-o vada cum urla putin . astia ai mei asa fac. referitor la be versus ro: eu pot sa spun din prisma omului care are casa la curte, masina in fata portii, serviciu bun (si sotul) cat de cat. singura chestie e ca avem rate, presupun ca si voi. deci pt. mine e foarte ok aici, dar castigurile noastre se raporteaza la preturile noastre. probabil ca si aici, ca si acolo, ti se vor parea scumpe toate. daca ai aduna bani acolo ca sa iti faci aici ceva, atunci s-ar vedea o diferenta. altfel, nu vad nici o diferenta. parerea mea.

mada, eu nu pot sa spun nimic pt. ca sunt o fire exploziva si fac ravagii si daca se utia cineva urat la copiii mei. pt. mine nu ma agit, nu ma consider buricul pamantului, dar pt. copii sunt in stare de orice. nu-mi place sa ma laud, am si eu tot ce-m doresc (bineinteles ca-mi doresc intotdeauna mai mult), mi-a fost extrem de greu si am razbit... dar numai pt. ca am fost mereu o fire optimista si increzatoare. asa sa fii si tu, sa gandesti pozitiv si sa fii optimista ca totul va fi foarte bine.

va pe toate, merg sa-mi culc kinderul ca diseara suntem in deplasare .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am revenit una bucaa copilus imbaiat si culcat, sormea cu cez si cumnatu la un pahar de vin, friptura de pui in cuptor iar cea de porc se odihneste in vin si mirodeni, prajiturile sunt la rece si acu am zgornit nepoata de la pc sa pot sa scriu si eu cate ceva.

o sa raspund la comun la toata lumea legat de sfaturile de soacra, pentru mine nu mai exista este moarta si ingropata adica inexistenta, ignoranta o doare cel mai tare si ma necajestye mereu chiar daca nu ii dau atentie, in fine este genu: daca nu se cearta cu mine se cearta cu cez, nci cu cez cu socramiu, nici cu socramiu cu cainii, adica este disperata sa iasa in evidenta si nu stie cum, si face de asa maniera sa iasa in evidenta din pacate negativ. in seara de ajun a venit chitita pe scandal cu cez si cu mine eu nu am bagato in seama si a facut crize, in fine din cauza ei era din nou sa m-io fur de la cez dar nu ia iesit ce a vrut , gata atat am vrut sa spun si sper sa nu mai fie nevoie sa povestesc nimic legat de ei.

ema tie trebuie sa iti multumesc ca m-ai trezit nitel la realitate cu mesaju dupa prima pagina, dar trebuie sa specific ca satisfactia nu ma ajutat la nimic decar ma inrait si mai rau, asa ca o sa incerc sa trec prin tot ca "gasca prin apa" vazut poze cu piticu un scump co ochi mortaliii, distractie placuta la campulung

lali si tu esti speciala pentru mine,mai mult nu zic, vazut copii niste scumpi iar ary toti baieti pe care ii vede ii striga "paulica"

cris super tare miru, acu stiti sa va feriti cu cadourile de ea, dar azi nu zicai ca esti libera??? mersi de incurajari, eu am incercat detergent de multe natii dar persil dero activ sunt , acu am luat niste dero se cheama price este speciala pentru penyy market si mi sa parut bun si miroase super dupa ce se usuca rufele

piky nu stiu de unde ai atata rabdare, in ceea ce priveste mutatu in tara eu cred ca acolo este mai bine ca aici, parerea mea, fetelesunt niste dulci am vazut pozele si au crescut sunt niste frumoase, iar in ceea ce priveste moartea surioarei este tragica, imi pare rau si cat am citit mesajul tau am avut lacrimi in ochiii

fug ca ma cheama barbatu da revin cu partea a doua

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dragele mele, va doresc un An Nou numai cu bucurii si sanatate, si sa va implineasca toate dorintele!!!!

Eu sunt terminata cu capul...azi am avut o zi proasta, mandra mica nu poate sa doarma, de azi dimineata nu stiu daca a dormit in total 2 ore (si astea in reprize de somn furate in bratele mele), iar domnul Vladut a facut numai prostii si a bazait mai tot timpul Ultima boacana a fost ca tocmai i-a montat sotul leaganul fetei si Vladut s-a asezat in el fara sa asculte ca ii tot ziceam ca nu are voie si a facut trosc...nu stiu daca mai poate sa-l repare
Acum a plecat sotul cu Vladut pana la socrii, iar eu sper sa doarma si Eva ca sa pun si eu un pic capul pe perna.

Va pup si ne auzim la anul cu mai multa energie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI mamici si pitici, va doresc din tot sufletul un an mult mai bun ca precedentul, multa sanatate, prosperitate, casa plina cu de toate si iubire cat cuprinde

Am terminat cu bucatareala si am copchilul la imbaiat apoi trecem la somnic.
Nu avem musafiri in noaptea asta (si nici nu mai mergen micaieri - vrem sa petrecem in familie), dar maine v-om avea casa plina. In fiecare am se intampla asa, pt ca e ziua sotului

Va pup si va imbratisez cu mult drag si sper ca anul ce vine sa-mi aduca mai mult timp liber ca sa pot da mai des pe la voi (ca-mi sunteti tare dragi -chiar imi lipsiti si ma gandesc mereu la voi atunci cand nu intru pe aici)

LA MULTI ANI !!!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Helau helau! Ce faceti?
Eu pe acasa, imediat ne pregatim sa mergem dupa Rares la soacra mea si apoi eu cu el ramanem la mami iar Marius merge la lucru. Sincer intr-un fel ma bucurm decat sa fi stat acasa toti trei iar el sa stea la calculator iar eu cu Rares prin casa mai bine asa. I-am zis ca dc vrea sa vina la noapte cand va fi prin zona la ai mei la masa, sunt curioasa daca va veni....iar cat despre geanta ce sa zic aproape e caz de divort asa ofticat a fost. I-am zis ca am si eu nevoie sa mai imi iau una alta din cand in cand plus ca erau banii mei munciti nu din salar ci ce fac eu pe langa servici, ca doar toti banii din salar intra in casa, pe langa aceasta mai lucrez si la asociatie ca si cenzor si acei bani ii aduc in casa, plus am fost la recensamant si acei bani tot in casa au intrat, plus asigurari de locuinta la fel plus plus, eu sunt genul de om care tot ar face dar din pacate n-am cu cine...erau banutii mei din vanzarile de pe picassa si mi-am permis si eu sa-mi iau o geanta vezi doamne...vai ce m-am enervat...dar gata ca azi e ziua de Rev si trebuie sa fiu binedispusa
Am intrat sa va urez La multi ani, un an nou fericit plin cu bucurii, sanatate multa, impliniri iar buburuzelor tot ce e mai bun in viata si sa ne scriem si peste 20-30 de ani tot ca si acuma. Va urez acum toate acestea fiindca la mami nu stiu daca o sa pot sa intru sa va scriu.
Va si poate mai reusesc sa intru pana plec!

Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare din nou, nu ma las pana nu recuperez tot..

Ne-am dus boi si ne-am intors vaci ca un loc de joaca era inchis azi si unul daduse faliment..altul deschidea pe la 2 asa ca ne-am intors acasa, cu copil plangand, cu nervi si aruncand vina unul pe altul..ca de 3 zile ii tot promit stefaniei ca o duc la un astfel de loc si nu mai reusesc..era planificat ieri dar deh ne-a stricat planurile emmy ca vroia la masa..si uite asa, doar luni mai putem ca de marti al meu merge la munca ..
Acum am reusit sa culc fetele, sotul s-a culcat si el..as fi vrut si eu dar am zis ca mai bine vin si recuperez, ca apoi urmeaza baia, pregatitul mancari si nu mai am cand...
Sa revin..

Mada, sper ca ce ti-am scris sa nu mi-o iei in nume de rau, si nici nu te-ai suparat ptr ca nu asta mi-a fost intentia. Te inteleg si pe tine perfect ca de la mama la mama, ca atunci cand copilul pateste ceva, noi cautam vinovati..E drept ca vinovati de oparirea Evei sunt supravhegetoarele acelei gradinite..dar pana la urma nu stiu daca ai ce sa le faci.. Eu imi duc copila la cresa si am incheiat un contract si dadaca are asigurare ..in caz de doamne fereste se intampla ceva cu un copil pe acolo ea nu e responsabila, sau daca e, asta e, plateste asigurarea..de aceea aici mai toti au asigurare familiara...si in parc poate copilul meu sa impinga pe altul si acela sa cada sa-si rupa un picior..intervine asigurarea de familie.. Aici cam 1 data pe an moare un copil la cresa..crezi ca aceea cresa se inchide? crezi ca cineva e pedepsit?! nu ..e o tragedie si nu se mai poate face nimic in privinta asta. si exemplele is multe..
M-ai intrebat odata pe mess, de ce a trebuit sa i se intample tocmai copilului tau, cand putea sa i se intample altui copil...si am ramas socata..ptr ca ai gandit astfel...te-am scuzat ptr ca stiam ca sigur ai zis-o si gandit-o la nervi..dar eu cred ca incidentul acesta nu ar fi trebuit sa i se intample nici Evei si nici altui copil..dar s-a intamplat si nu numai evei si si altora si toti au fost neputinciosi atunci. Clar is de acord ca masurile de prim ajutor trebuiau luate rapid, si in astfel de cazuri ele trebuiau sa aiba minime cunostinte de prim ajutor, deci cresa respectiva avea cateva puncte in minus...Acum nu poti decat sa mergi mai departe si sa te bucuri ca ai copilul langa tine.. Asta vara si Stefi din neatentia bunicului ei a intrat in tigarea lui, si s-a ars la obraz, imi venea sa-l strang de gat, am rabufinit, degeaba isi cerea scuze ca nu i le puteam accepta..;toti m-au acuzat pe mine ca prea exagerez..poate ca da exagerasem prea mult..dar i-a ramas semn copilei...si acum is suparata pe incident si is suparata pe al meu tata ca atat l-a dus capul sa aprinda o tigare la usa bucatariei cand stia ca is copii in casa...a fost un gest involuntar, negandit at pe moment..dar un gest care i-a lasat un semn pe obraz....
In fine m-am lungit prea mult in ambele postari...poate ca am devenit neinteleasa...dar imi gasesc greu cuvintele, ca am tot fost intrerupta si mi-am pierdut ideea. ..Nu pot decat sa te astept in noul an cu povesti frumoase despre Eva si sa-i urez toata sanatatea din lume...ca frumoasa este

Ema distractie placuta la Campulung si la multi ani si un an mai bun, sanatos si prosper

Filmuletele si pozele voi intra sa le vad poate la anul..acum vreau sa recuperez

Dana bine ai revenit..sanatatem ulta la puiut. Ce ma bucur ca ai tai copii se joaca frumos impreuna, de abia astept sa vad pozici cu ei
Mada bravo si felicitari ptr bucuria facuta micutilor. .. Dar de ce a trebuit un articol in ziar?!
Mady nu prea fac mare lucur ptr masa de revelion, ca doar ptr noi doi si doi copii nu prea se indeamana nimeni. Am facut niste sarmale ieri is azi fac nudelsuri (chesti chinezesti.cu fieaua aia a lor ) am cumparat un desert si gata....
Cris eu mi-am facut un fb dar nu pun poze acolo cu copii sau cu noi..initial l-am facut ptr ca gasisem o veche cunostinta pe fb si nu puteam sa o contactez daca nu-mi faceam cont...l-as fi sters de mult contul dar am deja prieteni acolo
Dana cat de mare e febra lui Radu?! sanatate multa
Alynta si voi cu febra?! off sanatate multa. cum se mai simt azi?
Lavi voi unde petreceti?
Ana acum ma intelegei perfect nu? simti pe pielea ta?... gelozie, crize, vor mai fi..va fi si iubire si alint..si ..si ...dar un lucru e frumos..is doi copii minunati ..tu cum stai uc odihna?
Lali nu-i vina nimanui..aici toate suntem prietene si incercam sa dam sfaturi si sa ajutam iar cand avem ceva de spus incercam sa spunem acest lucru...am vazut pozicile is doi copii minunati, ff frumosi, unul e a lu tati, si una a lu mami , iar nepotica ta era ca o printesa imbracata in aceea rochita (era ptr o serbare?)..
Cris pai vezi ai si tu un fix sa bucataresti..eu cu hainele..dar deh le-am temrinat de calcat..mai aveam o masina de albe de spalat dar le las ptr spat viitoare...Daca ar gasi o portita de salvare ar pleca de acasa...deh mai spite si el nevoia sa elibereze...dar in rest ma ajuta, si inca mult..is eu mai rea cu el si stiu can u ar trebui sa mai fiu asa..
Lavi e mai bine acum stefi, cu chef de joaca si si-a reluat rolul de neascultatoare...azi am observat ca Anna e mai trista si se tot trage de o ureche...astept tura a 2......rares cum mai e?
Mady asta-i lene de sfarsit de an, nu?! distractie placuta la nasi si la multi ani, sanatate si iubire multa
Anna la ochisor pune-i ser fiziologic ..stiu ca la Vladut era la mabi ochii....ii mai curge acum pe iarna? Ca stefaniei am observat ca daca-i rece afara incepe sa-i lacrimeze ochisorul
Simina ma bucur mult ca ti-ai vazut comoara din burtica, parca as mai vrea si eu , sa stea la mami la caldurica si sa creasa mare si sanatos(a)
Cris imi pare rau ca nu vei fi matusica acum si ca sora ta si-a facut sperante.. sa dea domnul sa fie mamica cand vrea ea .
Si ca tot vb de copii, vreau sa o intreb pe Simina cum e nepotica ei?!
Cris tare faza cu Miru
Sorina ma bucur ca sunteti toti trei impreuna si asta-i cel mai important.. Vad ca te-ai bucatarit nu gluma..salivez deja
Dana e tare Bia..stati bine la dintisori, inca prea bine..Noi nu avem niciunul si nu se vede nimic la orizont.. stefaniei i-a dat ptimul dintisor pe la 7 luni jumate, dar la Anna se lasa asteptati. Pai ai dat bine jos in vara, as vrea si eu sa dau ai repede kg in plus jos..dar ..trebuei sam ai astept..si ma enerveaza burta ....Ana ce mai face?Darius si Sonia?.. Cum e Radu? E activ? Anna a mea nu prea face multe..nu merge de-a buselea, se taraie pe fund si ajunge oriunde vrea ea, nu se roteste de pe burta pe spate si invers, nu-i place sa stea pe burta, plange mult, isi arunca capul pe spate si daca nu o tii bine poate sa-ti cada..; si multe multe
Getik pai duracell tot duracell ramane ..cred ca-i tare scumpa...si uite ca a crescut si mica buburuza...ia zi te bagi la bebe 2? dupa simina?!
Lali multumim de asa un buna dimineata
Cris da stiu dar nu am mai avut itmp, a cumparat varza ieri, am clatit-o in cateva ape si mi-am apucat de treaba...am evitat sa pun sare prea multa in compozitie stiind ca are suficient varza..asta e la turci au zeci de mii de feluri de varza murata de nu mai stii pe care sa o alegi..dar ieri era singura ..in rest is bune sarmalele..iar sarea mai trece cu smantana Pai veiz si tu acum..fetele vor masini 4x4 de mici, tu ai noroc ca ai doar una.da eu..trebuie sa pun bani la saltea de pe acum..si oricat ma chinui tot nu reusesc. Cris clipa aceea mi-a ramas permanet in cap is inima..o retraiesc zi de zi..mereu, nu e ceva pe care o poti uita..ci doar incerci sa nu te mai gandesti... mergi mai departe..viata isi urmeaza cursul..ma intreb mereu cum de mama a reusit sa meargam ia departe..ca eu una nu as fi reusit..ma impac cu gandul ca poate acolo unde este, e mult mai fericita decat daca ar fi suferit pe pamant . Da stiu ca la curte e ok, dar te asigur ca nu la curtea din be..unde ploua neincetat de zile intregi si nu am mia iesit in curte de cand a venit toamana
Pai getik da un nr, poate te sun sa-ti zic urarile de an nou
Mady, cu capra, usrul, plugusorul....sorcova maine ..;pai fara rate nu se poate aici, si casa is masina e prin banca...deh daca nu ne-am nascut bogati......iar cat despre pus deoparte nici gand...am facut un calcul si lunar ambele noastre salarii se duc pe cheltuieli..si nu am lux in casa si nici nu-mi permit multe lucruri...
Getik fa cum ti-am zis..separa si gata..ai sa vezi ce bine va va fi.
Sorina la multi ani sotului si pterecere frumoasa
Lavi, daca nu se mai poate, nu se mai poate, decat se o lungiti la nesfarsit si sa iti distrugi viata si sa traumatizati si copilul mai bine lipsa...sper doar ca poate anul nou va va aduce intelegere si iubire asa cum va doriti. petrecere frumaosa in familie.

Gata ca face sotul alergie...merg sa imbaiez copii si apoi sa ne pregatim si noi de stat..

Ciocnesc un pahar de vin alb..cine da noroc si lam ulti ani cu mine?!

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Salut gagici!

Va doresc un an bogat,multa sanatate,fericire,spor in casa,multi bani si tot ce va doriti!!!

Multi,multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

La Multi Ani si un an nou fericit,plin de realizari si multa voie buna

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

La multi aaaaani!!!!

Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput